Mama lui SONI este in cer!
Astazi m-a sunat SONI (Georgeta) sa imi spuna ca mama ei a incetat din viata.
Mai multe detalii nu stiu sa va spun, stiu doar ca suferea cu inima si tensiunea. Astazi s-a urcat in avion spre Romania.
Maine va avea loc inmormantarea la Iasi, parca.
Pe masura ce obtin detalii va anunt.
Vroiam sa ne rugam impreuna pentru sufletul mamei ei, si sa o incurajam sa treaca peste aceasta pierdere imensa .
Dumnezeu sa o ierte!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Raspunsuri
LiliaToma spune:
Dumnezeu sa o odihneasca.
Multe putere pentru Soni
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Anina_n spune:
Imi pare rau. Sincere condoleante, soni.
Sunt convinsa ca a fost o femeie cu un suflet mare. Asa mama, asa fiica !
Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Iar tie, soni, sa-ti dea putere sa treci peste aceasta imensa pierdere.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Donia spune:
Dumnezeu sa o odihneasca!
Iar tie, soni, sa iti dea putere sa suporti pierderea si sa ii pastrezi amintirea vie.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Irinel spune:
Soni, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe mama ta draga iar pe voi sa va mangaie.
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
l_carmen2003 spune:
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihenasca in pace. Putere multa pentru tine si ai tai...
Liana30 spune:
soni sunt alaturi de tine cu tot sufletul..
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
carmenp spune:
Dumnezeu s-o odihneasca! condoleante, georgeta!
alessia105 spune:
Soni, draga mea In clipe din acestea parca cuvintele sunt de prisos pentru ca nu pot avea atata putere incat sa iti aline durerea si nu pot cuprinde in ele toata dorinta noastra de a iti fi alaturi ,de a te imbratisa si alina ..Multa putere draga mea si sincere condoleante ...
D-zeu sa o odihneasca in pace !!!!
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine