* Aspirante optimiste >20 Ani (148) *
Raspunsuri - Pagina 10
dyanira spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
sa stii...stai dyana ca ma apuca si pe mine...o greatza o fi de la atata gravideala....
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
Mai stii vociu_bebi?Acum ce sa zic tu stii daca ati prestat si daca nu e o greatza doar asa sa fie....
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png
voicu_bebi spune:
diana...la cum am prestat noi...eheee...luna asta nu cred ca a fost ceva sa se prinda...chiar nu am nici un simptom nimic...mai prestam mai vedem pana una alta....![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
maryb spune:
gata, am gasit mesajul lui pisik la care doreste un raspuns si pe care din pacate noi nu l-am vazut. Eu nu stiu sa raspund la intrebarile ei, poate cineva care stie o sa-i raspunda.
quote:
Originally posted by Pisik06
Va pup fetelor, am mai scris eu pe aici mai demult, dar apoi m-am oprit. Voi sunteti aici ca o familie, imi place sa va citesc, dar cateodata ma simt stinghera sa scriu, acum insa mi-am facut un pic curaj.
Situatia noastra e dubioasa rau: eu am ciclu f rar (odata la 2-3 luni minim, fara AC, ca cu AC e ceas), sotul are oligoastenospermie.La a doua spermograma rezultatele au fost mai proaste. Am ajuns la IA, mai mult zoriti de doctor (nu stiu de ce s-a grabit, am zis ca o stii el ceva si daca tot m-a stimulat...) dar sunt aproape sigura ca nu a iesit nimic pt ca: am avut un singur folicul de 18mm, am facut pregnyl cu 36 ore inainte (asa mi-a zis el) si am citit ulterior aici ca se face la 24h, am facut stimulare doar cu clomifen, sperma a fost la limita de jos ca si cantitate, calitatea f proasta, etc. Plus ca am adunat atata stres saptmana asta de la inesminare (ieri am avut o sapt) asa ca nu ma astept la nimic bun.
Vreau sa le doresc multa bafta noilor mamici si tin pumnii tutror aspirantelor (si mie inclusiv)
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
diaconmaria spune:
Gata am terminat de citit din urma si am revenit![]()
Veverita nu are carare pe mijloc e rasa in cap
e cheala saraca
marryan te intrebasem pentru ca stiam de la medic ca se pot lua si intravaginal si nu mai ai senzatia asta de rau, scapi de ea iar efectul e acelasi sa stii ca nu glumesc sa nu razi
Maria
poze
In asteptarea lui 
Pisik06 spune:
Multumesc si tie Oana pt grija, dupa cum spuneam nu asteptam neaparat raspuns, doar expuneam situatia....mai e cineva de aici in situatia in care amandoi sunt "defecti"? Eu asa glumesc cu iubi si ij spun "ma, din unu bun si unu defect o iesi n-o iesi, da din doi defecti iti dai seama ce-o sa iasa"...hi hi, facem si noi caz de necaz
diaconmaria spune:
Mai fetelor da care era intrebarea lui pisik ca eu nici acum nu am reusit sa vad![]()
fetelor care din voi ati vorbit cu sotul meu cat am fost la frezat cu veverita ca nu stiu dupa adresa de mess care e ziceti-mi si mie![]()
Maria
poze
In asteptarea lui 
maryb spune:
maria, sa-ti fie de bine...mesajul lui pisik l-am copiat eu aici, chiar pe pagina 7...un pic mai sus...daca stii ceva si poti sa-i raspunzi...
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

, imi pare rau