fiv la dr denisa protopopescu
spuneti-mi va rog si mie, ce stiti despre fertilizarea iv la doamna dr denisa protopopescu?
Raspunsuri
ioanacarmen spune:
Ce te intereseaza mai exact? Am 2 FIV-uri facute cu ea, cel de-al doilea fiind reusit - sunt INSARCINATA!!!
luci.eilm spune:
Ioana, bravo pentru reusita !
Si eu ma gandeam la FIV (pana acum am facut 2 inseminari nereusite cu dr. Bucur- Giulesti) si ma bate gandul sa-mi fac o programare pentru o consultatie la dr. Protopopescu. Care sunt analizele care le cere pentru a incepe procedura (ma gandesc sa sar o etapa, astfel
) ?
O zi frumoasa!
miki-miki spune:
Pai dc vrei sa sari o etapa sa faci toate anal care se cer pt FIV , e o lista la sub FIV pe prima pag. Eu am dat milioane bune pe ac analize si dc imi cerea mai intai o spermograma a sotului ma scutea de atatea drumuri la Buc si banii pe toate consultatiile (220 roni acum 2 ani) si toate acele analize care nu mi-au folosit la nimic pana la urma pt ca sunt expirate acum. Eu una am schimbat-o pe Protopopescu si am sa va spun de ce. La prima consultatie de infertilitate 220 roni fara eco (a zis ca ma vede cand vin cu analizelre), doar vb si atat ne-a spus ca suntem la varsta la care nu tb sa mai asteptam si ar fi bine sa trecem la fiv direct (eu 35 si jum el 37). OK. Ne da listoiul de analize si dupa 3 luni cand am avut anal gata m-am dus iar la ea (au fost si sarbatorile la mj si mi-a tot amanat consultatia ca era plecata mereu peste granitza) vede diagnosticul sotului Azoospermie. Se lasa pe spate si probabil si-a zis ca nu are rost sa ma mai vada pe mine dc nu are cu ce sa ne faca FIV si ne trimite la un urolog de la Medsana. Eu eram sub socul aflarii diagnosticului Azoospermie (doar ce luasem anal de la Medsana) si deabia dupa ce am iesit din cabinet mi-am dat seama ca nu mi-a facut eco nici atunci. Consultatia fiind tot 220 roni. Intre timp am aflat ca pe o fata a tot operat-o laparoscopic pt endometrioza , a facut vre-o 3 FIV nereusite ca apoi sa afle (de la alt dr) ca a avut uterul septat si ca nu aveau cum sa se implanteze embrionii . Eu dupa cateva luni am schimbat dr si ac mi-a spus ca am un chist posibil endometriozic , chist de care ar fi tb sa stiu de la Protopopescu dc imi facea si mie un eco .
Concluzia: Bani multi aruncati degeaba! In primul rand se cere o spermograma si apoi ti se cer analize mai aprofundate. Dc imi crea spermograma mai intai ma scutea de cei aprox 2500 roni aruncati pe analize, consultatii si drumuri la Buc degeaba.
Sunt persoane multumite de ea dar eu una cred ca nu a procedat corect.
Miki
psj spune:
Mie mi-a facut stimulare cu clomifen 2 luni fara o singura monitorizare.
Adica ma programasem eu din proprie initiativa a 2-a luna dar m-au sunat de la medsana ca nu poate sa vina si se anuleaza. Si dura vreo luna pana reuseai sa prinzi alta programare.
KoraPop spune:
mirey exista un subiect legat de fertilizarea in vitro.Se numeste FIV 130,intra acolo si vei afla multe raspunsuri la intrebarile tale.Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
ioanacarmen spune:
Sunt pacienta ei de 9 ani si nu am absolut nimic ce sa-i reprosez. Nu as schimba-o cu alt doctor si asta nu pentru ca am ramas acum insarcinata ( puteam s-o fac de-a lungul acestor ani daca eram nemultumita). Este o profesionista !!!
E bine sa ai facute analizele hormonale, spermograma, test postcoital. Acum nu stiu ce cauza de infertilitate ai tu, ca in functie de asta poate iti dadeam mai multe amanunte strict la problema.
zisaCami spune:
Nu am putut sa ma abtin sa nu intru pe acest subiect ... la mine se referea Miki-miki mai devreme ... imi pare rau sa spun asta, dar o "profesionista" ar fi trebuit sa vada un uter septat in conditiile in care am facut histeroscopie ( camera video in interiorul uterului! ) in anul 2000, tocmai pentru ca exista suspiciunea de uter septat, ridicata chiar de dumneaei! In urma histeroscopiei imi spune ca am uter perfect normal si ca nici vorba de sept, ci ca as fi avut niste polipi, pe care i-a extirpat ( nici acum nu stiu daca au fost polipi sau portiuni de sept ?! ) ... pana in toamna anului 2006, cand am descoperit septul facusem intre timp 3 FIV-uri ( cel de-al 3-lea FIV chiar cu dumneaei - nu mai spun cat am fost de dezamagita de superficialitatea cu care am fost tratata! ) ... sau cati bani am aruncat pe FIV-uri, analize din 6 in 6 luni, vizite la dr. la fiecare 2-3 luni , timp de aproape 7 ani cat am fost "clienta" dumneaei ... insa nu de banii aruncati imi fac eu griji; mai important e faptul ca mi-am pierdut anii cei mai fertili, pe care nu mi-i mai poate da nimeni inapoi si sansele de reusita pe care le aveam atunci ( daca as fi descoperit uterul septat la timp ... ) nu le voi mai avea niciodata!
Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=63&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta
luci.eilm spune:

Uf, fetelor.
Vad ca si dr. protopopescu, ca mai toti, e iubita si urata in egala masura! Eu mi-am facut o programare in octombrie (pentru orice eventualitate). Caci unde sa mai mearga omu’?! Unde e de gasit medicul profesionist si sufletist, cu resuite multe, nu prea ocupat si implicat?!
Ioana, eu mai am din analize facute (inclusiv inseminari), dar am avut o revelatie- nu am facut niciodata testul post-coital. De fapt, unde se face si cine il face?
ioanacarmen spune:
Fiecare poate are esecurile si durerile ei, altfel n-am fi ajuns sa vorbim de FIV-uri, operatii...Si eu sunt operata, insa de "renumitul" Marinescu, care s-a comportat cu mine de parca nici n-as fi existat. Cu toata cotizatia substantiala, nu l-am vazut decat inainte de operatie si atat. Nu a venit nici macar o data in salon sa vada daca mai respir, cu toate ca am avut probleme grave la reanimare- 24 de ore n-am stiut de mine. Si asta nu a fost decat cea mai mica problema - nici macar nu stiu daca a scos ceva din mine la operatie ( aveam chisturi pe ovare), pentru ca la o saptamana dupa operatie, datorita unor dureri crunte, m-am dus la ecografie unde am aflat cu stupoare ca eram plina de chisturi si unele dintre ele erau chiar mari- numai bune de operat. Nici macar un tratament post-operator n-a fost in stare sa-mi prescrie. Sa nu mai aud de acest doctor.
Asa ca haideti sa nu ne mai certam.
Luci, care este cauza infertilitatii la tine? Testul postcoital mi l-a facut dr. Protopopescu, la vremea respectiva - la Centrul Medical International- cei de la Medsana nu-l faceau atunci.
Monica-Elena spune:
Eu sunt una din reusitele dr Protopopescu din prima, FIV reusit la 35 de ani. Eu una nu am ce sa ii reprosez s-a purtat exemplar si datorita ei minunea mea exista(cu ea am facut FIV-ul si tot ea mi-a supraveheat sarcina si l-a adus pe lume pe Mihnea care acum are 2 ani si 2 luni). Am trecut in 11 ani si prin mana dr Marinescu si prin mana prof. Ancar si o gramada de alte somitati in materie de infertilitate si am fost dezamagita. Parerea mea este ca fiecare face cum simte si stie ca e mai bine ptr el.
Multa bafta!