socio-psiho la Spiru Haret
buna!m-am inscris acum in iulie 2007la spiru haret bucuresti,socio-psiho ID.stie cineva care e primul pas pe care trebuie sa-l fac,de unde iau cursuriel,de unde invat,de unde imi iau manualele,de la secretariatul facultatii? la admitere mi s-a spus doar atat:"va asteptam pe 1oct"..,daca e cineva intr-o situatie similara cu a mea ,pls poate ma ajuta cu o parere,tks
Raspunsuri
florentza spune:
Sunt bucuroasa ca am intalnit un subiect f interesant pt mine ...
Eu vreau sa ma inscriu la socio-psiho,tot la Spiru - la ID ... am inteles ca se mai fac inscrieri pana in sept., asa este ?
Zi-mi, te rog, cum ai procedat ... care au fost pasii ... orarul pt inscrieri, locatia ... multumesc...
Deocamdata, nu am cu ce sa te ajut! Poate in viitor ...
alexis2002 spune:
Si pe mine ma intereseaza numai ca am domiciliul in alta tara si in astfel de cazuri nu stiu cum se procedeaza.nu cred ca este de ajuns sa te prezinti doar la examene.mai multe informatii gasiti pe forumul lor.ceea ce ma interesa pe mine insa n-am gasit pe nicaieri.
florentza spune:
quote:
Originally posted by alexis2002
Si pe mine ma intereseaza numai ca am domiciliul in alta tara si in astfel de cazuri nu stiu cum se procedeaza.nu cred ca este de ajuns sa te prezinti doar la examene.mai multe informatii gasiti pe forumul lor.ceea ce ma interesa pe mine insa n-am gasit pe nicaieri.
daca vrei, intreb eu cand o sa ma duc pt inscriere ...
albinutza spune:
Fetelor mai scrieti, va rog.poate asa ma convingeti si pe mine sa ma alatur voua.
Consider ca e un domeniu foarte interesant.
Va pupic.
angy5 spune:
In leg#259;tur#259; cu admiterea 2007, indiferent de forma de înv#259;#355;#259;mânt (zi, fr, id) v#259; comunic#259;m:
- actele necesare: diploma de bacalaureat in original, copie xerox dup#259; certificatul de na#351;tere, copie xerox dup#259; certificatul de c#259;s#259;torie (dac#259; este cazul), copie xerox dup#259; cartea de identitate, adeverin#355;#259; medical#259; (de la medicul de familie, s#259; scrie apt pentru studii), 3 fotografii tip buletin #351;i un dosar plic;
- ve#355;i achita o taxa de înscriere de 60 lei;
- aici ve#355;i completa o FIS#258; CHESTIONAR care cuprinde date personale si întreb#259;ri generale;
- dup#259; care are loc un interviu pe baza a ceea ce a#355;i completat în fisa chestionar, iar rezultatul îl primi#355;i pe loc.
In cazul declar#259;rii ca admis, ave#355;i obliga#355;ia sa achita#355;i imediat, sau în maximum 10 zile, taxa de #351;colarizare (prima rata sau integral). În caz contrar, Universitatea Spiru Haret nu garanteaz#259; locul ocupat.
Taxele de #351;colarizare sunt:
- la înv#259;#355;#259;mântul cu frecven#355;#259; redusa #351;i la distanta - 900 lei
- la înv#259;#355;#259;mântul de zi - 1200 lei
Taxa poate fi achitata în trei rate egale.
Admiterea se va desf#259;#351;ura la sediul facult#259;#355;ii din Bd. Basarabiei nr 256 sau la Sediul Central al Universit#259;#355;ii, situat în Str. Ion Ghica, nr. 13 (Colt cu str. Doamnei, în vecin#259;tatea B#259;ncii Na#355;ionale #351;i a Bibliotecii Na#355;ionale a României. Metrou, sta#355;ia Pia#355;a Universit#259;#355;ii, ie#351;irea din fata Muzeului Municipiului Bucure#351;ti).
uookei,florenta,sper ca ti-am putut fi de folos cat de cat, macar cat sa-ti faci o idee pana cd te interesezi tu direct,dar informatiile de mai sus sunt corecte,trust me..AAA...si dupa ce te inscrii,sa-mi scrii..sa-mi spui daca ai reusit si daca a fost ok,poate ne mai sfatuim pe aici sau ne ajutam reciproc daca tot vom fi colege la socio-psiho.succes! eu astept sa posteze cineva care stie cum decurg lucrurile la ID si cum se procedeaza cd incepe facultatea in oct.sunt tare curioasa ce se studiaza in primul an si abia astept sa parcurg materia.o zi placuta s-aveti!!
anamariame spune:
Am si eu o intrebare legata de Spiru Haret. Eu as vrea sa ma inscriu la Finante Banci, insa pe site-ul lor scrie ca aceasta specializare este autorizata, si nu acreditata, precum alte facultati in cadrul SH. Ce inseamna asta? Ca urmeaza sa fie si acreditata? Implica un risc mare sa ma apuc de ea in cazul in care nu se acrediteaza pana o termin?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
florentza spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Am si eu o intrebare legata de Spiru Haret. Eu as vrea sa ma inscriu la Finante Banci, insa pe site-ul lor scrie ca aceasta specializare este autorizata, si nu acreditata, precum alte facultati in cadrul SH. Ce inseamna asta? Ca urmeaza sa fie si acreditata? Implica un risc mare sa ma apuc de ea in cazul in care nu se acrediteaza pana o termin.
Intra pe Google si scrie la " cautare" - " acreditata vs. autorizata " - si vei gasi raspunsul la primul subiect accesat.
Asa am aflat si eu ...