Clubul moldovencelor de peste Prut (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare!!!!

Am venit si eu acasa de la munca,pina Alice doarme eu aici...
Multumesc fetelor de complimente in adresa lui Alice-da asa imi pare si mie ca e mare,astazi am imbogatit cu inca doi dintisori,cam ne-au costat mult-nopti nedormite,si a inceput sa-i muste pe toti de ce nimereste,chiar eri seara Anca era culcata pe canapea si citea o carte,cind aud un strigat:"vai ma muscat de picior"

Davina,am si eu un kit de la Wilton"student kit"dar ca al tau nu am vazut,nu uita sa pui foto.
Oxy,spor la renovari dar si la rabdare,fara ia nu faci nimic
Fetelor o intilneala pe cinste voua simbata,daca nu ma fac eu de cap si facem si noi aici o intilneala dar asa copiii cu sotiii acasa,poate atunci o sa simt ca am esit din casa,ce zici Alina?
Poate mai revin mai tirziu,vreau sa incerc sa fac niste"rogaliki cu visina"si sa incerc sa fac o invitatie macar cuiva la un ceai.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Davina,pai pina eu scrieam tu ai aparut mai repede cu scrisoare,da ajutorii mei sint la scoala,dar foto cu copiii sint de la nunta de la verisoara mea unde si Evelina Alinei e domnisoara.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, felicitari pentru inca doi dintisori ai lui Alice! Aveti grija acum, sa nu va "composteze" tot ce prinde prin casa. Trebuie cumva fata sa-si testeze dintii, nu?

Eu vreau sa confirm faptul ca Olivia Alinei este o bebelina extrem de dragalasa si de cumintica ptiu ptiu, asa sa fie si in continuare. Ne-am intilnit pe afara deja de citeva ori, si sa vedeti faza haioasa: Vlad se apleaca asupra caruciorului cu mult interes si se uita vrajit la bb. Sint curioasa cit o sa-l tina incintarea cind vom avea si noi un bb in casa.

Alina, hihi, mi-am imaginat socul prin care ai trecut. Ei lasa, o sa aiba si Deanna un kimono veritabil, e un cadou super de ziua ei, nu-i asa? Sa faci neaparat poze cu micuta japoneza.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Neatza fetele,
UUUUf,m-am saturat de alergatura, bine ca am ajuns la serviciu sa ma odihnesc putin... Ce zile am ajuns.
Am alergat sa cumpar toate celea trebuicioase pt botez, in capul meu totul parea atat de simplu,ma duc vorbesc cu un preot si gata am terminat socotelile. Eh da' de unde?!Cumpara fasha,cumpara panza de mir (sa nu care cumva sa fie tivita sau finisata ca ne da afara din biserica),cruciulitza lumanare si cate si mai cate.Iar de popa, ce sa zic mi s-a parut un mitocan si jumatate, ii tot zorea pe oameni sa se grabeasca ca el NU ARE CAND,"haideti fratilor mai repede" si cu o mutra de-ti venea sa pleci shi gata, cand sa-l inscriem pe bebe in catastifu cu botez, popa intreaba da'ce sunteti din parohia noastra?Adevaru' e ca eram pt prima data in biserica aia, nu-mi place sa umblu prin biserici, credinta o tin in suflet, dar am ales biserica aia pt ca era cea mai apropiata de casa.Ok,hai ca deviez,iii zic:nu,nu suntem din parohia asta, ma intreaba pe ce strada stau si imi zice pai si nu va duceti acolo la voi ca tre sa fie o biserica, dar nu asteapta nici un raspuns si deskide caietzelul cu programari, face o mutra acra si zice, ai nish n-am unde sa va inscriu,acum nu stiu se referea ca n-are loc pe foaie sau ca sunt f multi copii de botezat sambata.In fine l-a inscris...am stat putin si la un botez ca sa vedem ce si cum si a inceput sa se rasteasca la nashe(2 bebei erau botezati) sa citeasca crezul la unison.
Iar cu invitatiile am patit alta dandana, am zis si eu sa fac cateva invitatii sa le ramana neamurilor ca amintire.Ma duc eu frumushel acolo,ma bucur ca se pot face de pe o zi pe alta, aia casca nishte oki ca nishte cepe,pai cum tu faci invitatiile cu 2 zile inainte de botez?!Eu zic da, si ii tai din prima chefu de a mai intreba de ce si cum.Ok zis shi facut, completeaza tipa un formular, normal ma intreaba s de data botezul lui shi zic sambata acum pe 8. Shi ce credeti ca scrie toanta? Shi acum sunt plina de nervi, o sa am amintiri false:)Scrie pe invitatie 8AUGUST 2007.Ei cum va place?Voi stiati ca eu l-am botezat pe fiu-mio cu o luna in urma?Eu nu.

In alta ordine de idei, n-am putut rezista mai mult si le-am dat parintilor biletele de calatorie, dupa cum ma asteptam n-au fost foarte incantati, dar nici n-au zis "nu",bine ca timpul le permite sa mearga ca ar fi fost pacat,mai ales ca nu pot schimba nici datele nici numele persoanelor, ca altfel plecam noi daca ei nu puteau.

Cam astea de la noi, ieri am avut o zi de coshmar atata alergatura,atatea ghinioane,la lucru program dement(si-au scos ei parleala pe zilele de relache) iar cireasha de pe tort a fost ca am cumparat un pestioi de la Carrefour,ma uit eu cam scump 70 Ron, ei dar vin neamurile cele mai apropiate si zic ca merita, shi ajungem acasa dam sa ne apucam de transhat si hopa peshtele-i stricat.macar bine ca nu l-am lasat pe a doua zi, ca dupa cum mai demonstram ca nu l-am stricat eu si asa era sa raman si cu banii luati shi cu peshtele stricat. Si culmea e ca a fost o kestie de rea credinta, eu le-am zis la aia sa mi-l curete, mi l-au curatat si n-aveau cum sa nu remarce ca e stricat(dar poate chiar special mi-au pus unu stricat ca nu-l curatza cu tine de fatza ci in depozit). Da'sa va zic mai departe, ne apucam noi de transhat pe la vreo 23.00,remarcam ca e stricat si ce naiba sa facem cu el, magazinul e inkis,cui sa i-l dam in cap? Dar Internetul saved the day again, am intrat pe site-ul lor,aveau tel verde ne-au inregistrat plangerea,iar azi dimineatza tata trebuia sa mearga sa-l de a inapoi.
Gata,mi-am spus oful,ca si asa ma umplu de nervi numai cand ma gandesc.

Tania, eu in afara de parchetulde la Diana Forest pe care ni l-au montat tot ei si de mobila de la Concelex (din dormitor),nu sunt de nimeni si nimic suficient de multumita ca sa ti-i recomand. Iar tipul care ne-a montat gresia si faianta si care se lauda ca il cheama sa faca mai toate ambasadele romaneshti din strainatate si la care am ajuns prin "pile" a facut o treaba EXECRABILA, daca il lasam pe sotz sa puna gresia singur,sigur facea o treaba mai buna.
Va pup si ma apuc de treaba

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata si de la mine!

Ioi! atatea s-au intamplat ca nici nu stiu cu ce sa incep...

Felicitari micutei Olivia!!! Sa fie la fel de cumintica, ascultatoare, dulcica si dragalasa tot timpul!!! Sa va fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Fetele de la Chisinau, imi cer scuze si imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa initiez o intalnire. Ca de obicei multe treburi, mai mult stat pe la tara si multe vizite. Am zis ca trebuie sa mergem mai des pe acasa, astfel o sa reusim mai multe. Eu sper totusi sa ne vedem intr-o zi.

M-am uitat de asemenea in albumul comun de poze: vai cate poze frumoase!!! Buburuzele Rodicai, delfinasul Oliver, scumpa Olivia! Dar si in cele personale: Mirelus la mare, Alice, Sami, Evi, Lori...as vrea sa o vad si pe cumintica de Lenuta .

Tania - felicitari pentru achizitionarea casutei voastre! Sa va fie cu noroc si sa petreceti muulte clipe frumoase in ea!

Vin si eu la intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Salut, fetelor!
Scuze pentru pasivitate, dar la noi acum la servici e cam aglomerat si nu prea am timp ( chiar deloc!), iar cind ajung acasa am deja vre-o 3 zile ca numai ajung si cad moarta fara a mai face ceva pe-acasa, chiar si imbracata mi s-a intimplat sa adorm.

De Paris ce pot sa va spun? Eu am mai fost e a 3-a oara pt mine si am si locuri vizitate de 2 ori deja. Data trecuta (la Nantes) am fost cu impresii mai multe si mai placuta, iar Paris intr-adevar e asa cum spun si francezii " e o alta tara, insasi orasul e tara aparte si nu reprezinta Franta". E murdar, scump, si moda, moda, moda... Poate fi de citeva ori mai scump decit in restul tarii. Desi era perioada soldurilor, nu am facut cine stie ce shopping, in afara de suvenire. Reducerile nu se simteau deloc. Bine ca era sotul cu mine si ne-am creat calatoria noastra datorita obiectelor turistice. Cam asta... mai revin cum am timp.
tuturor bebeilor si mamicelor lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
pe noi tot ne chinuie mucushorii si trebuie sa o pacalesc ca sa-i scot mucusorii cu pompita... Of, oare se vor termina?! Numai o scot afara si se incep sa curga ca un riu... Daca n-o scot e mai bine...
Fetelor din Chisinau, nu ne intilnim in we asta?
Corina tu cind pleci? poate ne intilnim ca sa-ti dau dvd...
Veronica, eu de la cununie pina acum la botez n-am mai intrat in biserica din cauza preotilor care ne-au cununat, insa acum am botezat la alta biserica unde mi-a placut f f mult. Si cred c-o sa mai mergem acolo, fara pretentii + f f ieftin in comparatie cu ceilalti + ca au acceptat s-o boteze cu numele Mirela... ca restul ne propuneau cu Marionela...- ca cica asta e cel mai aproape nume de Mirela
Marianca, felicitari p/u dintisori! Si Mirelus musca dar doar de nas si daca o enervezi, in rest se delecteaza muscind castravetele, ardei si biscuite... Tu cu ce o mai hranesti? Apropo, parca e mai grasuta Alice, nu? Bravo fata ca inaugureaza parchetul... Ca sa tina! Noi de ieri zicem si "nana", ca prea au batut-o la cap toate neamurile saptaminile trecute cu "nana", iaka fata a si inceput sa zica... Mi-a palcut f mult cum ii sta in rochita cu trandafirasi! Si tati e f mindru de ea...
Alina, wow, insa cred ca-si merita banii... Sa ne arati poze cu micuta japoneza
s-a trezit din cauza nasucului si ma duc sa ne ocupam timpul...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

quote:
Originally posted by lia_c
Veronica, eu de la cununie pina acum la botez n-am mai intrat in biserica din cauza preotilor care ne-au cununat, insa acum am botezat la alta biserica unde mi-a placut f f mult. Si cred c-o sa mai mergem acolo, fara pretentii + f f ieftin in comparatie cu ceilalti + ca au acceptat s-o boteze cu numele Mirela... ca restul ne propuneau cu Marionela...- ca cica asta e cel mai aproape nume de Mirela

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Marionela, n-ati-o buna,mai ales cand fata are asa nume frumos:Mirela Brianna, iar Brianna e un nume asa de rar si cu o rezonanta super,hi hi mi-a placut asa de mult ca ma gandesc sa am si eu o Briannica mica-mica,asta atunci va fi vremea ei.
Weaks,ce bine e ca in Ro nu exista problema asta, copilu'poate fi botezat cu orice nume, in md parca era moda sa fie neaparat nume de sfant...In plus am remarcat ca in Ro, nu umbla femeile "imbrobodite" la biserica,chiar ma gandeam cu groaza la chestia asta, in md ma dadeam "fata mare" si intram in biserica cu capul gol fara nici o jena, si ma gandeam ca daca si aici e moda asta, nu prea tzine sa fii "domnisoara' cu copil, din fericire...In plus in md,mama n-are voie sa fie in biserica in timpul botezului, cel putin asta stiu de pe vremea cand il botezau pe frate-miu,intre timp poate s-a skimbat.Scuze pt cele care respecte obiceiurile astea cu strictete, dar mie mi se par nishte chestii atat de antice si devalorizate.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

acum daca vrei sa participi la botez, iti face inainte de botez "Molitva" si poti participa, imi pare ca si la romani e obligatoriu molitva inainte de botez daca vrei... cit priveste numele si mi-e nu-mi place "moda" asta de sfinti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut fetele!

Vero cate perepetii ai avut!Ei lasa ca trec toate, important sa iasa la final cum trebuie!
Eu tot asa am fost o data la biserica fara nica in cap(in Ucraina), aoleu pai se uiatu toate la mine ca la un drac, si la sfarsitul slujbei(eram la o cununie), a venit unul la noi(ajutor pe acolo) sa-mi zica sa-mi pun ceva pe cap, ca nu e frumos, ca data viitoare sa nu mai intru in biserica fara batic in cap!Bine ca aici nu e asa!

Si noi trebuie sa incepem sa ne gatim ptr botez, trebuie sa aleg data. Restaurantul am gasit(in Pipera), ca deh in Bucuresti totul e ocupat deja!Biserica la noi e aleasa de cand ne-am cununat, pe uma am botezat pe Alex acolo, iar anul trecut s-a casatorit si cumnatul meu acolo, iar acum o botezam pe fata tot acolo. Abia astept sa ma duc sa-mi caut o rochita ptr botez...doar sa scap de burta asta cat de cat!
Alina, astept si eu poze cu micuta japoneza!

Olivia doarme la mine in pat, m-am gandit s-o tin putin langa mine, ca tot timpul doarme la ea in patut, iar eu am fugit la pc!
Azi noapte a dormit super bine, de la 10 seara pana la 4.20 dimineata, iar pe urma la 5.30 iarasi manca.
Azi am avut o zi de somn, ieri nu am reusit sa dorm toata ziua, asa ca ieri seara la 9 mi se inchideau ochii, noroc de fata care s-a culcat devreme.

Elena, multumesc de felicitari!!!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput