Fetele din America (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alincic, mi-ai amintit de vecinii din Romania. Noi nu ne-am imprietenit cu vecinii nostri, am locuit in trei orase diferite.
La un moment dat am avut niste vecine (mama, bunica, un copil cu usor handicap) de care parintii mei s-au apropiat. Tatal copilului le parasise, nu erau tocmai pe roze cu banii, le mai chemau la masa sau le luam si pe ele la plimbare cu masina in vreo duminica.
Dupa o vreme ne-am trezit cu Militia la usa, doamnele facusera reclamatie la Ilicit (care era aia, legea 14? Am uitat.)
Am locuit si aici in citeva orase, la Dallas am intilnit cei mai prietenosi oameni. Cu unii ne salutam din mers, dar cei mai multi intra in vorba. Vecinii din jurul nostru s-au introdus, am schimbat numere de telefon, cu vecina care are fetita de scoala ne vizitam si copiii se joaca impreuna.
Important e sa gasesti oameni cu care sa ai ceva in comun.

Fetelor am tot zis ca nu avem romani in cartier. Astazi sotul l-a dus pe copil la scoala si a cunoscut un roman. Copilul e mai mic cu un an decit al nostru. Din pacate sint ceva probleme, parintii sint in divort si copilul sufera enorm.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

gata.. a trecut si la noi prima zi de scoala... l-am dus vesel ... a vrut sa stea acolo si sa plec o data... asa m-a grabit piciu asta ca am uitat sa ii fac poze .. iau camera cu mine si ii fac poze cand il iau de la scoala....
- invatatoarea e super draguta si simpatica, prima impresie... sunt multumita de ea.
- m-am oferit si sa o ajut cu tot ce are nevoie la clasa... maine e prima zi cand ajut, cu ceva copii xerox pt temele de acasa...
- in pta nu stiu de sa ma duc sau nu ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu cu vecinii mai mult de salutat si o ocazionala remarca referitoare la vreme nu prea intretin...nu imi plac situatiile gen deschis usa cind vrei si cind nu vrei (cam cum era pe vremuri in RO...intrau si ieseau vecinele intr-un du-te vino la bloc la noi)...prefer o vizita anuntata macar cu o juma de ora inainte (in cel mai rau caz)...nu imi plac imprumuturi...ma imprietenesc tare greu si in cuvintele cumnatului meu: "you expect too much of people" (asta ca am dat cap in cap la felurite subiecte)...prefer onestitate, ma obosesc "manevrele" si "ocolisurile"...greu gasesti asta azi.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

am venit. Ruxi cum a fost la scoala?
rom si Anglia super, o sa mai scriu
va pup,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDRADA,bine ai revenit!...hai baga povesti si poze,impresii din vacanta!

ANAMARIA,wauuuuuuu,frumoasa petrecere!...mie dor si mie sa merg la asa ceva elegant...aici la noi,de la caldura asta,si daca vrei sa fii eleganta nu poti,se scurg toate transpiratiile si nu-ti mai vine nici sa te machezi nici sa te imbraci,ufffffffff

Si eu mi-am evaluat diploma(desii nu am folosit-o nici eu,tot motiv de copilas...ei,da asta e,mai avem timp) tot cu wes, la NY am trimis banii,150$...anul trecut am facut eu totul..pe net aplici si apoi trebuie din tara sa trimiti,direct de la facultate,originalele...bafta multa!

GABRIELA,felicitari pt pitic cu scoala!

OANAB iti doresc si eu sa ai parte de un bebe cat mai curand!

la toata lumea si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

buna fetelor ,mai dau si eu buzna pe aici!

urez bafta celor care au inceput scoala, un an bun si numai note mari!

Am inceput si noi gradinita azi ,emotii mari din partea mea ,ea era tare fericita.... dna de treaba, cam multi copii in clasa ( 23 ) dar asta e.
Am si eu o intrebare - voi faceti in plus cu ei acasa? eu am facut alfabetu , sa nr pana la 100, adresa ,nr tel......ce altceva mai faceti cu ei?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, sotul ma acuza de aceleasi chestii.

Andrada, bine ai revenit.

Felicitari proaspetilor "scoleri".

Eu cu Anuta am avut un nou Story Time. Tare mi-s dragi!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, bine ai venit! Asteptam povestirile si pozele. Noi suntem bine cu scoala. M-am mai linistit, ca au inceput sa mai faca si niste lectii si mi se pare OK acum. Singura problema e cu disciplina, are copilul o atitudine mai obraznica decat inainte, nu prea mai vrea sa asculte, face pe smecherul etc. Si a inceput sa vorbeasca cu "I was like and she was like..." :)) Deci suntem la ora dat militaria jos din pod ca ne facem de bafta.

Anamaria si eu tot aproape ca tine sunt, te inteleg perfect. Doar ca nu expect prea mult de la people ca stiu ca nu e de unde:))

Feicitari proaspetilor scolari sau gradinitari:)) Noi nu am facut niciodata nimic cu copilul acasa pana acum (5 ani jumate). El a invatat alfabetul si numaratul de la TV si de la jucarii (laptopuri din alea de jucarie). Acum mai facem cate ceva, in sensul ca mai citim. Adica el citeste. Are o carte de la biblioteca in fiecare miercuri si o citeste impreuna cu mine, pana miercurea urmatoare, cateva pagini pe zi. Si anul trecut ii mai citeam eu si avea si tema de la gradinita cate o carticica simpla, pe care trebuia sa o citeasca el cu voce tare. Ma gandesc sa mai fac cu el acasa, dar inca nu mi-am facut un plan clar. Poate la anul, acum fiind la kindergarten parca nu mi se pare asa important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

multumesc pt raspuns ruxij!
Am o teama permanenta ca nu o stimulez destul si vroiam sa vad ce altceva as mai putea face cu ea. Incerc sa-i citesc in fiecare ,ii dau de facut cate ceva(ex -
azi a scris pana la 100) ca altfel s-ar uita la tv toata ziua,speram sa fie bine.
trimit mesaju pana nu il sterge cea mica ,care butoneaza de zor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu stiu cati ani are fetita ta, dar eu as zice ca deocamdata cat mai multa miscare in aer liber, este timp de invatat toata viata, cred ca e inca mica dc. zici ca e la gradinita. Nu stiu unde stati, dar pe timp de iarna cred ca o sa puteti sa faceti mai multe activitati gen scris/citit/socotit daca vremea e mai rea.

Mergi la inceput