Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si unde ai gasit cu preturi asa mici? Eu m-am tot uitat pe net dar mai jos de 1000 n-am vazut...sau o fi fost sezon.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu folosesc motorul acesta de cautare
http://www.bookingbuddy.com/

Biletele le gasisem pe Cheap Tickets, Orlando - Bucuresti acum sunt 848 si pe Orbitz sunt 857 (inclusiv taxe, pt perioada 13 dec-3 ian.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oh, super multam de info.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nedda sunt nascuta pe Valea Prahovei dar de la 5 ani am locuit in Tr Severin. Toata scoala (12 ani) am facut o in Tr Severin. Gen 4 daca ti zice ceva si apoi liceul nr. 3 Chimie- cel de langa Decebal. Si eu "fusei" o luna in vacanta acolo.
Tu???
Si apoi am ajuns la Timi cu scoala si serviciul si acum uite ma!!!!

Si eu URASC art craft ul astora. Mi se pare pierdere de timp. Mai putin ptr copiii cu inclinatii spre asa ceva (la noi nu i cazul).

Eu ii dau Ralucai extra work in fiecare zi. Sunt eu sisi?! Dar eu am goangele mele(asta i una din ele)- numa' pe ce face la scoala si ametitele alea de teme nu te poti baza. Si sa stiti fetelor ca face diferenta mare! 20 min extra n fiecare zi n a crapat nimeni!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, fetelor, se apropie weed-end-ul, am putin timp liber.Vorbeati d escoala, si Matthew care a inceput kind. are ceva lectii:pe fiecare luna au un set de teme, sa scrie numele corect d enustiu cite ori, sa se uite in jurul casei si sa descrie formele geometrice ceva legat de rima, si altele, in fiecare zi citim iar pe lunba avem un set d ecuvinte care trebuie invatate .E ok, dar nu mai avem timp d enimic, seara cind ajungem acasa, Matthew e direct in pat, nici baie nu prea ar vrea sa faca, dar incetul cu incetul trebuie s ale facem pe toate.Am inceput si footbalul, merge miercuri si simbata, simbata are primul meci, el e f. incintat si asta face cind mergem si in parc exerseaza ptr. footbal, ii place comparativ cu fratele lui care s educe ptr. ca Matthew merge.Vorbeati d eRomania, ce dor mie si mie, speram ca anul viitor sa ajungem , mi-e dor d etoti, si vreau , chiar daca sint gunoaie si alte le sa fac abstractie si s ama bucur d efam. imi lipsesc cu toate ca mama vine cam 6 luni pe an , nu in fiecare an, totusi voi avea si eu un nepotel d ela sora mea, si va dati seama ca abia astept sa ajungem, plus ca si copii asteapta, cel mic nu-si aminteste mai nimic d e tara, era prea mic, 2 ani.Nu am cumparat niciodata bilete d eavion d e[pe internet, d eobicei sunam la o agentie dein NY, chiar daca stam in Flrida, sau la alta din Miami, d e acolo am luat bilete, voi ati mai luat d epe internet, cum este?Os a incerc s ama uit si eu pe adresa data de miereamara, m-as bucura daca am gasi mai iesftin .aSTAZI AM AVUT O SURpriza placuta la gradinita, mama unui copil din grupa mea a avut ca baby sitter o fata din Ramania, si astazi a venit la gradinita de ne-am cunoscut, am schimbat telefoane si poate ne vedem, imi face placere sa cunosc romani, e asa placut sa vb. romaneste atit d edeparte d etara.Simbata un prieten de -al lui Andrei, cel mare vine la noi, sleppover , trebuie s ama gindesc ce sa pregatesc, e un copil bun si prefer s avina la noi decit sa -l las pe Andrei, sint cam mamoasa, imi place sa-i stiu acasa.Cam atit, am facut planul pe sapt. asta, miine curatenie, simbata mincare, si vreau s aajung si la sala, e un motiv d erelax, chiar daca lucrez pe ap., am momente cind nu as mai face nimic, si apropo d egradinarit, si noua ne plac mult florile, trebuie s aiesim putin sa mai taiem pomii, sa dam cu solutii.Mai sta cineva in Florida pe coasta d evest, in sud, spre Tampa, stiu ca pe cealalta coasta sint multi romani?Ce mai gatiti in weed-end-ul acesta?Parca nu am nici o idee.O seara buna, pe miine
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

gabriela -noi am luat de pe internet tot timpul bilete de avion si a fost ok ,nci o problema ....am luat de pe yahoo , aveam la mana intenarariu si luam biletele de la aeroport in ziua plecarii.
meniu de sambata sper sa includa fasole cu afumatura si ceapa - poftesc la asta de mult timp ,dar sotu nu serveste fasole in timpul saptamanii..... iar pt copii vom vedea, cea mica manca orice ,dar cea mare mofturi si mofturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIEREAMARA,wauuuuu,ce ieftine ai gasit biletele alea..dar eu am incercat tot asa sa iau ,si de pe cheap si orbitz imi ziceau ca nu pot lua bilete din Ro in USA(si inapoi),eu vroiam pt fratele meu,hmmmmmmm...ce aiurea,deci nu poti cumpara doar daca vrei sa calatoresti de aici in colo?!!!...da,fain pret ai gasit!!!..pacat ca nu le-ai luat atunci...asa si fratele meu,cam la 850 a gasit,cele mai ieftine.

Interesante vacantele in Ro fetelor!!!

CORINA,bine ai revenit!

SINZI,esti mortala cu tipul ala...ai grija alta data!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu de macare am avut :ciorba de fasole cu afumatura de curcan si mancare de mazare cu pui...maine voi face supa de pui cu galusti si galusti cu prune

Soryyyyy,da alt fel de macare gatita decat romaneasca nu stiu...scrieti voi fetelor poate invat si eu!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Corina, Andrada si restul plimbaretelor bine ati revenit, mi-au placut tare mult povestile despre Romania mai ales ca mi-e tare dor de acasa.

Noi azi am avut supa cu galuste, salata de icre si snitele de pui, maine vreau sa fac ficatel de pui cu salata si cartofi prajiti. Ar fi interesante niste retete noi, poate ne pui Ramona reteta ta braziliana..
Voi stiti vreo reteta buna cu artichokes? Vreau de mult sa incerc dar nu stiu cum se prepara.

Cami 4+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

temele... da mai fetelor aveti dreptate e enorm de mult pt un copil de 4 ani jumate sa stea sa asculte 500 de pagini pe luna daca nu are chef...
Dar ce sa ii fac daca asta e politica scoli, si astea instructiuni am primit scrise pe hartie.
Inca ceva ce am remarcat, ii pune sa coloreze foarte mult... al meu uraste efectiv coloratul, vrea sa picteze si nu am voie sa il las sa picteze, trebuie colorat... sa vedeti voi batalie ... in clasa astazi pe plansa de colorat langa crocodil, mar si topr el a inceput sa scrie tot alfabetul de la cap la coata ... colorat.. nimic .. invatatoarea a replicat cand m-am dus sa il ridic: "sunt placut surprinsa sa vad ca stie sc abc's, dar as vrea sa invete sa coloreze frumos"

noapte buna!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput