Clubul moldovencelor de peste Prut (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Happy birthday,Deanna!!!!

Sa fii sanatoasa,fericita linga ai tai dragi parinti,desteapta si cumintica,sa aduci parintilor numai bucurii

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Of, of, cum am putut sa uit?

DEANNA, LA MULTI ANI! Sa cresti mare, sa fii fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!

Alina, stiu ca nu am nici o scuza, te rog sa ma ierti pentru uitucism.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, interesante achizitii. Pacat ca trebuie sa renuntati la vacanta de iarna. Dar poate totusi nu va fi cazul, spor la economisit!

Alina, m-am uitat acuma la ora, la voi e inca 9 septembrie, cred ca tu deja esti la etapa cu spalatul veselei dupa musafiri, nu? Sper ca ati petrecut frumos si vesel.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Draga Alina, sa-ti traiasca nazbatioasa Deanna, sa fie sanatoasa, plina de energie si sa va aduca muuulte bucurii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salut fetele.
Iaca o leaca de timp liber sa intru pe aici.Saptamina asta care o trecut o fost tare incarcata, si asta se prevede tot asa, si mai am o personalitate la lucru care inerveaza lumea si azi o fost rindu meu, si iaca stau si ma calmez singura.
Sa incep cu felicitari:
LA MULTI ANI DEEANA, SA FII SANATOASA, FERICITA, MINTEOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LA PARINTI.
FELICITARI TANEA CU APARTAMENTUL, SA TRECETI CIT MAI REPEDE IN EL SI SA FITI FERICITI ACOLO.
Elena am asteptat telefonul tau, dar daca nu so primit, las ca alta data cind vii.
Cornelia eu n-am putut saptamina asta ca am avut de lucru si am avut si raspuns la copii astea care ii starostim, da poate saptamina ce vine putem.
Veronica, las ca toate trec da copilu o sa fie botezat.
Alina(Davina) da sa-ti zic cei aia starostit: deci starostele se duce si cere mireasa de la parinti(astia ai nostri so luat singuri), apoi tre sa aiba grija la nunta ca sa fie totul bine, sa faca veselie, sa duca covorul la biserica, joace colacii, sa bata din palme, cadouri cam ca nanasu si bani mai multi ca ceilalti dar mai putini ca nanasu.Diferenta dintre staroste si nanas este ca nanasu mai are si invitati si pune bani mai multi, dar si lui i se da cadou pe colaci.Nanasii la copii istea au cerut pe colaci o masina automata de spalat si un set de lengerie de pat, din partea mea cred cai mult, dar si bani o sa trebuiasca sa puna multi, cam de doua ori cit o costa cadoul.
Mai departe, copilul meu ii tare mofturos, nu stiu de ce, se alinta, nus ce are, si aseara mio plins asa de tare, mio adormit scincind, mi se pare ca ii es maselele, dar pina acum nu mio plins niciodata la dinti si nici no avut temperatura.
nus ce mai vroiam dar am uitat, citeam pe bucati dar scriu o singura data.
aaa, Rodica ti-am vazut comorile, si pe Olivia, si pe Oliver, si pozele de la intilnire, copii sunt superbi, nu mai zic de mame, eu tot grasa si frumoasa am ramas .
O saptamina cit mai buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare moldovence

Cele mai frumoase urari pentru frumusica Deanna
sa ai parte de sanatate,noroc si fericire in viata! si sa ramai
mereu la fel de ghidusa!

Alincic,Diana mersi

La intalnire a fost ca deobicei, foarte frumos si papanasii deliciosi si portiile imense mmmmm

bye,bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Veronica, valeu, prin ce avalansa de peripetii ati trecut! Sper sa se compenseze totul la botez, sa0l petreceti frumos si fara aventuri. Dar ia zi-mi, cumparaturile gen fasa si luminare, precum si intelegerea la biserica, astea nu sint in grija nasilor? Eu asa stiam. Cel putin la Vlad noi nu ne-am batut capul decit cu rezervatul localului, atit. Invitatii n-am mai facut, sincer, m-au zburat din cap, si oricum, au fost putini musafiri.
Ati reusit sa va recuperati banii pe peste pina la urma?

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Salutare!
In primul rand: Deanne, LA MULTI ANI, puiutz nazbatios, sa le aduci parintilor doar bucurii, sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.
Am terminat-o si noi cu botezul.
Natalia, din fericire banii ni i-au intors, desigur ca ne propuneau sa luam alt peshte, aha sigur, mama chiar zicea ca bine ca era stricat ca nu merita un peshte atatea bani,mai ales cu un cap de 3 kile, ea credea ca voi lua file de peshte, da'eu am inteles ca vrea peshte din ala mare. Iar aia de la Carrefour sa zica merci ca nu ne-am dus la protectia consumatorului,mai ales ca se cred magazin cu pretentii.
Referitor la cele enumerate mai sus, da ai dreptate, revin in sarcina nashilor, dar cum noi i-am anuntat intr-un timp foarte scurt, n-am vrut sa cada totul in capul lor, m-am informat cu gandul sa preiau unele chestii, dar pana la urma m-am agitat aiurea,nashii au facut tot ce trebuia,doar cruciulitele le-am luat eu, ca deja le cumparasem cand vorbisem cu ei. M-am simtit intr-un fel vinovata ca i-am pus la cheltuiala si batai de cap, mai ales intr-o perioada atat de scurta de timp. M-a impresionat lumanarea cu trandafiri pe care au adus-o, e absolut superba, si o spun eu care nu-s mare fan de flori("neinghiveci"), mi se par nishte chestii care nu-si justifica pretul raportat la speranta lor de viata:)))))),dar acum chiar am ramas incantata, sarmanii cred ca au dat o avere, ca eu m-am ingrozit de preturi cand cautam eu in scopuri informative.
La botez a fost foarte frumos, cu mici incidente, am avut 2 torturi, dintre care unul a fost "putin" scapat (cutia)de catre tata si Radu, dar oricum a fost bun, doar putin deformat, se mai intampla, bine ca nu l-au scapat pe ala inscriptionat, la magazin am comandat 2 torturi a cate 2 kg, ei ceva au incurcat shi ala inscriptionat a fost de 3, dar nu-i bai, mai putin sa nu fi fost, ca de prea mult tort nimeni nu se plange.
Alta kestie nasoala,de bine ce i-am laudat pe popi ca imi boteaza baiatu cu ce nume vreau, mi l-au botezat OLIVER MARIAN, ca cica era Sf Maria, of,of macar sa-mi fi spus, ca-i ziceam macar MARIN, da' asa de cand cu 'primaru ca este "MAREAN" ', am ajuns sa urasc acest nume. Weaks.
In skimb am ramas placut surprinsa de parinte, a fost altul decat cel de duminica trecuta, adica si ala era pe acolo,dar vioara intai a fost un parinte tare de treaba, se vedea ca e un om bun.Iar daca nu mi-l "marienea", i-as fi dat nota 10 cu plus, in rest a fost o ceremonie foarte placuta, doar ca eu alergam dintr-o parte in alta ca ametzita nici n-am prins tot, da'acum chiar nu-mi dau seama ce treaba aveam sa umblu de ici-colo.
De local am ramas super multumita, la deservirea chelnerilor ramanea loc si de mai bine, probabil ca stiu de politica localurilor de a solicita chiar din prima tips-ul lor de 10%,asa ca nu prea si-au dat osteneala, in rest am pus ce muzica am vrut,am fost singuri in local,am avut o sala foarte cocheta, si cu terasa si cu spatiu de dans, si chiar am dansat, kelnerii se uitatu ca la urs cand am pus cateva "moldoveneshti",iar cand un unchi a inceput a kiui aia erau efectiv cu gura cascata.
Si cea mai importanta veste, de azi, Oliver nu mai este singurul bebelush al familiei, matusha mea a nascut azi noapte,s-a kinuit saraca, de a zis ca nu-i mai trebuie copii.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

La multi ani, Deanna! Sa fii sanatoasa, plina de zimbete si voie buna, fericita, norocoasa! Si sa le mai dau cite o pauza parintilor intre pozne!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
noi tot cu mucusorii ne luptam inca...
In we i-am dat bastonase dulci si tare i-au mai placut... A inceput sa zica "tai-tai"= stai-stai ca te prind, "tzii-tzii" pina acum doar facea, acum si sonorizeaza... Iar aseara a cintat si dansat cu strabunica , tinind-se de patuc se ridica de jos si merge pina la fotoliu - desigur tinindu-se de tot ce gaseste in cale, inca nu sintem atit de bravo ca Alice sa mergem singurele. Avem tentative si de dom-ra independenta, insa se tine cit se tine si cade in fundik...
Fara carne nu mincam pireul de legume, terci la fel nu acceptam... Cel din orez citusi de cit putem sa mincam jum de portie...
Papa cite un Danonino Gigantino sau 2 mici, e mult sau e normal?
Am iesit din toate pijamalele si body cu miinica lunga, asa ca mami trebuie urgent sa mearga la shopping... Voi in ce culcati copii? Eu n-as vrea s-o culc in costumase din cauza ca mi se par incomode...
Ma bucur ca Bucurestencele noastre s-au distrat bine, mi-ati facut si mie pofta de papanasi, insa ma stradui sa ma aptin - asa cum scria si Alincic...
Diana, am inteles io ca esti tare ocupata, ca daca nu erai a doua zi cred ca ne si intilneam . Spor la starostit! La noi nu se prea practica deja asta, ma bucur ca acest obicei a ramas la voi... De la parinti si bunei am auzit multe despre staroste...
Veronica, ma bucur ca v-ati distrat bine si ca ceremonia a decurs frumos... Cum au reusit nasii sa obtina viza asa repede? sau ei aveau deja viza? Asteptam pozici...
Eu am mai pus poze in albumul meu u vederi din Crimea...
Rodica, frumos cor aveti

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor !
Multumesc mult,mult pentru felicitarile adresate puiului.

Noi am inceput sa sarbatorim de simbata :-).Am dus fata la Disneyland si California adventure(parc de distactii) ,dar ne mai trebuia o zi sa vedem tot pe acolo .Acolo i-au dat o insigna de ziua ei si toti lucratorii ii strigau La Multi Ani .Acasa am ajuns la 1 noaptea ,noi am mers la nani dar tati a ramas sa umfle baloane si sa decoreze un pic la bucatarie pentru fiica-sa
Duminica copilu si-a deschis cadourile si a mincat din tortul Snow White .
Veronica felicitari pentru micutul crestin Oliver,sa va traiasca si sa va bucure mereu.

Acus mai citesc din urma si sper sa reusesc sa pun niste poze.
pupici

Mergi la inceput