* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 144 ) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bujo eu am avut un avort menstrual si doctora a zis ca dupa ce mai trece inca un CM am unda verde. De fapt am intrebat 2 medici, si la fel mi-au zis, au zis ca numai dupa chiuretaj trebuie sa astept mai mult. Eu in mod normal am CM cam la 21 de zile,asa a fost de cand ma stiu eu, doar pe perioada cand am luat anticonceptionale a fost la 28 si dupa ce am renuntat la ele, a fost tot la 21 de zile. Acuma mai astept o sapt sa vad daca vine, sper sa nu fi ramas insarcinata, au fost doar de 2 ori neprotejat, nu pot ramane asa repede, nu? La prima sarcina am ramas dupa 5 luni, acuma nu cred ca s-a intamplat din prima luna.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

maria...am prestat dar cu cheful lu d-nul sot...care sa vedeti ce fata are seara...zici ca doarme pe el...asa ca noi cam rarut...
irina...ai facut testul...si a doua liniuta era cam pala? eu zic ca peste 2 zile sa mai faci unul si sa dea Dumnezeu sa fie totul ok si sa fii
arde..ai site de photo..flickr,phobucket? daca nu fa-ti cont acolo si pui asa pozele...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Offf nimeni nu ma poate lamuri cu hsg ala????

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Irinuk eu te felicit de pe acum. Testele nu se pozitiveaza degeaba. Dar daca zici ca ai mai avut si in trecut usor pozitive eu zic ca mergi imediat la medic ca sa-ti dea ceva de sustinere. Sau fa un bhcg si apoi fuguta la medic.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maria imi pare rau eu nu te pot lamuri ca nu stiu nimic despre HSG.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Bai, eu nu am cont pe nicaieri pe unde ati zis voi...
Am un cont de credit pe la BRD, merge ala?
Si asa nu am poze in care sa arat si eu a om...

Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna dimineata fetelor! sper sa fie un capitol plin numai de II!
fetelor, tocmai ce-am facut un test de sarcina, n-am mai putut sa astept pana duminica si mi-a iesi a 2-a liniuta, dar numai ca este foarte pala. am folosit test Clear Blue si stiu ca acesta se pozitiveaza extrem de greu, mai ales ca eu sunt in a 11-a zi de cand am ovulat, pt ca am ovulat foarte tarziu luna asta, in ziua a 17-a a CM. acum mai astept sa treaca cateva zile pt a repeta testul.
irina, eu cred ca esti gravi! tin pumnii sa am dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

Irene, ce veste buna.. tu esti sigur gravi.
daca ti-a aratat Clearblue a2a liniuta inseamana esti cu bebi in burtica..
sa refaci testul duminica si sa sarbatoresti cea mai frumoasa zi de nastere a ta!!
te-am pupat

eu nu pot sa sper pana nu vad clar a2a liniuta.
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

IRENE, FELICITAAARIIII !!!!CU SIGURANTA E BEBELINA
O veste super de dimineata!!!

koko
http://tt.lilypie.com/ScDLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

irene......ce bine ca ai facut testul acuma...si aaparut a 2-a liniuta...sper sa fie bebik in burtik....ne zici sigur duminica pe 26 de ziua ta...ce cadou frumos ar fi de ziua ta !
irina...eu zic ca si tu esti gravi...important e sa vezi a doua liniuta chiar daca e si pala tot e bine...a ta e pala ca tot nu mi-ai zis..

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput