Sarcina oprita din evolutie
Buna, fetelor! Sunt noua pe acest site si nu prea stiu daca aic trebuia sa scriu....In urma cu 2 saptamani am aflat ca sunt insarcinata. Am fost la un medic de care nu vreau sa mai stiu niciodata, care mi-a spus ca nu pot avea copilul, datorita fibromului uterin pe care il aveam. La o saptamana am mers la alt medic care mi-a spus ca nu ma afecteaza fibromul sa duc sarcina pana la capat...dar ca sarcina s-a oprit din evolutie....astfel am fost nevoita sa fac intrerupere de sarcina acum cateva zile...Ma simt bine fizic, dar psihic imi este f. greu....poate discutand cu voi ma simt bine....
N.Petros
Raspunsuri
KoraPop spune:
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat....ti-a recomandat dr. sa faci o analiza a fatului ( anatomopatologica parca se numeste) si alte analize cum ar fi toxoplasma etc din cauza careia se pot intampla asemenea lucruri?Ar fi bine sa faci anumite investigatii ca data urmatoare sa fie totul bine.Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Draga mea, imi pare nespus de rau ce ti s-a intamplat. Sunt fete foarte dragute care din pacate au trecut si ele printr-o pierdere de sarcina si poti vorbi cu ele daca dai clic aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105810&whichpage=18
claudela spune:
Ninia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat...Dumnezeu e mare si te va ajuta sa treci peste durerea aceasta!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
alinushca spune:
ninia81, la fel mi s-a intamplat si mie cu numai 2-3 luni in urma. Bine, poate doar cu diferenta ca eu ajunsesem la 10 saptamani. Si toate testele au iesit in regula si sunt la fel de tanara ca tine (pp ca esti nasuta in 81). Dupa ce am depasit perioada initiala, care a fost foarte foarte grea, pot sa iti spun ca lucrurile au revenit la un atare normal.
Asta sper sa poti sa faci si tu. Sa ma crezi cand iti spun ca oricat de grea este perioada de acum, de oricate ori te trezesti plangand singura, si poate simtind ca nu te intelege nimeni (poate mai ales sotzul sau cei apropiati), totusi lucrurile vor reveni, trebuie sa revina la normal. Si stii de ce? Pentru ca ai ragaz sa iti rezolvi problemele cu fibromul, si apoi vei ramane din nou insarcinata, si vei tine in brate un copil pe care il vei fi dorit mult mult si pe care il vei fi asteptat si pe care il vei iubi si mai mult! Pana atunci... incearca sa o iei cat mai usor posibil. Sa te linistesti cate putin cate putin. Sa te bucuri de lucrurile frumoase pe care le ai langa tine. Sa iti cauti alinarea in cei din jur. Ca sa iti fie mai usor. Din pacate "sarcina oprita in evolutie" este ceva ce se intampla in o treime din sarcini. Stie ea natura ce face.
Hai sper sa treci cat mai usor peste asta si sa ne spui in curand ca esti bine!
:) Sanatate!
musettepink spune:
Ninia81 imi pare rau pt pierderea ta.Si eu am pierdut o sarcina acum 2 luni si stiu ce inseamna !Chiar daca acum ti se pare ca lumea ta s-a sfarsit,trebuie sa ai putere sa mergi inainte,sa te duci la dr sa faci niste analize si ai sa vezi ca totul va fii bine!Daca vrei poti intra pe topicul "durerea unei pierderi de sarcina" unde sunt niste fete extraordinare care o sa te ajute sa mergi mai departe!Iti doresc sanatate si sa ne anunti cati mai repede ca esti din nou graviduta!
monysorescu spune:
Buna!
Ninia81 si mie imi pare rau ptr pierderea ta. Si eu am trecut prin asa ceva - in februarie am pierdut o sarcina de 10 saptamani. Dupa a urmat o perioada de 6 luni (care din fericire s-a terminat) in care nu am avut voie sa fac bb si a trebuit sa fac o gramada de analize, tratamente si vizite pe la doctori. Dar acum am primit unda verde si m-am apucat de treaba.
Stiu ca e greu dupa ce treci prin asa ceva insa trebuie sa fi tare si sa te gandesti ca vine el bebele pana la urma.
Multa bafta la toate sa vina bb cat mai repede!
oare?
leny2007 spune:
scuze ca intervin dar si eu am pierdut anul trecut la 10sapt.si totusi nu m-ia prescris nici un tratament.poti sa-mi zici te rog ce tratament ai luat?poate trebuia sa iau si eu dar..........nu m-ia zis nimeni.Mersy 
Ninia81 spune:
va multumesc fetelor pt raspunsurile voastre si pt faptul ca m-ati inteles! Desi iubitul meu este alaturi de mine, golul acela din suflet ink nu dispare....ma simt de park as fi pierdut o bucatica din sufletul meu. Mereu imi apare imaginea de pe ecograf...acum treb sa merg la control peste 10 zile sa vad cum a reusit curetajul...pentru ca si acesta a fost dificil datorita uterului fibromatos, apoi urmeaza opeartia de fibrom si abia apoi pot face un bebe. Asta probabil ca la anul...eu d-abia astept sa retraiesc momentul. Desi stiu k imi face rau...ma uit aproape zilnic la testele de sarcina care mi-au adus vestea sarcinii..
va pup pe toate si va multumesc din inima!
N.Petros
Ninia81 spune:
Mie nu mi-a prescris niciun tratament, pentru ca acum dupa ce am facut curetaj, urmeaza operatia de fibrom...si poi sa vad ce va mai urma. Medicul a zis sa nu imi pierd speranta ca el e sigur ca voi avea un bebe... Multumesc mult oricum pt raspuns. 
quote:
Originally posted by monysorescu
Buna!
Ninia81 si mie imi pare rau ptr pierderea ta. Si eu am trecut prin asa ceva - in februarie am pierdut o sarcina de 10 saptamani. Dupa a urmat o perioada de 6 luni (care din fericire s-a terminat) in care nu am avut voie sa fac bb si a trebuit sa fac o gramada de analize, tratamente si vizite pe la doctori. Dar acum am primit unda verde si m-am apucat de treaba.
Stiu ca e greu dupa ce treci prin asa ceva insa trebuie sa fi tare si sa te gandesti ca vine el bebele pana la urma.
Multa bafta la toate sa vina bb cat mai repede!
oare?
N.Petros
Ninia81 spune:
Iubitul meu sincera sa fiu s-a inchis putin in el si a fost poate mai bine asa...eu sunt mult mai sentimentala, de fapt nici nu ar fi avut cum sa simta si el la fel ca mine, dar a suferit si ink o face asta se vede...Noi urmeaza sa ne casatorim la anul, dar copilul era dorit de amandoi chiar daca nu suntem casatoriti legal...Sper sa reusesc sa trec peste acest moment care ma doare f. atre..Mersi pt incurajari
quote:
Originally posted by alinushca
ninia81, la fel mi s-a intamplat si mie cu numai 2-3 luni in urma. Bine, poate doar cu diferenta ca eu ajunsesem la 10 saptamani. Si toate testele au iesit in regula si sunt la fel de tanara ca tine (pp ca esti nasuta in 81). Dupa ce am depasit perioada initiala, care a fost foarte foarte grea, pot sa iti spun ca lucrurile au revenit la un atare normal.
Asta sper sa poti sa faci si tu. Sa ma crezi cand iti spun ca oricat de grea este perioada de acum, de oricate ori te trezesti plangand singura, si poate simtind ca nu te intelege nimeni (poate mai ales sotzul sau cei apropiati), totusi lucrurile vor reveni, trebuie sa revina la normal. Si stii de ce? Pentru ca ai ragaz sa iti rezolvi problemele cu fibromul, si apoi vei ramane din nou insarcinata, si vei tine in brate un copil pe care il vei fi dorit mult mult si pe care il vei fi asteptat si pe care il vei iubi si mai mult! Pana atunci... incearca sa o iei cat mai usor posibil. Sa te linistesti cate putin cate putin. Sa te bucuri de lucrurile frumoase pe care le ai langa tine. Sa iti cauti alinarea in cei din jur. Ca sa iti fie mai usor. Din pacate "sarcina oprita in evolutie" este ceva ce se intampla in o treime din sarcini. Stie ea natura ce face.
Hai sper sa treci cat mai usor peste asta si sa ne spui in curand ca esti bine!
:) Sanatate!
N.Petros