Anatomia lui Grey
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
Pe Burke l-au dat afara pentru afirmatii calomnioase la adresa comunitatii gay. Actorul care il joaca pe George este gay in realitate si a avut nu stiu ce discutie cu cel care il joaca pe Burke. Dar oricum asta de abia dupa sezonul urmator care in Romania nu a inceput inca.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Iubika spune:
Muuh, m`ai lovit la corazon!
Doi barbati imi placeau si mie din tot serialul, si acum aflu ca unul dispare din peisaj si pe celalat n`o sa`l seduc niciodata pt ca e gay???
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Theodora spune:
Buna,fetelor!
M-ati facut curioasa cu serialul asta si cum nu aveam deja 'nspemii de seriale pe lista,am mai pus unul...la noi era la tv,dar ma uitam la altceva in acelas timp si nu ma pasiona prea mult,mi se parea un fel de ER si nu mai vroiam o repetare...dar m-ati facut curioasa si acum am luat cele 3 sezoane de pe torrente si o sa incep sa ma uit incet incet...ca sunt tare multe...Sezon 1 are 9 ep,sezon 2 are 27 episoade si sezon 3 are 25 episoade...Pe 27 sept incepe sezonul 4...deci cu pasi mici va iau din urma si poate chiar va intrec...ia sa vedem!!!
Cat despre cum se ia serialul de pe net,nu e de ajuns un link,trebuie instalate niste programe pe pc si apoi o poti face...eu am instalat FLASHGET http://www.flashget.com/en/download.htm in computer si apoi cu Torrent Finder http://torrent-finder.com/?sourceid=fftoolbar gasesc orice imi doreste sufletul...trebuie insa sa avem o conectie f buna ca altfel asteptam si o zi un episod...eu de ex am un ep in 40 minute cu conectia mea...
Have fun in continuare!
aurelia1278 spune:
Eu am descoperit Anatomia lui Grey de curand, imi facusem program de TV marti seara (pitica mea la 9 e in pat, hi, hi). Si acum s-a terminat.
Nu prea-mi placea Meredith. Mi s-au parut mai interesante rolurile celorlalti. De fapt, nu prea inteleg prin ce e ea personajul principal. Mi-a luat mult timp sa fac legatura dintre "Gray" din titlu si numele ei de familie (in timpul vizionarii nu ma gandeam la titlu, dupa vizionare ii uitam numele).
Asta e, am mai obtinut o seara libera, singura in care ma uitam la TV.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic
Iubika spune:
... si eu la ce ma uit in seara asta??? La Mircea Radu??
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Theodora spune:
Nu mai discutati vad pe aici...eu de cand v-am vizitat ultima oara...am reusit sa vad toate episoadele din cele 3 sezoane,ma bucur ca am facut-o,e un serial foarte bun...acum deja am vazut si primele 2 ep din sezonul 4 proaspat inceput...Christina e fantastica...
clarrice spune:
Deja a inceput seria a 4-a? Pai marti chiar m-am uitat pe la ora 10 la tvr si nimic. Chiar asa ghinion sa am?
S-a schimbat ziua si ora?
Theodora spune:
A inceput sezonul(nu seria) 4 in America...episoadele le iau de pe net si le vad pe pc...cine vrea pot sa dau link-urile de pe rapid share si le descarcati...
clarrice spune:
Theodora, mii de scuze, insa eu abia acum am vazut ca tu esti in grecia. Am si eu toate seriile pe calculator, insa eu vreau sa le vad cu taraita , la program fix la tv.
E o pasarica de-a mea. Oare in romania cand incepe sezonul?