Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
cellu felicitari 

galuscutelor .. deja te vezi in parc alergand dupa 2
...eu cred ca si de la pat se trage, ca noi miscare nu facem nimic.. manca si stam!
PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
galuscuta spune:
Cellu- super
,ma bucur mult pentru voi.
Pussi - pai cam asa e, mananc si zdup iar in pat.Nu-mi pare rau nici sa ma fac de 80 de kile doar bebeii mei sa fie sanatosi
19+ 
printzisorii mei
Atat mai avem
andicu spune:
Buna fetelor.
Aurel_cris, ma bucur ca ai scapat de grija asta! acum stai cuminte cateva zile si apoi o sa fie totul bine!
Cellu, felicitari pt rezultatul la amnio!
slava Domnului ca v-ati linistit!
Pussilina, daca gasesti cu d'alea culisabile eu zic ca sunt mai practice! eu trebuie sa ma aplec mai mult ca sa-l pup pe Filipu' cand e in patut! 
Cat despre kg, stati linistite si nu va mai stresati cu asta ! eu am pus in final 22 kg si am dat 12 kg jos in 2 saptamani de la nastere, din care 10 kg in prima saptamana! acum am ramas cu +5 kg care cred ca nu se mai dau jos decat cu miscare si alte metode asemanatoare. Pt asta astept sa treaca si luna septembrie (adica 3 luni de la cezariana) si pe urma ma apuc de electrostimulare, impachetari si masaj, ca n-am chef de topaiala pe nicaieri!![]()
Acum lucrez la poze.Daca nu se trezeste grasu' intr-o ora, apuc sa pun mare parte ( am de ales din 700 pozitii!
).

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

aurel_cris spune:
PUSSI,MEDA,DELFI,ALDOLINA,GALUSCA,ANDICU multumesc mult fetelor.

ANDICU astept pozele cum stau la patut am laptopul langa mine si abia astept sa le vad
SHERI am si eu o rugaminte stiu ca tu ai facut cerclaj deasemenea vroia sa te intreb daca ai avut ceva scurgeri rosi dupa.La spital au zis ca o sa am cam 2 zile dar sunt tare derutata.Am inima cat un purice la mine dilatarea a fost cica de 14 mm deci destul de maricica cred.Te rog daca citesti niste sfaturi mi-ar prinde bine,multumesc mult si va pup 

15+
andicu spune:
Dragelor, deocamdata poze facute inainte de botez www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">aici, sambata 25 august 2007 (pe 27 aug. am implinit 2 luni!
).
Bebe a fost fotomodel...![]()

Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

daniela76 spune:
Andicu sa-ti traiasca baiatul, este super frumos si dulce si cuminte, esti o norocoasa....
http://community.webshots.com/user/litudaniela
medamaya1 spune:
Ce dulce e Filip , Andreea, stiu ca am mai spus-o, dar ma scuzi daca ma repet , sa va bucurati toata viata de el, sa creasca mare , sanatos si sa fie fericit toata viata.
valeria72 spune:
Din pacate am aflat si eu ca cei doi puiuti ai mei s-au oprit din evolutie si acum astept sa-i elimim.... in rest plansete....si acum incerc sa ma ridic si sa plec mai departe.... astept o luna-doua sa ma reglez si apoi o sa vedem incotro o apucam
Aspiranta la titlul de mamica 
pussi spune:
Filip esti total![]()
Andicule sa va traiasca!

PUSSI
24+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz