GANDACI DE BUCATARIE

GANDACI DE BUCATARIE | Autor: miri__b

Link direct la acest mesaj

Nu aveam pana nu au dat ai mei vecini si au migrat la mine.acum nu stiu cum sa scap de ei ca se inmultesc cam repede. cred ca de la calduri. ce firma se ocupa? stiti? deratizarea parca e de sobolani nu?
Help!

Miri si David - 23.12.2005

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Regent se numeste solutia are se gaseste la farmacia veterinara,se dilueaza cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miscaela spune:

Tot regent folosim si noi, e f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

acid boric, ieftin, eficient pe termen lung si nu este toxic

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu folosesc capcanele de la Raid...le am imprastiate prin toata casa,dar in special in bucatarie,dupa aragaz,frigider...le prefer inaintea oricarui spray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

AM luat si eu de la farmacie Regent. am urmarit un gandac dupa ce l-am pulverizat. nici gand sa moara otravit.tot nu stie nimeni cine se ocupade degandacizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

In urma cu 2 ani am dat cu regent,pentru ca m-am mutat cu soacra-mea si aici era plin de gandaci.Imi venea rau!O colega de serviciu m-a sfatuit sa pun o fiola la 2 litri de apa.Eu,ce crezi c-am facut?Am pus 3 fiole la 0,5 litri,si am dat peste tot.Apoi am mai facut o sticla identica si am mai dat din nou peste o saptamana.De atunci n-am mai vazut niciun "picior" de gandac aici,si-n primul an n-am avut nici macar tantari!O sa mai dau acum,ca mi-am adus aminte,preventiv,sa nu vina de la altii,si pentru ca n-am mai dat de atata timp.Dar iti jur ca nu am deloc probleme de atunci!Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

E toxic ptr oameni Regentul? poate dc il fac mai concentrat scap si eu de ei.Baietelul meu mai baga din cand in cand in gura de pe jos, jucarii sau dc ii cade biberonul.
Merci ptr sfaturi. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

dezinsectie se cheama. la noi tot vin fel si fel de personaje sa ma roage sa ne dea cu cine stie ce substante, dar mi-e frica. intr-un timp aveam niste casute pt gandaci, cu lipici si o momeala in mijloc, dar in ultima vreme nu am mai vazut, sau nu am cautat eu destul de bine
uite o firma care se ocupa cu asa ceva: http://www.masterddd.go.ro/contact.htm

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Nu stiu daca e toxic,se gaseste la farmaciile veterinare.Poti intreba acolo.Si piticu' meu era mic cand am dat cu regent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu tot regent am folosit. e eficient. dar dupa 2 ani au reaparut gandacii.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput