Anatomia lui Grey

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Eu nu consider ca e telenovela nici pe departe. E ceva gen: Desperate Housewives, dar din alt domeniu al vietii.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Asi, stiu ce se intampla cu iubitul lui Izzie, dar esti sigura ca vrei sa stii? Se pierde farmecul asteptarii! Daca totusi raspunsul e da, iti dau un link cu o melodie superba si cu fragmente din serial, iar cine nu vrea sa stie ce se intampla sper ca va rezista tentatiei si nu il va deschide...

edit- Clyo, iti trimit prin PM.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Teodora, e vorba de Chasing Cars?

e superba...

edit: acum am vazut PM-ul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Teodora vreau ca oricum ma uit in continuare

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

eu deja am cautat si am bocit nitel..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=NNZV2C5bpmA
Daca dati o cautare pe youtube dupa "grey's anatomy" gasiti mai multe clipuri.

edit- am o curiozitate, va place Meredith? Mie imi plac enorm toti actorii, mai putin cea care joaca personajul principal al serialului, cred ca puteau sa o aleaga mai bine...

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Puteti sa il urmariti aici (nu numai Grey's Anatomy) on line. Era si Lost la un moment dat si Neveste Disperate.

http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ok , m-ati convins. Abia astept sa vad si eu.
Muzica e super super.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Teodora e foarte dragut ce ai trimis.Nici mie nu imi place tipa dar cred ca e potrivita.
Sincer m-am cam saturat ca toate sa arate super chiar daca joaca un personaj care nu doarme 20 de ore.
Cel mai dragut personaj e dr.Bailey.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Puteti sa il urmariti aici (nu numai Grey's Anatomy) on line. Era si Lost la un moment dat si Neveste Disperate.

http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP

Din pacate, scrie ca doar din SUA se pot vedea episoadele in intregime. Dar daca va interesati pe la cunoscuti, veti afla ca multa lume a descarcat serialul de pe DC++ , iar subtitrarea se gaseste si ea. Eu pana acum am rezistat eroic sa nu imprumut CD-urile... :-)
Asi, nu ma refeream la cum arata Meredith, ci la performantele ei actoricesti, nu imi place in mod deosebit cum joaca, mi se pare falsa si pisicoasa. Dr. Bailey e super!

Mergi la inceput