Sa va spun un pic povestea de la inceput
Am facut FIV si in ziua a 15 de la ET dozarea de Bhcg care a fost de 23.84, cam mica dupa parerea mea insa Prof Ancar mi-a zis ca sunt insarcinata. Dupa 3 zile din proprie initiativa repet Bhcg si iese 42.23 deci aproape se dublase. de atunci nu am mai facut nici un test de sange in schimb am facut vre-o 10 teste de urina si toate au iesit negative si dupa calculele mele sunt 4 saptamani de la conceptie si 6 de la UM. Insa am greturi, merg la baie des,am sanii umflati si durerosi si la echo prof m-a programat abia miercuri si nu mai am rabdare...
E oare posibil ca testele de urina sa nu se pozitiveze
Aspiranta la titlul de mamica
si eu cred k esti insarcinata....valoarea BHCG in sapt 3-4 este intre 9-130...iar testele se pozitiveaza cam din saptamana 5...Cel putin la mine asa a fost...
Iti tin pumnii sa fii intr-adevar
. Poti face in fiecare zi BHCG daca vrei sa urmaresti evolutia si sa nu mai stai stresata pana miercuri. Oricum nici miercuri la echo s-ar putea sa nu se vada nimic..asa k tot analiza de sange e ce mai concludenta...
Ce nu inteleg eu e cum sa fii in 4 saptamani de la conceptie dc esti in ziua 18 dupa ET??( adica in z 15 ai facut primul test, la 3 zile ai repetat..si de-atunci au mai trecut inca 10 zile???
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Buna Valeria,
am mutat subiectul la FIV130, click pe linkul de mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106088&whichpage=4
multumesc