Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 30
Gabbriela spune:
adriana 5 fiole?... woow... de ce nu ai intrebat inainte de test ce analize ii va face, de ce, cat sange e nevoie...
eu intreb tot si stau si rumeg bine info dupaia decid daca vreau sau nu sa ii fac analizele respective sau ce o fi...
cenia spune:
o intrebare:
unde as putea sa vad o schema cu vaccinurile obligatorii pe virste in USA?
Sa pot face o comparatie cu cea romaneasca . deocamdata nu am mers ca ba a avut febra, ba i-a curs nasul ba nu am avut timp. in RO ar mai fi trebuit unul la 2 ani(care l-am omis) si atit pina la 6 ani.
Multumesc
la lac
niste poze
cenia spune:
A, fiul Danielei Nane are autism ca stiam ca sta la bunicii de la Iasi.
la lac
niste poze
ocebine spune:
Adriana testele de singe nu stiam ca sint obligatorii...si in fond nu vad de ce te-ar obliga anual...poate e ceva legat de planul de sanatate al copiilor?
Eu le-am facut analize la singe din cauza ca Nicholas a avut un "spike" in colesterol si de atunci mai facem analize sa verificam situatia (dupa o schimbare radicala in modul de a minca)...Atunci i-am facut si lui Alex sa vedem daca are aceeasi problema. De atunci totul decurge normal dar trebuie sa fiu atenta si sa urmarim regulat.
La scoala nu este obligatoriu sa aiba analize de singe...in afara de vaccinuri si annual physical nu mi s-a cerut nimic altceva...In plus la scoala vin mereu un soi de asistente de la Stat care ii verifica la ochi (oricum ai mei poarta ochelari amindoi...Nick miopie, Alex usoara miopie+astigmatism...doctorul spera sa se corecteze).
Am avut o "supriza" la coafor simbata...am incercat o noua vopsea de par si dupa 35 de minute si clatit am iesit o superba nuanta de albastru!!!!!!! Abia dupa 5 ore si 3 coafeze a revenit parul meu la o culoare rezonabila dar acum este uscat ca paiul!!!!Cica sa-i fac deep conditioning in fiecare zi...Super! In orice caz mai buna decit alternativa cu tunsul...Mi-am facut o poza cu telefonul si am trimis-o sotului acasa...Vreau sa spun in in 5 minute au alergat toti 4 (mama, sotul si copiii) cele 10 blockuri pina la coafor....sa vada "minunea"...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
adriana spune:
Anamaria
pana la urma cred ca o sa-i fac doar lead test-ul, in degetel. Ca ala era subliniat pe recordul medical..
..
Ufff...
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Oana_B spune:
Poftiti, va rog, la capitolul 90.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!