Alocatie copil

Alocatie copil | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Stiu ca potrivit noii legi copilul pana in varsta de 2 ani primeste o alocatie de stat in valoare de 200 ron ( acestia + cei 600 de ron ii primeste fiecare mama care sta in cic ). Intrebarea mea e urmatoarea : dupa ce copilul a implinit 2 ani ce se intampla, va primi in continuare 24 ron alocatie ? Multumesc mult.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da o primeste in continuare. O avere, nu?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mi s-a spus de la Directia de Munca, Serviciul Alocatii, ca pentru luna in care s-a nascut copilul nu se primeste alocatie. Nu mi se pare firesc, logic si .... chiar se incalca si drepturile copilului si constitutia. Copilul meu e nascut in 1 iunie si primeste alocatia, comform legii, spun functionarii publici, numai 1 an si 11 luni, fata de alti copi nascuti in 30 mai, care primesc alocatie timp de 24 de luni(cea de 200 ron).
Dvs ce credeti?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Mi s-a spus de la Directia de Munca, Serviciul Alocatii, ca pentru luna in care s-a nascut copilul nu se primeste alocatie. Nu mi se pare firesc, logic si .... chiar se incalca si drepturile copilului si constitutia. Copilul meu e nascut in 1 iunie si primeste alocatia, comform legii, spun functionarii publici, numai 1 an si 11 luni, fata de alti copi nascuti in 30 mai, care primesc alocatie timp de 24 de luni(cea de 200 ron).
Dvs ce credeti?

Ioana

Eu stiam ca pentru luna in care s-a nascut copilul primesti banii la incheierea celor 2 ani ( ultima luna de alocatie ) deci in fractie in functie de data de nastere a copilului ( nr de zile ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput