Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9
Raspunsuri - Pagina 19
flori76 spune:
LA MULTI ANI,TUMPI!
Sa fii sanatoasa,fericita,iubita si cat mai curand mamica!

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
RalucaN spune:
Oi, oi, oi ce de noutati pe aici....
Lachi, la multi multi ani, sa fii fericita alaturi de minunile tale! si sa iti aduca multe bucurii! 
Tumpi, si tie iti doresc numai bine, multe bucurii si mai ales iti doresc ca minunea cea mare sa vina si la tine! La multi ani! Sa fii fericita draga mea prietena!

Anca tu stii foarte bine cat imi esti de draga... Iti doresc din suflet sa mearga totul ca la carte si sa primesc mesajul ala, stii tu!
Liana, olteanco focoasa, noi nu ne-am intersectat pe la aspirante, dar eu te stiu, nu am cum sa nu te stiu. Cred ca esti cea mai saritoare, mai optimista, mai altruista persoana pe care am vazut-o vreodata. Iti doresc mult mult noroc, o meriti din plin, tin pumnii.......
Flori, si tu imi esti la fel de draga, de multe ori am avut impresia ca ne cunoastem , nu stiu de ce. Iti doresc mult noroc! Sa se lase cu doua liniute si botez la anul 
Fetelor, vreau sa facem gasca la odisee, caci si eu muncesc din greu...
Alexa, bafta la laparo! 
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Alexa Ioana spune:
mai fetelor... ce bine'i sa va vad (aproape) pe toate... si ce nostalgii ma apuca... mai ca imi vine sa intru iara in cursa (de dragul vremurilor de mult apuse
)...
de fapt, intr'un mod sau altul, dupa ce ma operez si ma refac putin, tot ma apuc de proiectul "bebe2"... sa vedem ce'o sa iasa...
da' oricum, tare'mi faceti pofta de emotiile prin care treceam cu cativa ani in urma...

Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Tmihaela spune:
Buna dragele mele,nu stiu daca isi mai aminteste cineva de mine pt ca nu am mai aparut de tare tare mult timp pe aici.Am nascut acum 5 luni o minune de baietel pe nume Cristian,am nascut prin cezariana si cu ajutorul lui D-zeu sunt bine amindoi.Numai noi stim prin cite am trecut si cite cite a tebuit sa suportam.Va pupic pe toate si va doresc ca si voua sa vi se intimple minunea care mi sa intimplat mie.![]()
![]()
![]()
Mihaela
Anca Wish spune:
Alexa,
.
Mie mi-e dor de toate cele de atunci si de atmosfera de atunci. Nu de tampenia mea din cap cand stateam nemiscata dimineata ca sa pot sa bag termometru (si sa vezi belea daca ma trezeam cu fata in sus
), de pastilele diverse pe care le ingiteam luna de luna si de zecile teste de sarcina trase cu aceeasi singura dunga.
Acum 4 ani eram o aiurita care lua asta cu infertilitatea ca un joc al sortii pe care trebuia sa-l castig punandu-mi toata ambitia la bataie. Acum, lucrurile stau altfel. M-au schimbat anii astia atat in bine, cat si in rau.
Daca nu-mi iese FIV-ul, trec la adoptii. Asa ca, vom fi iar colege.
Mihaela, cum sa nu ne amintim?!? (Cand aveam io excese de rautate, ai zis ca pleci de la aspirante.Iti amintesti
)
Felicitari pentru bebe!
Mamicilor, reusita voastra e si un pic, reusita noastra. Ideea ca SE POATE!!!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Tmihaela spune:
Multumesc pt primire Ancuta,sigur ca imi amintesc si ai dreptate in ceea ce spui cu reusita.Dar tu iti amintesti ca ti-am promis si o mama de bataita daca iti scade moralu???
Mihaela
Alexa Ioana spune:
mihaela, cum sa nu ne amintim de tine ?
sa'ti traiasca minunea ! 
ancutza dragutza
... trecura anii peste noi, se ofilira termometrele
... noi am crescut, ne'am "inteleptit"...
si da, intr'adevar, fiecare succes al vostru, mamicilor, a fost resimtit ca "al nostru" intr'o oarecare masura...
ce melancolie... ploua, ploua... 

Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Liana30 spune:
Tmihaelacum as putea sa te uit fatooo..te pup sa'ti traiasca printzul..
Raluca si io te stiu chiar daca nu ne'am intersectat.
flori acum sunt z4...z5 de la inseminare..nu am nici un simptom sunt o mareee nesimtitaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
iote'i ca vin
Anca Wish spune:
Liana, daca ai avea simtome dupa 5 zile, te-ar lua americanii sa te cerceteze
.
Somn usor si ma bucur ca scrieti. 

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
flori76 spune:
Raluca:multumesc mult si-ti doresc si tie sa-i oferi cat mai curand Catalinei un fratior sau o surioara 
Roxana:bafta la laparoscopie 
Mihaela:bine ai revenit!Sa-ti traiasca bb Cristian si sa iti aduca numai bucurii!
Liana:bafta multa!Cu sau fara simptome..nu mai conteaza..important e ca peste o sapt sa ai un test de sarcina pozitiv 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi