Suceava (19)
Raspunsuri - Pagina 16
anca31 spune:
NADIA ,LA MULTI ANI!

E FOARTE BINE CU VOI AICI.. VA PUP, SUNT LA SERVICI..
AZI AM INCEPUT SA FAC ANALIZE
ANCA
nadiapetcana2002 spune:
Draga Anca , multumesc pentru urari si am fost socata atunci cand am citit despre pierderea ta.Mi-au dat lacrimile.Te rog sa ai grija de tine si sa afli exact care a fost motivul pentru ca data viitoare sa fie totul bine.
Va sarut pe toate !
Nadia ,
26 + , baiat CALIN
nadiapetcana2002 spune:
Draga Anca , multumesc pentru urari si am fost socata atunci cand am citit despre pierderea ta.Mi-au dat lacrimile.Te rog sa ai grija de tine si sa afli exact care a fost motivul pentru ca data viitoare sa fie totul bine.
Va sarut pe toate !
Nadia ,
26 + , baiat CALIN
nadiapetcana2002 spune:
Va sarut pe toate !
Nadia ,
26 + , baiat CALIN
eveline spune:
La Multi Ani Nadia! sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa te bucuri de copilasii tai!
simina2005 spune:
Nadia iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer LA MULTI ANI!
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...
Jurnalul meu
Simina
cu Teo (7.06.2006)
,Diana (30.05.2003)
si Andrei (10.04.2001)
Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte. Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!
megbeng spune:
nadia, la multi ani!!!! hai ca daca tot e ziua ta, te trec astazi in listuta (cu scuzele de rigoare ca am uitat pana acum!) 
meg,
de
matei(9.02.2007)
crengu75 spune:
La multi ani, Nadia!!!!!!!
Promit sa revin , ca cum sunt un picut pe fuga.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
nadiapetcana2002 spune:
Dragele mele , multumesc din suflet pentru urarile voastre sunt implinita si fericita . Abia astept sa-mi tin bebele in brate , mi-l doresc de multa vreme.Va fi lumina ochilor mei.Il astept cu nerabdare.Va tin la curent cu evolutia lui.M-am hotarat sa merg la Bethesda.Merg sa ma inscriu sapt viitoare cand intru in trim III de sarcina.In prenatal nu ma grabesc sa intru , pentru ca ma simt foarte bine si nu ma impiedica sa stau la birou.
Va sarut si va doresc toate cele bune alaturi de cei dragi !
O zi buna !
Nadia , 26 + cu bebe CALIN