Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 18

dany26 spune:
Uau fetelor mersi din suflet pt raspusnsurile voastre despre placenta...M-ati facut sa ma bucur si sa mai uit de pb aia cu stomacul lui bb....care poate era o eroare de la eco...
26+
ANDREI

pussi spune:
RGE influenteaza gradul indirect, o subtiaza... defapt cam asta fac cam toate infectiile, subtiaza membranele si automat daca nu sunt tratate in timp util duc la ruperea lor!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

dany26 spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Dragele mele,
Am vazut ca vorbiti de spitale si am si eu o intrebarica: voi naste la Municipal si din cate am inteles au o sectie foarte buna de neonatologie. Voi ce stiti?
Si mai am o dilema mare- cam cu ce sume va pregatiti voi?
Anka23+
Iupi....deci si tu nasti la Municipal ca mine...ce bine....dar eu ti-o iau inainte deci am ce-ti povesti...la ce dr??Si eu sunt curioasa de scoruri....
Nasti normal??Eu cezariana!

dany26 spune:
Si dany2007 tot la Municipal...!!!
Cine mai naste la Municipal??????Inaintea mea ...eventual 26+
ANDREI

RGE spune:
PUSSI..sa sti ca m-ai cam speriat..RAUUUU !!..pei eu de la inceputul sarcinii am continuu infectii....am avut ureaplasma, am scapat, apoi candida, apoi mobiluncus, iar candida..si tot asa de 31 de saptamani..mi-am bagat ovule pe toate gaurile
ROXANA 31+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

anka.san spune:
"
Iupi....deci si tu nasti la Municipal ca mine...ce bine....dar eu ti-o iau inainte deci am ce-ti povesti...la ce dr??Si eu sunt curioasa de scoruri....
Nasti normal??Eu cezariana!
"
Nu stiu cum o sa nasc. Inainte sa raman insarcinata eram cam fricoasa si nu ma gandeam decat la cezariana, apoi am tot auzit ca ar fi mai bine normal cu epidurala. Trebuie sa-mi fac si un control ocular (am miopie)....
Doctorul meu a fost cam evaziv, sa asteptam, sa vedem...
Ideea e ca pana acum nu am nici un motiv medical care sa impouna o cezariana.
Uf, Uf.... e tare greu....
Anka 23+

dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany nu prea stiu cum e cu gradul 0...decat ca daca doctorul incepe numaratoarea de la 0, atunci e cea mai "fresh" placenta
Mie Iosup la 20 sapt mi-a zis ca e gr.2, acum la control saptamana trecuta, doctorul meu mi-a zis ca e gr.1. Cred ca depinde si de doctori,ecografe, etc.28+ si
baby Kara
Sau ...probabil ti s-a reimprospatat nu?Oare nu e posibil?!!

dany26 spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
DANNY26,RGE,sa dea Dumnezeu sa fie toate bune cu prietenele voastre,tinem pumnii!!!
Ana,22+
MERSI!!!!

Am asa multe emotii pt ea si bb...ciudat...pai la mine ce o sa fac....o sa tremur toata