* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 147 ) *
Raspunsuri - Pagina 29
kitzy spune:
Neata!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
neata fetele...ce faceti? eu sunt cam somnoroasa un pic...asa cabag si eu o cafea aicilea cu voi...
mariaam citit ce ai patit la dr...imi are asa rau...ca nu se fixase sarcina bine...dar stiii trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor ca poti ramane graviduta... din cate am citit yo azi ai interventia de desfundare a tropelor nu? eu iti urez sa nu ai frica ...mult curaj si gandeste-te ca faci asta pt bebe care sper ca dupa aceea sa bina cat mai repede...si vorba fetelor s ate tii de promisiune si sa ne iei la odiseea de mamici de iulie-august...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
Voicu_bebi

Mai sa stii ca pe de-o parte imi pare bine ca organismul a eliminat sarcina pentru ca fiind sigura ca nu sunt am luat medicamentatie contraindicata in sarcina...Oricum sunt sigura ca totul va fi bine si luna viitoare voi putea face un bb sanatos...Ca luna asta o pierd.
Mai eu nu am mai facut niciodata chiuretaj stiti cumva daca este interzis contactul sexual si pentru cate zile??? Ca eu perioada fertila o incep azi si ovulatia propriuzisa e pe 5 sept.Deci daca am interventia azi pe 4-5 sept pot avea contact??? sau e prea devreme???
Kitzy 'neata si tie

Maria
poze
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by ioanara23
maria, draga mea
sotiorul meu a propus sa mai tragem o fuga in weekend pan la slanic moldova...ultima aeriseala inainte de scarbici...
nu ai adresa de mess?
ioanahttp://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png- ianuarie 2007
Asa sa faceti relaxare totala poate e bb acolo si sa se prinda bine

Maria
poze
In asteptarea lui

voicu_bebi spune:
pisik06...nu fii suparata...eu una stau mai mereu pe forum dar nu am vazut nici un mesaj d ela tine...intai trebuie sa mai scrii 2 mesaje sa scapi de monitorizare sa poti sa scrii mai repede mesajele ca asa se vad mai greu....sa nu crezi ca nu te ajutam...sunt fete optimiste asa ca lasa supararea...
asteptandu-l pe bebe
diaconmaria spune:
Pisik06 unde ai disparut hai scrie si cele 2 mesaje ca sa te putem ajuta![]()
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
maria...eu cred ca ar fi prea devreme pe 4-5 sepetembrie pt prestat...ar cam trebui sa stepti pe putin 2-3 saptamani ...se recomanda asa sa nu se deanjeze ceva acolo...vezi ce zice si dr azi...

kitzy...
ce faci? cum te mai simti?
florex...parca tu trebuia sa faci un test nu?
asteptandu-l pe bebe
diaconmaria spune:
Pe la 11 jum ma duc la cosmetica sa-mi aranjez "veverita" ca nu ma pot duce la interventie nefrezata
Asa ca voi lipsi cred cam vreo ora da revin eu in forta.
Oricum mai este pana atunci asa ca stresul ramane cu voi inca vreo 2 ore
![]()
Maria
poze
In asteptarea lui 
claudela spune:
Vrednicute la scris de dimineata...
Hai ca ma alatur si eu cu o cafeluta cu laptic...
Maria, fii curajoasa! Nu are ce sa fie rau...treci tu si peste astea ca esti curajoasa...Uite, eu am incredere in tine...
Pisik, scrie-ne despre ce e vorba ca mesajele tale apar mai greu, fiind la inceput...Noi suntem aici pentru orice ajutor pe care il putem oferi, nu-i asa fetele?![]()
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
maria...eu cred ca ar fi prea devreme pe 4-5 sepetembrie pt prestat...ar cam trebui sa stepti pe putin 2-3 saptamani ...se recomanda asa sa nu se deanjeze ceva acolo...vezi ce zice si dr azi...
kitzy...ce faci? cum te mai simti?
florex...parca tu trebuia sa faci un test nu?
asteptandu-l pe bebe
Mai nu stiu el zicea ieri ca la o sapt imi va face instilatii cu medicamente ca sa curete tot bine si cred ca dupa am unda verde cred
Maria
poze
In asteptarea lui

am citit ce ai patit la dr...imi are asa rau...ca nu se fixase sarcina bine...dar stiii trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor ca poti ramane graviduta... din cate am citit yo azi ai interventia de desfundare a tropelor nu? eu iti urez sa nu ai frica ...mult curaj si gandeste-te ca faci asta pt bebe care sper ca dupa aceea sa bina cat mai repede...si vorba fetelor s ate tii de promisiune si sa ne iei la odiseea de mamici de iulie-august...