Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(65)
Raspunsuri - Pagina 26
dany2007 spune:

darleena - mult inainte si sa ajungeti sanatosi si voinici la termen 

Dana
24+
Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
pussi spune:
dany bafta la eco

darleena felicitari pt. cele 30 de sapt! Incepe numaratoarea inversa! Si numai fi suparici pt. Dinamo ca ai fetita in burtica!![]()
RGE cred am burta cam cat a ta! Si pe mine ma suteaza... si in cosul pieptului si sub sani... si parca vor sa-si scoata picioarele prin
... sau imi da sututri...![]()
laura stiu cum e cand te cauta la pasa... de parca ti-e frica sa nu nasti![]()
Victo ... nici asa nu e bine!![]()
PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Roxxy80 spune:
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?![]()
quote:
Originally posted by dany26
Roxxy 80....daca stai in Stefan cel Mare inseamna ca nu esti prea departe de mine....ce super ....chiar ma gandeam ca in Oct cand o sa am conecdiu prenatal...as fi vrut sa ma plimb cu cineva cat mai des prin parc....poate asa mai reduc sau opresc cresterea kg....Deci...poate te conving...27+
ANDREI
pussi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?quote:
Originally posted by dany26
Roxxy 80....daca stai in Stefan cel Mare inseamna ca nu esti prea departe de mine....ce super ....chiar ma gandeam ca in Oct cand o sa am conecdiu prenatal...as fi vrut sa ma plimb cu cineva cat mai des prin parc....poate asa mai reduc sau opresc cresterea kg....Deci...poate te conving...27+
ANDREI
voi aveti chef de plimbareli... eu n-o sa pot sa-mi car burdihanul
. Or sa ma transporte cu macaraua si or sa ma intoarca 2 persoane de pe o parte pe alta!... Oare cum o sa urca scarile spitalului ca sa nasc????PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
bb_yasmi spune:
neata, neata!!!
fetele struguri ingrasa??? eu una mananc cel putin 1 kg/zi!!! de cand am renuntat la pepene verde am trecut pe struguri...![]()
voi va mai puteti scoate verigheta de pe deget????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
RGE spune:
..hhmm...deci nu sunt singura cu Hercule
..ce ma bucur ..facem o echipa de Herculoi mici
...
CAMI am sunat la spital si momentan cica ramane in picioare ecografia mea de sambata ..cica nu ar mai fi probleme![]()
..eu mi-am facut 2 oua ochiuri..moi, cu branza, cu masline si cu 2 cani de lapte cu cacao
..POFTA BUNA!
In sectorul 6 nu sta nimeni??...in Drumul Taberei, Militari??
ROXANA
32+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Dany, nu stau pe Stefan cel Mare. Stau in Tei, foarte aproape de Stefan cel Mare. Mi-e dor sa ma plimb in Parcul Circului, dar nu am cu cine. Nu intri si tu mai devreme in prenatal?27+
ANDREI
[/quote]
Super si eu vreau acolo....
Mai este cineva....care sta in zona???!!!
As vrea eu sa intru mai devreme dar e mai convenabil din Oct...
27+
ANDREI
RGE spune:
BB YASMI..eu nu am probleme cu verigheta inca..sotul nu poate sa o mai bage pe deget sub nici o forma..cred ca in loc sa se puna la mine umflaturi s-au pus la el![]()

ROXANA
32+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pussi
[quote]Originally posted by Roxxy80
[voi aveti chef de plimbareli... eu n-o sa pot sa-mi car burdihanul. Or sa ma transporte cu macaraua si or sa ma intoarca 2 persoane de pe o parte pe alta!... Oare cum o sa urca scarile spitalului ca sa nasc????
PUSSI24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Pussi cum poti sa spui asa ceva...nu ai vazut ca nu te-ai ingrasat mai mult ca noi desi ai 2 bebici in burta....Deci fii sigura ca nici pana la sfarsit nu te vei ingrasa asa mult...incat sa fie nevoie de macara...hmmmm

27+
ANDREI
Victo spune:
no..cand am gasit ei eu loc la eco..e prea devreme..adica maine..dar doar luni ce m-a vazut dna dr...2 minute e drept, dar mi-e teama totusi asa repede..ufff..sper sa reusesc sa fac o programare la timp, totusi.
eco morfo de trim 3 se face la sf sapt 32, nu?
30+
piticul Stefanut
AMR 10 SAPT