Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bravo Cellu, ma bucur tare tare ptr tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu felicitari
galuscutelor .. deja te vezi in parc alergand dupa 2...eu cred ca si de la pat se trage, ca noi miscare nu facem nimic.. manca si stam!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Cellu- super ,ma bucur mult pentru voi.
Pussi - pai cam asa e, mananc si zdup iar in pat.Nu-mi pare rau nici sa ma fac de 80 de kile doar bebeii mei sa fie sanatosi

19+ printzisorii mei

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Aurel_cris, ma bucur ca ai scapat de grija asta! acum stai cuminte cateva zile si apoi o sa fie totul bine!
Cellu, felicitari pt rezultatul la amnio! slava Domnului ca v-ati linistit!
Pussilina, daca gasesti cu d'alea culisabile eu zic ca sunt mai practice! eu trebuie sa ma aplec mai mult ca sa-l pup pe Filipu' cand e in patut!

Cat despre kg, stati linistite si nu va mai stresati cu asta ! eu am pus in final 22 kg si am dat 12 kg jos in 2 saptamani de la nastere, din care 10 kg in prima saptamana! acum am ramas cu +5 kg care cred ca nu se mai dau jos decat cu miscare si alte metode asemanatoare. Pt asta astept sa treaca si luna septembrie (adica 3 luni de la cezariana) si pe urma ma apuc de electrostimulare, impachetari si masaj, ca n-am chef de topaiala pe nicaieri!

Acum lucrez la poze.Daca nu se trezeste grasu' intr-o ora, apuc sa pun mare parte ( am de ales din 700 pozitii! ).

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUSSI,MEDA,DELFI,ALDOLINA,GALUSCA,ANDICU multumesc mult fetelor.
ANDICU astept pozele cum stau la patut am laptopul langa mine si abia astept sa le vad
SHERI am si eu o rugaminte stiu ca tu ai facut cerclaj deasemenea vroia sa te intreb daca ai avut ceva scurgeri rosi dupa.La spital au zis ca o sa am cam 2 zile dar sunt tare derutata.Am inima cat un purice la mine dilatarea a fost cica de 14 mm deci destul de maricica cred.Te rog daca citesti niste sfaturi mi-ar prinde bine,multumesc mult si va pup
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, deocamdata poze facute inainte de botez www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">aici, sambata 25 august 2007 (pe 27 aug. am implinit 2 luni! ).
Bebe a fost fotomodel...

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Andicu sa-ti traiasca baiatul, este super frumos si dulce si cuminte, esti o norocoasa....

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ce dulce e Filip , Andreea, stiu ca am mai spus-o, dar ma scuzi daca ma repet , sa va bucurati toata viata de el, sa creasca mare , sanatos si sa fie fericit toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Din pacate am aflat si eu ca cei doi puiuti ai mei s-au oprit din evolutie si acum astept sa-i elimim.... in rest plansete....si acum incerc sa ma ridic si sa plec mai departe.... astept o luna-doua sa ma reglez si apoi o sa vedem incotro o apucam

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Filip esti totalAndicule sa va traiasca!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput