Bacau?
Raspunsuri - Pagina 11
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Eu am " ametit"de tot dupa paginile citite de la ultima mea postare....dar totusi, poate mai schimbam si subiectul...ce mai e nou prin Bacau?
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
Ce mai e nou? Pai cam asa:
1. Doi morti si un ranit intr-un accident de munca la Bacau. Pe un santier. Ei sapau un canal, si malul s-a surpat si a cazut peste ei in timp ce munceau. Aveau 52, respectiv 54 de ani.
2. Bacau-Milano, o noua cursa Blue Air. Incepand cu 15 Septembrie. Veti avea la dispozitie 2 curse, joi si duminica.
3. Ieri s-au afisat rezultatele la sesiunea de toamna a Bacalaureatului.
4. Centrul de zi de la Podul Turcului va avea un sediu nou. (proiect DGPC Bacau).
5. La spitalul din Monesti, un nou centru de urgente. Un proiect de 1.2 mil EURO (primiti de la Consiliul Local si de la Ministerul Sanatatii).
6. Ioan Dosocil, in varsta de 71 de ani, este unul dintre putinii mesteri din Bacau care mai repara si acordeaza instrumente muzicale.
7. Barbatul din Bacau, care si-a batut sotia cu propriul copil, abia a iesit din inchisoare. A stat acolo un an si jumatate tot pentru ca si-a agresat familia.
8. In luna octombrie, Compania Gimrom Holding, operatorul supermarketurilor G’market, va deschide doua magazine, la Focsani si Bacau, investitia totala ridicandu-se la 4,5 milioane euro.
9. Zilele trecute la Onesti, s-a desfasurat etapa zonala a Concursului profesional pentru situatii de urgenta, castigata anul acesta de echipajul de pompieri al judetului Bacau.
10. Pe forumul DC s-a constituit un grup compact de sustinatori ai subiectului Bacau?.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Mei,sa fie!Io cre' ca te-ai mutat la fun ziar din Bc.Nici io nu le stiam,care nu citesc ziare si la tv ma uit f. rar.Ce grupa de sange am?
A_Iulia spune:
Wonderful, le ai pe toate. Nu se poate sa-ti lipseasca ceva ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Hai nu spune ca ultimul punct nu-l stiai,nu fii modesta
Adina +Olivia 04.03.2004
Era singuru' pe care-l stiam.Parca-i proclamatia de la Timisoara,din
'90.Am grupa 0 dau la toti,iau un kk.
A_Iulia spune:
Iei tot zero. Zero dai, zero primesti.
Ia da ceva sa vezi ca primesti.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Iei tot zero. Zero dai, zero primesti.
Ia da ceva sa vezi ca primesti.
Adina +Olivia 04.03.2004
Dau sange din sangele meu,de 3 nule(ooo),bun la toate.
A_Iulia spune:
hmmm, te-ai gandit acu sa vinzi chelea ursului din padure?
neh, n-avem nevoie de varsare de sange nevinovat
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Ziceai ieri ca o sa ne crestam si o sa skimbam sangele.Acu mai vrei sange nul?Tu ce grupa ai?Sau inca nu ti-o dat astia de capat?Nu m-as mira.Si gelatina sa ai,io tot ma fac sora de cruce cu tine.
A_Iulia spune:
Ahaaa, daaa, pai in scopuri d'astea nobile, oricand!
Eu tot nula mi-s.
Adina +
Olivia 04.03.2004

si printul Rares