Dansez pt tine, editia a 3-a
Raspunsuri - Pagina 11
Alina spune:
quote:
Originally posted by catutza
mai bine zis ce se intampla inainte de duel. Au inceput sa o dea in stupize.stupize chiar sunt penibili uneori
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Daaaa,clar,e mult prea lacrimogena si prea tensionata atmosfera inainte de duel .Eu sar peste,ma uit numai la dansuri.Stiu ca fiecare dintre cei de-acolo merita premiul/premii insa fiind un concurs de dans,e normal sa cistige cei care se danseaza mai bine .
Credeti ca o sa cistige Mirela si Dan(ma rog,influenta Pro la mijloc )?
Da,sigur ca mi-a placut gestul lui Roman...dar,totusi a fost si un gest de publicitate din partea lui(Edessa a punctat f bine ).
Fiica-mea ii zice Ioanei Ghinghina "Alba ca Zapada",e convinsa ca seamana f bine cu ea .
Alina
adseana spune:
Andreea si Petrisor s-au clasat din nou pe primul loc, in a 3-a saptamana a editiei din Mexic!!!!
Andreea_k spune:
recunosc ca nu am urmarit emisiunea in fiecare vineri dar de asta m-am uitat pana la capat si m-am socat pur si simplu cand a aparut pe ecran si apoi in carne si oase "matusa" lu' Ionel.Cum poti sa fii atat de idiot sa faci asa ceva ?
Chiar PROTV-ul nu mai are pic de rusine si de bun simt ?Copilul stie ca a fost adoptat dar ee alegerea lui daca isi cautasau nu rudele biologice, insa sa i le pui in fatza si in direct mi se pare o josniciede nedescris.
Ca mama adoptiva pot sa zic ca nici macar eu nu imi pot imagina ce era in sufletul copilului si al parintilor care l-au crescut.
Can am mai auzit-o pe aia de-si spunea matusa ca ea il iubeste pe Ionel si bunica lui si copii ei si mama lui ( mama lui e aceea care l-a crescut nicidecum cea care l-a abandonat ).
Ma mir ca nu s-a sesizat nimeni pana acum , va dati seama ca e doar un pusti si ar fi putut sa-l intrebe totusi pe el mai intai daca doreste sa-si cunoasca "rudele" de sange.
oribil gest , rusine PROTV
puppe spune:
Andreea_k, nu ai vazut si acum cateva emisiuni, cand i-au prezentat-o in direct pe bunica-sa aia adevarata?? Si cand i-au aratat si poze de la inmormantarea lui taica-su (cel natural)??? Eu nu ma mai mir de nimic. In goana dupa audienta, Pro Tv uneori nu mai are scrupule, nici bun simt.
Andreea_k spune:
n-am vazut , nu m-am uitat la toate emisiunile da' ce-mi zici tu ma oripileaza de-a dreptul.
Incredebil de idioti .....fara cuvinte ce sa mai.
Anina_n spune:
A inceput show-ul !
Nu mi-a placut Rumba Marietei si a lui CRBL.
Sa vedem ce urmeaza !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Anina_n spune:
Mie mi s-a parut frumoasa Salsa Mirelei si a lui Dan, dar ce stiu eu despre pasii de salsa ? Insa, ca impresie artistica, mi-a placut.
Patinaj artistic....foarte frumos ! Intotdeauna mi-a placut.
Cred ca vom mai auzi de Erika Eross.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
puppe spune:
Mie nu mi-a placut nici rumba lui CRBL si a Marietei (aveam pretentii mai mari de la ei)si nici salsa lui Bordeianu. Am vazut acum 2 zile pe net salsa dansata in editiile anterioare de Adriela si Smiley si Petrisor+ Andreea Balan si zau ca mi s-a parut penibil Bordeianu, cum dansa el cu genunchii atat de indoiti, ca aproape cadea pe podea!
Sorry ca-s rea, da' nu stiu de ce am impresia ca onor Pro TV incearca sa-l bage pe telenovelistul no.1 cat mai in fata in clasament. Am devenit paranoica , probabil...
adseana spune:
quote:
Originally posted by puppe
Sorry ca-s rea, da' nu stiu de ce am impresia ca onor Pro TV incearca sa-l bage pe telenovelistul no.1 cat mai in fata in clasament. Am devenit paranoica , probabil...
nu esti paranoica...ai dreptate 100%...