Fetele din America (89)
Raspunsuri - Pagina 24
Ramona J spune:
Alexandru maninca mai mult la scoala si sint nemultumita. A pus in greutate, incepe sa refuze mincarea sanatoasa.
Ii dau sandwich citeodata, dar nu am inspiratie pentru lunch zilnic.
Ati auzit de bento lunches? Deocamdata am gasit in magazin doar cutii Hello Kitty, pe care el le refuza. Uite aici la ce ma gindeam: http://www.laptoplunches.com/
Ati incercat careva?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Uite si un articol despre asta:
http://dallasnews.com/sharedcontent/dws/fea/taste/shopping/stories/DN-nf_bento_0815liv.State.Edition1.b1d12c.html
Sper sa mearga. Shannon e pe forumul local unde mai intru eu, acolo am aflat recent despre Bento lunches si ma gindesc ca poate am vreo sansa sa-i hranesc mai bine pe copii in felul asta.
Imi vine sa rid ca ideea asta seamana cu art projects de care ne vaitam ieri!
ocebine spune:
Ramona, foarte interesante bento box-urile...trebuie sa ma orientez la ceva mai baietesc...poate o tura pe la Pearl River Mart...idee buna.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Ei precis au. Aici am vazut Hello Kitty la Dollar Store, alea merg numai pentru Anuta.
Ziploc are ceva in genul asta, dar cutiutele interne nu ajung pina sus la capac si daca pui ceva marunt se amesteca intre compartimente. Yuck!
Sint si pe aici niste magazine asiatice, o sa incerc la ei.
Andrada spune:
Eu acu ma chinuiesc sa-i simplific lunchul sa nu-i mai ia asa mult timp. Chiar acu faceam variantele.
Raisins sau yogurt la snack si un smoothie cu thermos la lunch. Oricum in fiecare sapt vrea altceva.
Pe vremuri avea mai mult timp ii dadeam si morcovi, sau altceva de rontait. Acu vrea sa fuga in pauza...
Ramona eu incerc sa-i rafinez gusturile ca masura impotriva junkfood-ului. Ultimul halloween a desfacut ca apucatul toate prostiile, n-a fost in stare sa manince niciuna, ma tot gindesc ca poate merge pina la urma. Ca rasplata si-a ales de la lindt ce-a vrut el.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Azi au avut whole grain bread unsa cu cccream cheese si am ascuns blueberries la mijloc...la snack 10 macademia nuts si o banana...
Ieri turkey wrap - feliute de curcan, salata, rosie si ceapa (la noi traiasca ceapa si usturoiul) rulate intr-un wrap. Snack: struguri si o bucatica mica de cioco neagra.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Andrada, eu simt ca incep sa pierd batalia asta. Imi pun ceva sperante in Bento Lunches astea, dar cum sint neindeminatica nu stiu daca prezentarea mea va fi suficient de artistica sa-l atraga. Macar merita sa incerc.
Andrada spune:
Deci sintem oficial in recesiune acu?
Ai mei ca nici acu nu observa nimeni ca l-au bagat pe osama ca sa acopere cifrele de depresie?
Osama e pe dializa din 99, e cineva care isi inchipuie ca asta supravietuieste in munti, fara echipament atitia ani???
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
kim222 spune:
Despre medicii stomatologi cu facultatea facuta in afara US-ului..De citiva ani s-a schimbat legislatia. Trebuie refacuti ultimii doi ani de facultate , aici si apoi date examenele. Numai medicii pot da direct stepurile nu si stomatologii.
Un an de facultate cred ca costa in fur de 20 000$...in functie de universitate. Iar anul universitar incepe numai toamna, deci nu te poti inregistra si nu poti incepe cind vrei tu.
Sper ca ti-am spus ceva nou ![]()
ciuf spune:
iube2001, o prietena de-a mea a terminat Stoma in Ro, a mai facut cativa ani si prin Franta iar cand a ajuns aici s-a apucat din nou de scoala. Nu imi mai amintesc sigur cati ani a facut, dar stiu ca si lucra intr-un cabinet ca asistent, iar cand a terminat scoala au angajat-o cei de acolo.
Deci ce stiu eu e ca nu poti sa iti dai stepurile ca ceilalti medici. La stoma e diferit.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!