Racusori, la apel! (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata si de la mine.
Fetele va multumesc mult pt.urari.Se acepta si mai tarziu.
Vicky multam fain de .
Eu azi dau nes cu si briose cu ciocolata la toata lumea.

Eu sunt un pic ingrijorata ,cu frigul asta.Nu ca nu mi-ar place.V-am mai spus iubesc iarna,pt.ca este feerica.
Dar ce ma voi face eu la nunta cu frigalaul asta ? Cred ca o sa cam congelez.Bine ca mi-am luat material sa imi fac Bolero, ca sa-mi mai tina un pic de cald.Dar totusi spar sa nu si sa fie un picut cald.Ma sa fie cald.

Sunt pe aici.

'cesc fetele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Prezenta la cafea.

Accept borcanele cu zacusca virtuala. Multzam

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Neata racusori

hop si eu pe aici. stare de spirit buna, dormit ca un puisor, nici macar la baie nu a trebuit sa merg.
punctul de stres s-a mutat de la nastere, la mama, pe care au apucat-o ieri depresiile ca ea isi pune capat zilelor ca mie nu-mi pasa de ea. de parca mie in aceste zile imi pasa de altcineva in afara de mine. of mai fetelor, ce n-as da sa am si eu o relatia cu mama mea cum aveti voi cu ale voastre, dar nici cum nu se poate la noi.

va pupacesc si spre seara dupa consultatie va anunt ziua cea mare.

bafta

37+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Neata si de la mine(desi este deja ora 1),acum am reusit sa intru.Mohorata dimineata asta tare rau,si frig...parca din ce in ce mai frig

Missy,incearca sa vorbesti cu mama si sper ca totul o sa fie bine intre voi.

Canne-marie "CASA DE PIATRA",urmeaza nunta ta sau nu am inteles bine??

Cristina sa ai parte de o vacanta minunata alaturi de mama ta.

Pup restul fetelor si ,sunt noua pe aici,abia acum incerc sa "va cunosc",insa progresez,nu??

Mergi la inceput

Seasoul da,urmeaza marele eveniment.
Nu mai am rabdare,deja am inceput sa numar zilele in calendar.

fetele.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Canne-Marie,inca o data felicitari si "Casa de piatra!!".Saptamana asta s-au anuntat ploi,insa daca nunta o sa fie mai tarziu sper sa ai parte de o vreme asa cum iti doresti.Eu am avut cununia in iulie,pe caldurile tropicale de nici nu puteam spune "DA"la primarie.A fost extrem de cald,noi transpirati si tot zambeam si eram fericiti.

Petrecere frumoasa si asteptam poze!

Mergi la inceput

SEASOUL am nunta pe 29 sept.Saru'mana pt.urari.
Si eu sper sa fie cald si sa nu poua,acum cum vrea Bunul Dumnezeu.
Pozici cred ca voi pune cand va voi intoarce din Grecia,mai precis pe data de 12 oct.Stiu ca este tarziu ,dar dupa nunta plec in 2 zile si nu stiu daca am timp sa intru sa le pun.Dar sigur -sigur dupa aceea data,vi le voi arata.
I-am promis MIRELEI si nu maipot da inapoi.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna racusoarelor!
nu am intrat cateva zile si e plin de postari.
eu am scris la inceput si pe urma nu am mai scris nimic si m-ati uitat....
am vazut ca mai e cineva pe 2 iulie
m-ati trecut si pe mine pe lista?
va pup pe toate!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Va pupic pe toate,fetelor!
Ce-i cu tine,Mire,n-ai intrat azi?Saru' mana mult de mail-uri,sunt super!Mai ales cel "Iubeste-te pe tine"!Mi-ai ridicat moralul,te !
Annes,stai linistita,iubito,o sa se-ntoarca vremea buna!Si daca nu,daca vin ploi,se zice ca-i bine sa-ti ploua la nunta,c-o sa ai belsug,noroc de bani!Ce stare de spirit ai?Imi amintesc ca mai aveam o saptamana sa ma casatoresc si ma certam cu al meu din orice...chiar imi trecuse prin cap sa scot actele si sa nu ma mai marit!Iti dai seama ce nebuna sunt?!Ne-am cam evitat cand am vazut c-o luasem razna rau amandoi,si ne-am calmat abia dupa casatorie.Aaa,si sa vezi faza!Cand trebuia sa mergem la cununia civila au plecat toti(cei apropiati care erau veniti acasa sa ne ajute-fratii,parintii,nasii)cu masinile,si de noi au uitat!Si n-avem niciunul din noi carnet,si nu mai venea nimeni dupa noi,si m-am pus pe un plans...Am luat un taxi si-n loc sa ne duca la starea civila ne-a dus la primaria sectorului 4..a fost circ!Si cand am ajuns,radeau toti de mine,ca si cum eram cu capu':Ce,Ramona,credeai ca ramai nemaritata?!"Hai ca te-am facut sa zambesti ,nu?
Miki,vrei sa te-nvat eu sa faci zacusca?E foarte simplu.Astept sa-mi zici,sa nu-ncep acum sa scriu reteta si tu sa n-o vrei!Ai grija de tine,pupici.
Missy... sper ca-i totul ok!
Iulia,cum e sa fii mamica de fetita?
Fetelor,sa fiti iubite si vorbim maine!Pa-pa!

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Seasoulsi Tonsis,bine-ati venit in gasca!Ne spuneti si noua ceva despre voi?

Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput