Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Astery, si eu cred ca iti faci griji degeaba . E un scump Razvan, sa-ti traiasca Stai sa vezi cand scapa la vorba , capu oala ti-l face. Mai vorbim noi !

Androix,
Adelais Doamne ajuta !
toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt tare fericita ca azi mergem dupa Razvan.Mi-e atat de dor de el si abia astept sa il aducem acasa.

Astery Razvan al meu a inceput sa se adreseze dupa 1 an si 8 luni.Atunci a inceput cu "mama-apa" si pana pe la 2 ani jumate a vorbit foarte bine.Acum am momente cand il rog sa taca putinStiu ca e greu sa nu vorbeasca dar apoi e nasol ca da "raportul" cu tot ce se petrece in casa si ....la oricine.

Gagici nu cred ca a nascut Shehe ca ea trebuie sa nasca doar la sfarsitul lui septembrie.Sheherezada ***UM 21.12.06 ***DNP 27.09.07

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, Asi, ai dreptate. Am facut si io sapaturi. Cred ca sunt copilasii cumnatei ei.
Am vazut ca nu a mai scris de mult. Sper sa-i fie bine.

Pup Razvanelul si mamica lui

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Eu m-am hotarat sa nu ma mai duc la doctor avand in vedere ca analizele sunt bune.Oricum doctorita pleaca in concediu.

Voi cum stati cu tratamentele?

Azi e ziua soacrei mele si musai sa ma duc singura la ea ca sotu' pleaca intr-o delegatie.

Mergi la inceput

La multi socrelei taele, Asi!

Eu nu stau in niciun fel, dar Relya e in focuri si ii tin pumnii.

Mergi la inceput

Asi,
La multi ani, mamei soacre ! Si petrecere frumoasa !

Nu ne-ai spus cum mai merge cu construitul ? Pe cand sperati sa fie gata casuta ? Noi muncim la amenajatul gradinii de asta primavara...dar nu se vede inca nimic . In 2-3 ani, poate.

Eu sunt in focuri, e adevarat ...dar nu simt mare lucru. La emotie ma refer. Ma pastrez pentru final

Anca,

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Asa...sa va povestesc ce am facut io azi. Vine domnul Ancu Dinca (celebru fizician)la mine la serviciu. Cu un programel pe un laptop si cu niste casti care ti le punea pe urechi si pe masura ce se derula programul, iti spunea ce boli ai.
Mi-a spus ca am probleme cu pancreasul, bila si ficatul (am avuthepatita); cu rinichii (stiam ca am niste pietre), cu tiroida 9stiu ca am niste noduli), cu sanii (tot noduli), ca nu fac copii (!!!) si la sfarsit imi spune la ureche: "Stiti din ce cauza aveti toate problemele?". Am facut ochii mari asteptand raspunsul.
"De la cap, doamna, de la cap".
M-a bufnit rasul. Eu mereu spun ca am buba la cap. Cica glanda hipofiza nu functioneaza cum trebuie si de aici toate problemele.
I-am spus ca fac FIV in toamna si a cam strambat din nas. "bani aruncati, cica. El ma poate face bine.

Ei, dragelor, acum am o explicatie. Deci, am probleme cu capul. Sper sa fiti blande cu mine si intelegatoare.

L-am sunat pe sotul meu cu care tocmai am avut un schimb de replici de dimineata. I-am zis ca asta este explicatia. Capul, domn'le , capul!

Mergi la inceput

Anca super nenea fizicianul.Si ti-a zis care e remediul pentru hipofiza?
Stiu ca nu esti in focuri dar nu trebuia sa mergi sa iti faci histeroscopie si sa stabilecti cand incepi ?Scuze daca incurc

Relya noi stam bine cu construitul.Adica tot facem lucrari de drenaj al apelor.Am facut si caminele de scurgere, racordurile la canalizare si urmeaza racordul la apa.Dupa ce sunt gata drenurile ne apucam de fundatie si demisol.Ma bucur ca esti bine si ca nu ai emotii.

Multumesc de urarile pentru socrella.

Mergi la inceput

Asi, am amanat-o cu o luna din cauza concediilor de la Giulesti.

Mergi la inceput

Anca, misto faza. Pana la urma nu ti-a spus nimic din ce nu stiai... Dar a mentionat ca te poate face el bine. Ti-a dat cumva detalii ?

Asi, e bine. se pare ca si anul asta va fi toamna lunga ...asa ca sa aveti spor !

Vale pe unde umbla ? Tot in concediu ? Din trio ala cu care amenintam ca speriem Giulestiul ce s-a ales ???? Hmmm !

Mergi la inceput