* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 144 ) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irene ai 2 liniute??????????
Cat de slaba ar fii eu zic ca este bb...ai mai avut pana acum asa ceva?

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Ca am o nelamurire asa de mare...Vrmoana spunea ca a facut hsg si dupa a trebuit sa faca instilatii, pt ca avea permeabilitate 0,5. La instilatii nu a mai durut-o si a avut permeabilitate 1.
Eu in aprilie cand nu am reusit sa fac hsg am facut instilatie, dar m-a durut destul de tare si dupa vreo 5-10 min, dar mie dr mi-a zis ca asa trebuie.Acum eu sunt putin nelamurita trebuia sau nu sa doara..
Este posibil ca ele sa fie infundate???
Ca ma dau cu capul de toti peretii ca hsg doar dupa 17 sept pot face.

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Fetelor, v-am adus un invitat special ... tati Ady, care va citeste mesajele... i s-a inmuiat sufletelul cand i-am povestit cate fete sunt aici care trec prin ce trec si eu in fiecare luna...
Va pupa pe toate... platonic, breee!!!

Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

da anca, am facut azi un test Clear Blue in a 11-a zi de cand s-a produs ovulatia si mi-a iesit a 2-a liniuta, dar foarte pala, abia se vede, dar bine ca a vazut-o si sotul, ca asa credeam ca nu-s pe treaba mea. acum 2 luni am facut o gramada de teste tot cu Clear Blue si nu s-a vazut absolut nimic nici macar dapa ce mi-a intarziat CM o saptamana. eu le-am pastrat si pe acelea si am facut azi o comparatie si, intr-adevar, testul de azi are a 2-a liniuta pala, cele vechi nu au nici macar a 2-a liniuta ffff pala. sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Anca tu ai facut hsg inainte de ovulatie si ai ramas in aceeasi luna?
Pot sa sper si eu ca as ramane pe la sf lui sept inceputul lui octombrie atunci???????????

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lili pai at si noi il pupam pe tati...tot platonic binenteles
Maria pai nu e tarziu sa faci pe 17 sept?
In ce zi o sa fi?

anca 29+

Maria
poze

Mergi la inceput

Deci sa inteleg ca sotul meu nu e singurul care e la punct cu toate problemele???
Ca si el saracul citeste cu mine zilnic si sa stiti ca e curios si ma intreba in fiecare zi daca mai e vreo graviduta noua
Apropos: va stie pe nume

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Pai ce, Maria, noi facem singure copiii astia???
Lasa-i sa se implice...

Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

maria, fa tu HSG, nu prea doare si bea ceaiurile si sa vezi ce rezultat frumos o sa ai luna viitoare.
anca, tu cand ai ramas gravi, pe tine te dureau oasele, pe mine ma dor picioarele, spatele, capul si simt o mare presiune asupra uterului si intepaturi, plus ca am temperatura de 37.3, dar am luat temperatura sub limba, deci cred ca TB este mai mare, de aceea am luat hotararea de a face testul azi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Lili pai at si noi il pupam pe tati...tot platonic binenteles
Maria pai nu e tarziu sa faci pe 17 sept?
In ce zi o sa fi?

anca 29+

Maria
poze

Anca pai luna asta oricum nu mai pot face ca e dr in concediu pana pe 15 sept si pe 17 voi fi in z1 si atunci fac programare pt z7 adica 25 sept(care cade exact de ziua tatalui meu)

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput