Stiu ca potrivit noii legi copilul pana in varsta de 2 ani primeste o alocatie de stat in valoare de 200 ron ( acestia + cei 600 de ron ii primeste fiecare mama care sta in cic ). Intrebarea mea e urmatoarea : dupa ce copilul a implinit 2 ani ce se intampla, va primi in continuare 24 ron alocatie ? Multumesc mult.
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Da o primeste in continuare. O avere, nu?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Mi s-a spus de la Directia de Munca, Serviciul Alocatii, ca pentru luna in care s-a nascut copilul nu se primeste alocatie. Nu mi se pare firesc, logic si .... chiar se incalca si drepturile copilului si constitutia. Copilul meu e nascut in 1 iunie si primeste alocatia, comform legii, spun functionarii publici, numai 1 an si 11 luni, fata de alti copi nascuti in 30 mai, care primesc alocatie timp de 24 de luni(cea de 200 ron).
Dvs ce credeti?
Ioana
quote:
Originally posted by Ioana13
Mi s-a spus de la Directia de Munca, Serviciul Alocatii, ca pentru luna in care s-a nascut copilul nu se primeste alocatie. Nu mi se pare firesc, logic si .... chiar se incalca si drepturile copilului si constitutia. Copilul meu e nascut in 1 iunie si primeste alocatia, comform legii, spun functionarii publici, numai 1 an si 11 luni, fata de alti copi nascuti in 30 mai, care primesc alocatie timp de 24 de luni(cea de 200 ron).
Dvs ce credeti?
Ioana