Bacau?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by wonderful
De cand i-am bagat in cap ca muraturile puse de un barbat,care raman tari pana tarziu,pana in primavara,denota barbatia celui in cauza,are un adevarat ritual.Cred ca se inchina si celui de sus si celui de jos.
La fel am facut cu clatitele:"vai,ce bine mai faci foile de clatite,vai,cum stii sa le invarti in aer,cum faci ca io nu pot,ca-s mica si proasta,etc".

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Wonderful la clatite am stiut si eu sa fac asa... Vezi parca as fi fie-ta...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Avantaju' de a avea alaturi de voi o 'matura'(nu din aia cu care faci curat)!Dar asta nu inseamna ca nu invat si io de la voi.Schimb la schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, dau la schimb Kama Sutra pe o Sanda Marin

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Pina acum ai avut multe tare... cum sa nu gatesti, cum sa te fofilezi de treaba... Mai stim d-astea.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Da, dau la schimb Kama Sutra pe o Sanda Marin

Mie-mi spui?!Tre' sa dai 5 vol. de Sutra pe 1 Sanda lu' Marinu.Ca toate fomeili is avide sa gateasca si sa-si desfete barbatii.Ii dai o pozitie,ii bagi pe gat o clatita si tot asa pana-l tampesti de tot.Se cheama 'metoda spalarii creierului prin umplerea matzului'.

Mergi la inceput

Buna seara,cui ma asculta!
La Bacau este ora 8:27pm.Vremea e ca o femeie nehotarata:sa ploua,sa nu ploua.Cand se va hotari,o sa va anuntam,daca nu va dati seama singuri.De cand s-a potolit caldura,nu ma mai simt ca-n New York,adicatelea nu mai aud toata ziua sirenele de la ambulante,politie,pompieri,descarcerare,smurd.
Traficul e 'oleaca' mai sigur de cand au plecat 'italienii'nu pt. ca 'romanii ar fi soferi impecabili ci pt. ca primii sunt de groaza,conduc ca pe 'autostrazile' din Gabon.
Dau legatura cui o prinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Azi sarbatorim in Bacau Marii si Marioare...dintre care una ne este foarte, foarte draga!

La Multi Ani, Marioaro! Te stii tu care esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by wonderful
Herra,mai zi si tu ceva.Ce au fetele din Bc?

zic, dar eu nu sunt din Bacau; doar in vizita, uneori...

Mergi la inceput

Ieri atata a pishulit din nori, ca n-a mers nici net-ul.A plouat ore-n sir,vorba aia,'fara numar,fara numar'.Azi e bine,putin soare,cam 20 grade.Cat o tine?!Ca ploua,asta e,dar sa nu-mi blocheze net-ul.

Mergi la inceput