Botezatu....
http://www.cancan.ro/2007-08-30/Botezatu-inregistrat-de-iubitul-sau.html
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Raspunsuri
szaboali spune:
...nu pot sa cred...
Ali7+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
copiloi spune:
quote:
Originally posted by szaboali
...nu pot sa cred...
Ali7+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
Ce nu poti sa crezi? Ca X-ulescu e homosexual? Si ce-i cu asta?
Alina
jenn spune:
N-am inteles de ce l-a inregistrat?!Unora le place sa isi spele rufele in public si dupa ii dau cu :vai,ziaristii,vai poze falsificate,etc.Atit timp cit sunt amindoi majori si consimt e treaba lor!
Rebiana27 spune:
Stiam eu ca e ceva putred la mijloc!!! Chiar ma gandeam ca nu e insurat la varsta lui, desi l-am auzit acum vreun an, un an si ceva ca si-ar dori un copil cu o femeie care sa-l iubeasca pentru ceea ce este el (nu banii lui).
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Idaira spune:
Pai din cite mi-aduc eu aminte,plingea acu nu stiu cit timp in urma dupa nu stiu care manechin(femeie!)foarte cunoscuta,deci ar fi bisexual.De fapt si la urma urmei e liber sa aiba orice optiuni sexuale...
Observatie personala: multi creatori de moda renumiti au preferinte pt acelasi sex,vezi:Giani Versace,Vittorio& Luchino,Razvan Ciobanu,Jean Paul Gaultier,etc
wonderful spune:
Hm,cam toti creatorii de moda din lume sunt gay.Au astia un simt artistic mai dezvoltat sau e o conditie sine qua non ca sa intri in lumea lor greu accesibila.
Anca Wish spune:
Heterosexual sau bisexual e viata lui si si-o traieste cum vrea. Daca in locul celor 2 protagonisti, erau doua femei, cred ca nu mai
nimeni.
Mie mi se pare a fi un om care, in pofida succesului, e nefericit.
Deci, pentru inca o data in plus se confirmaca ca banii nu aduc fericirea.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
wonderful spune:
Daca ar fi fost 2 femei,lua foc presa si forumul.Lumea e mai neiertatoare si mai critica atunci cand judeca femeile.
Sigur ca-i treaba lui.dar e aiurea cand trebuie sa te ascunzi iar asta se intampla si afara,mai ales cu celebritatile.
cami30 spune:
n-am de ce sa vomit. As vomita la alte chestii nu la faptul ca e botezatu gay sau bisexual. N-am probleme cu minoritatile sexuale. Cel mult as vomita la gestul facut de iubit pentru niste bani, ca in loc sa munceasca vinde o conversatie ce poate atenta la viata unui om. Destul ca era saracu in pragul sinuciderii, cu preinfarcturi si vai de el..
trist ca nu stim ce inseamna toleranta fata de minoritatile sexuale sau religioase care nu fac rau nimanui
cami