singuratatea

singuratatea | Autor: mika81

Link direct la acest mesaj

numele meu este mhaela ete prima zi cand dau buzna in forumu vostru daca pot spune asa. am nevoie de ajutor. sunt in japonia de 2 ani casatorita relatia cu sotu meu este foarte buna dar sunt singura nu am prietene sau cel putin prietenele pe care l-am avut nu mi-au fost cu adevarat prietene si-au vazut doar avantajele.eu locuiesc in yokohama cu toate ca este un oras mare nu am gasit inca pe nimeni sa i-mi alunge singuratatea si lipsa de comunicare. am nevoie de prieteni de cineva cu care sa i-mi beau cafeaua de cineva cu care sa stau la barfa sau cel putin sa aud o voce . mi-e frica ca inebunesc de atata singuratate .sotu meu lucreaza de la 10 la 6 30 dupa masa iar toata ziua vorbesc singura ascult muzica si nimic mai mult.va ror sa i-mi sugerati ce sa vac am nevoie de un sfat sau de un prieten. va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

cum sa fii singura daca ai intrat pe DC??
Ia intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105946

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna si bine ai venit printre noi!

Intra si aici, sigur ai sa gasesti fete din Yokohama.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96288

Sedere cat mai placuta pe site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna10 spune:

Am simtit la fel ca tine cand m-am mutat in Londra acum 4 ani sotul meu fiind englez. Acum am mai multi prieteni decat sotul meu si o viata asa cum visam eu. Secretul: am muncit din prima zi de cand am ajuns aici si mi-am creat teluri si idealuri si nu in ultimul rand o cariera a mea. Cand iesi din casa la un servici asa cum ar fi el, iti faci prieteni si iti da o alta viziune asupra vietii.

Pot sa te intreb de ce stai in casa si asculti muzica si nu iti cauti ceva de lucru? Ma scuzi nu vreau sa sun dura, e doar o intrebare ca sa aflam mai multe despre situatia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu m-am simtit la fel de singura ca si tine o perioada si cu toata ca stau in tara.Nu am prietene dar aici pe mi-am gasit adevarate pritene cu care discut tot ce doresc,primesc sfaturi si imi este foarte bine.Intr-adevar nu este ca atunci cand ai pe cineva langa tine in carne si oase dar ai sa vezi ca o sa fie altfel cand o sa incepi sa participi aici pe DC alaturi de toata lumea la discutii.Si cred ca cu timpul ai sa devi dependenta cum am devenit si eu.

Numai bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mika ..in primul rand ..welcome pe ...

Iti garantez ca nu te vei mai simtii singurica de acum incolo chiar daca numai virtual ..Nici eu nu am DELOC prieteni aici ..si sincer dupa niste experiente neplacute cu olandezii mei parca imi e si frica sa ma mai imprietenesc cu careva .Dar ma simt excelent pe Dc si cu prietenele mele de aici ..fete care s-au dovedit adevarate prietene si carora niciodata nu le pot multumii indeajuns ca mi-au fost alaturi cand aveam nevoie de ele ... am invatat multe aici pe dc . dar te las sa descoperi tu singurica drogul nostru de zi cu zi numit ...pana atunci BINE AI VENIT !!!!!

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

mika.....salutari...si iti urez si eu bine ai venit ...
stii sunt si eu la fel ca si tine ca si celelalte fete care au raspuns...sunt casatorita ce e drept de 1 an...dar nu am nici o preitena...singurele mele prietene sunt fetele de aici la DC ...aici simt ca mi-am gasit prietene in care poti avea incredere carora le poti spune pasul fara sa te judece...te pup si te mai asteptam sa intrii si pe alte subiecte la forum...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bine ai venit pe DC intra si la fetele din jap poate sunt fete care stau in acelasi orash cu tine si va puteti vedea

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput