Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 9

Pinacolada spune:
ROXANA G- nu te mai enerva, retrage-te intr-o camera sa nu o mai auzi! Te inteleg perfect si pe mine ma enerveaza, si pe deasupra mai au si o groaza de pretentii! Basca ca sunt platite super bine................asta sa nu mai comentez!
Trebuie s-o pui la punct caci altfel ti se urca in cap fara ca macar sa-ti dai seama!
Nervi de otel!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

amar spune:
Fetelor, fetelor....azi dimineata la 3,55 Marunzikeii s-a rupt apa...acum e la spital cu dilatatie 1, se plimba...e inca bine cred...sa apunem majoretele la treaba ca vom mai avea o fetita azi...
Nastere usoara..cred ca va fi naturala..
carmen 37s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Happiness_4_us spune:
Off Doamne, iar mi s-a facut pielea gaina! Marunzika
Iubita, sunt alaturi de tine si ma rog sa ai un travaliu scurt si o nastere cat mai usoara si rapida! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Nana,

AMR 24 de zile!
In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

andrruzza spune:
Maruntzika, nashtere ushoara! Mult laptic si bebe papacios!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Off Doamne, iar mi s-a facut pielea gaina!
Gaina ta a ajuns si pe la mine...

Sabina spune:
OOOh!
nu-mi vine sa cred!!!
Marunzika, nastere usoara, sa dea Dumnezeu sa fie scurta si cuprinzatoare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

amar spune:
Eu cred ca e si nascuta deja...sms era de la 7,05...dar eu ..mea culpa am avut Handy inchis....acum am cateva minute am vazut....sper sa ma ierte....la starea in care sunt si eu....Carpatinooo..i s-a umplut curtea de gaini....doamne si avea acelasi DPN cu mine....sper sa nu...
carmen 37s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

kriss79 spune:
eu cu surprizele mele..Marunziko, tinem pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere cat mai usoara!!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina

Yaia spune:
Hai, Maruntzika! Fii tare! Un gand bun trimit acum catre tine! Sa fie bebe sanatos si sa treceti amandoi cu bine peste nastere!
Irina 33+