vanzare locuinta

vanzare locuinta | Autor: vbartan

Link direct la acest mesaj

Am o mare nelamurire pentru cei care sunt cunoscatori in domeniu. Situatia este urmatoarea, am de vanzare un apartament cu o camera. Persoana care vrea sa cumpere doreste sa o faca prin credit ipotecar. Are nevoie de copii dupa extrasul CF, contract de vanzare cumparare, schita apartamentului si copii dupa buletinele noastre (eu si sotul) pentru a depune dosarul de credit la banca. Prezenta noastra la banca este necesara doar cand se va incheia contractul dupa analizarea dosarului.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Ce se poate intampla daca persoana ajunge in posesia acestor acte? Adica la ce le poate folosi? ( ma refer in sens negativ)
Cum pot sa verific daca persoana respectiva a depus actele la banca?
Va rog daca stiti detalii ajutati-ma cu un raspuns.

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

cu copii dupa documente nu poate face mare lucru,doar sa ceara un credit la banca ....banaca are nevoie de aceste date deoarece creditul i se va da in functie de imobil si valoarea lui.
nu te speria ,f posibil ca apoi de la banca sa vina un expert sa evalueze imobilul,pe baza acestei evaluari se acorda imprumutul iar suma o calculeaza banca.
cel putin asa este in ve.

bafta

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

principe asa e si in Romania.

vbartan banca are nevoie de actele in copie pt analizarea si acordarea creditului. copiile dupa acte nu au nici o valoare.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

fetelor, multumesc pentru raspunsuri .

intrasem in panica aseara si imi faceam diverse scenarii in minte. Stiu si eu ca nu au valoare, dar stiti cum e omul.... ma tot intrebam daca una, daca alta..... se fac atatea smecherii.
nu-mi ramane decat sa astept sa ne cheme la banca pentru incheierea contractului

www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da, asa este. Banca are nevoie de toatele actele acelea.
Iar cu copii nu poate face nimeni nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vbartan, banca va trimite un evaluator sa vada apartamentul. Daca acel evaluator nu vine, inseamna ca nu au depus actele. Oricum, doar cu copiile, ei nu pot face nimik fraudulos.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput