zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetili!Huo,cata cafea bagati in voi?Daca numeam sub. initial 'Hai la o vodka'?Ati fi umblat toata ziua?Iulica,ai tras cat la o nastere.Antibiotice nu ti-a dat?
Fannna,bine ai venit.Daca nu esti chiar teafara la cap ai sa te simti excelent aici.
Sorry,dar eu ma lipsesc de cafea daca nu pot trabuci.Fiecare om cu slabiciunile si pacatele lui.
Adinaaa,sa te fericesc sau sa te compatimesc?Ia-ma traducator ca ii traduc pe toti.
Inaaa,misca-ti si fa-ti mancare,nu mai umbla dupa pomana in sat.Si daca-ti pica totusi ceva,cheama-ma si pe mine,ca m-am saturat de gatit pt. nesatuii astia ai mei.
In Bc sunt 20 grade,dar imi place,ca de mult am uitat senzatia de racoare.

Mergi la inceput

Voi nu sunteti tefere!Si la sub. Bacau am dat de voi.Nu mai poate scapa omul nicaieri.Cred ca si daca as pune"Bush,brav conducator" as da de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, am nevoie de cafea, din pacate virtuala, ca e a 3 zi plina pentru mine si urmeaza un long weekend

incepe scoala saptamana viitoare, marti
sotul incepe cursurile la colegiu iar eu raman baza casei, pica toate pe mine

Adina, vreau si eu post la tine, fluianta in english sunt, calatoare sunt mai ceva decat o gasca canadiana....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu'sh ce vi se pare voua asa de cool sa ai atatea deplasari in afara. Adica hai ca merge o luna, doo, trei, dar dupa juma' de an va urcati pe pereti.
Mai ales cand ai o mogaldeata acasa, sa stii ca ai de dormit numai prin hoteluri - hm.
mai ganditi-va daca chiar v-ar place sa lucrati asa. Eu bucuroasa fac schimb cu voi, daca imi ramane acelasi salariu. parol.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si eu sunt plimbareata din fire dar cu siguranta daca jobul meu ar fi sa merg in deplasari mereu...mi s-ar acrii (si cand te asteapta si un ingeras acasa- in cazul meu 2....se schimba problema)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Adina, ai mila de mine, cu job de birou, aceleasi lucruri mereu, normal ca visez la locuri exotice, la plecat de acasa si scapat de ingrijit 2 trantori

acu m-au transferat la finante iar mie mi-e aa de frica de cifre, fug de ele ca d.... de tamaie, dar sunt nevoita sa invat tot felul de programe....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

eheee maru ...cine nu viseaza!
din pacate tre sa ma trezesc mereu...adevarul e ca mereu ne dorim ceea ce nu avem asa ca ...poate ne ia adina si pe noi(chiar numai virtual) i calatoriile ei...ma rog eu sunt nou venita..macar pe voi...si daca sunt cuminte ma ia si pe mine anul care vine

Mergi la inceput

hai ca fug ca am niste vinete pe foc si cupilul meu al mare se tot agita pe aici
acum sa va spun si ceva despre mine:
am 2 baieti unul de 17 si unul de 7 ani, una bucata sotz,una bucata soacra,parinti ,frati, nepoti mai trebuie ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Nu'sh ce vi se pare voua asa de cool sa ai atatea deplasari in afara. Adica hai ca merge o luna, doo, trei, dar dupa juma' de an va urcati pe pereti.
Mai ales cand ai o mogaldeata acasa, sa stii ca ai de dormit numai prin hoteluri - hm.
mai ganditi-va daca chiar v-ar place sa lucrati asa. Eu bucuroasa fac schimb cu voi, daca imi ramane acelasi salariu. parol.

Adina + Olivia 04.03.2004

Eh,noi suntem mai statute,cam ca gastele domestice,apropos de ce zicea Maru.Sunt sigura ca mi s-ar acri si mie sa tot fiu pe picior de plecare.Da',oricum,esti mai desfundat la cap calatorind,vazand alte locuri,obiceiuri,oameni.

Mergi la inceput

Marutza,mi-ai dat un motiv sa ma bucur ca stau in Ro:aici scoala incepe pe 15,asa ca mai lenevim 2 sapt.
Imi pare rau pt. tine ca te-au mutat nenorocitii aia taman la cifre.Ia un abac langa tine ca asa a inceput si Bill Gates.

Mergi la inceput