Dansez pt tine, editia a 3-a

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by catutza
mai bine zis ce se intampla inainte de duel. Au inceput sa o dea in stupize.stupize chiar sunt penibili uneori

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Daaaa,clar,e mult prea lacrimogena si prea tensionata atmosfera inainte de duel .Eu sar peste,ma uit numai la dansuri.Stiu ca fiecare dintre cei de-acolo merita premiul/premii insa fiind un concurs de dans,e normal sa cistige cei care se danseaza mai bine .

Credeti ca o sa cistige Mirela si Dan(ma rog,influenta Pro la mijloc )?

Da,sigur ca mi-a placut gestul lui Roman...dar,totusi a fost si un gest de publicitate din partea lui(Edessa a punctat f bine ).

Fiica-mea ii zice Ioanei Ghinghina "Alba ca Zapada",e convinsa ca seamana f bine cu ea .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andreea si Petrisor s-au clasat din nou pe primul loc, in a 3-a saptamana a editiei din Mexic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

recunosc ca nu am urmarit emisiunea in fiecare vineri dar de asta m-am uitat pana la capat si m-am socat pur si simplu cand a aparut pe ecran si apoi in carne si oase "matusa" lu' Ionel.Cum poti sa fii atat de idiot sa faci asa ceva ?
Chiar PROTV-ul nu mai are pic de rusine si de bun simt ?Copilul stie ca a fost adoptat dar ee alegerea lui daca isi cautasau nu rudele biologice, insa sa i le pui in fatza si in direct mi se pare o josniciede nedescris.
Ca mama adoptiva pot sa zic ca nici macar eu nu imi pot imagina ce era in sufletul copilului si al parintilor care l-au crescut.
Can am mai auzit-o pe aia de-si spunea matusa ca ea il iubeste pe Ionel si bunica lui si copii ei si mama lui ( mama lui e aceea care l-a crescut nicidecum cea care l-a abandonat ).
Ma mir ca nu s-a sesizat nimeni pana acum , va dati seama ca e doar un pusti si ar fi putut sa-l intrebe totusi pe el mai intai daca doreste sa-si cunoasca "rudele" de sange.
oribil gest , rusine PROTV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Andreea_k, nu ai vazut si acum cateva emisiuni, cand i-au prezentat-o in direct pe bunica-sa aia adevarata?? Si cand i-au aratat si poze de la inmormantarea lui taica-su (cel natural)??? Eu nu ma mai mir de nimic. In goana dupa audienta, Pro Tv uneori nu mai are scrupule, nici bun simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

n-am vazut , nu m-am uitat la toate emisiunile da' ce-mi zici tu ma oripileaza de-a dreptul.
Incredebil de idioti .....fara cuvinte ce sa mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

A inceput show-ul !
Nu mi-a placut Rumba Marietei si a lui CRBL.
Sa vedem ce urmeaza !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mie mi s-a parut frumoasa Salsa Mirelei si a lui Dan, dar ce stiu eu despre pasii de salsa ? Insa, ca impresie artistica, mi-a placut.
Patinaj artistic....foarte frumos ! Intotdeauna mi-a placut.
Cred ca vom mai auzi de Erika Eross.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Mie nu mi-a placut nici rumba lui CRBL si a Marietei (aveam pretentii mai mari de la ei)si nici salsa lui Bordeianu. Am vazut acum 2 zile pe net salsa dansata in editiile anterioare de Adriela si Smiley si Petrisor+ Andreea Balan si zau ca mi s-a parut penibil Bordeianu, cum dansa el cu genunchii atat de indoiti, ca aproape cadea pe podea!
Sorry ca-s rea, da' nu stiu de ce am impresia ca onor Pro TV incearca sa-l bage pe telenovelistul no.1 cat mai in fata in clasament. Am devenit paranoica , probabil...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puppe

Sorry ca-s rea, da' nu stiu de ce am impresia ca onor Pro TV incearca sa-l bage pe telenovelistul no.1 cat mai in fata in clasament. Am devenit paranoica , probabil...

nu esti paranoica...ai dreptate 100%...

Mergi la inceput

sincer...nu mi-a placut niciodata de Bordeianu, dar acum...nici atat :D

Mergi la inceput