* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 147 ) *
Raspunsuri - Pagina 18
diaconmaria spune:
Fetelor dar daca e medic nou asta nu ma va pune sa repet toate analizele???? Ca nu vreau sa o iau de la capat

Maria
poze
In asteptarea lui 
maryb spune:
maria, eu cred ca daca te duci cu toate analizele facute pana acum, nu te va pune sa le repeti....eu asa zic...el nu stiu ce va zice...
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
claudela spune:
Maria, incearca sa fii increzatoare...Totul va fi bine!![]()
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
bujo spune:
Mai fetelor daca n-am avut de lucru azi..

Si am baut si 2 cafele ca sa fac fata si acu termus in fata tastaturii ca nu-mi gasesc locul. Ca tot intreba cineva de baut cafea in timpul sarcinii.. Mie mi-a zis medicul ca o cafea mica dimineata am voie, mai ales ca eu sunt hipotensiva si mie rau daca nu beau. Cik de la 3 cafele in sus e daunator.
Vai da ce-am mai ras si eu cu zaluda din Pitesti

E dusa rau, crek de la gravideala la cap
Poate vine si
ca vorbesc de ea cand nu e aici. Arde draga nu ma bati da?![]()
![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
claudinna spune:
hello, fetili!!
cata veselie azi pe forum!! arde cred ca e gravi si ne tine in suspans:))
kitzy, mama, sa fie cu noroc de data asta!!!
ylari, felicitari si sarcina usoara!!
ieri nu am putut sa mai intru si sunt restanta cu niste urari: marryan, La multi ani! de ziua numelui si sa dea DD sa ti se implineasca visul cat mai curand!!
marig, La multi ani! pentru ziua ta de nastere si iti doresc ce-mi doresc si mie...un bebe cat de repede!!
claudinna spune:
bb_yasmi, multumim de calculator! il gasisem si eu mai demult, dar nu prea mi-am mai calculat ca am cam invatat cand tr sa fie ovulatia si la Cm cam neregulat...am intrat insa si azi dupa ce am vazut linkul pus de tine si am calculat...cica pe 17 a inceput perioada fertila si pe 22 a fost ovulatia...acum...eu pe 23 m-am inotrs si am si...
ca stiam ca e cam pe ultima suta de metri, dar faza e asha:
eu in Z17...care inseamna 21.08...am avut albusul..doar o zi!!! se poate asha ceva?? doar o zi a fost sticlos si transparent...de atunci a cam inceput sa se tulbure, desi cateva zile a mai ramas alunecos...hai ca am luat-o razna...voi8 ce ziceti?? cand sa fi ovulat??
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by claudinna
bb_yasmi, multumim de calculator!

. la restul nu stiu sa iti raspund, ca eu nu ma luam dupa "albus".Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
claudinna spune:
intrebam si eu ca oricum luna asta...dar macar sa stiu daca ovulez...
ce s-a facut asha de liniste?? sunt chiar asha sperietoare?? ati dat bir cu fugitzii??
lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
maria, eu cred ca daca te duci cu toate analizele facute pana acum, nu te va pune sa le repeti....eu asa zic...el nu stiu ce va zice...
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
As lua cu mine toate analizele facute, dar din pacate nu mai am decat spermograma sotului si prolactina mea..Ce am facut cu restul...va spun daca nu radeti de mine..
Stiti povestea aia cu "mi-a mancat catelul tema"??? Ei bine mie mi-a mancat catelul analizele
Acum am plecat insa cand ma intorc va povestesc tot

Maria
poze
In asteptarea lui

claudinna spune:
maria, s-ar putea ca cei la care le-ai facut sa te aiba in baza de date...ma gandesc si eu...