Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Relya...fara cuvinte....
Asi,nu m-am lamurit ca inca nu am ajuns la Cocei,mai am niste analize de facut!
Ieri mi-au venit scirbele si ma doare burta de mor!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Relya, imi pare foarte rau.....

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Relya am vazut ca ai bHCG 5.2.Eu stiu ca peste 5 e sarcina.Ai vorbit cu doctorul?Ce zice?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

relya... suntem alaturi de tine... imi pare rau...

flori, iti tinem pumnii !!! Doamne ajuta !!!

fetelor, intr'un fel sau altu' va fi bine pentru toate ! le aseaza Doamne Doamne cum stie El ca'i mai bine...

va pup !

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Madyn, Vale, Alexa Ioana
Asi, n-am vb. cu doctorul ( ca nu am fir direct ) ci am transmis prin asistenta, dar ... nu e sarcina. N-a fost sa fie.

Flori Doamne Ajuta !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Relya

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Relya, imi pare rau.
POt sa-ti spun doar ca Lachi a reusit din a doua incercare.
Poate vrea Dumnezeu si cu tine.
Fii tare.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Relya imi pare atat de rau...

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dragele mele, multumesc mult ca va ganditi la mine. Inseamna tare, tare mult.

Eu sunt bine. Recunosc ca primele doua zile mi-a fost teribil de greu. Cand am vazut primul test de urina negativ am simtit ca ma prabusesc. Undeva in adancul sufletului meu speram ca voi reusi. Dar pentru a nu stiu cata oara … n-a fost sa fie.

Durerea din glasul unei fete - care a facut fiv in aceiasi perioada cu mine (si a avut parte de acelasi rezultat ), a sters ca prin farmec suferinta mea. Mi-am dat seama ca ar fi ridicol sa ma plang. Uneori imi este rusine ca indraznesc sa-mi mai doresc un copil. As vrea, sa-mi smulg dorinta asta din suflet ( vorba lui Tumpi )…Doamne , daca as putea ! Ar fi atat de simplu…

Ma bucur tare mult ca am facut fiv-ul. Daca n-o faceam as fi suferit enorm : as fi trait cu impresia ca as fi reusit. naiva rau mai sunt !
Incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca visul meu va ramane doar la acest stadiu : o dorinta neimplinita. Dupa 7 ani de incercari cu atatea experiente nefericite si extrem de dureroase incep ( in sfarsit ) sa cred ca nu mai are rost sa sper.
Desi mai am embrioni congelati, nu le dau nicio sansa de supravietuire. Cred in minuni, dar nu mai cred ca mi se poate intampla mie.

Nu plec de pe forum. Voi fi aici in umbra si voi tine pumnii tuturor fetelor care lupta pentru bebe.

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Relya, nu-s de ce dar in momentul in care am citit postul tau m-au trecut fiorii.
E greu , iar cine nu a trecut prin asta nu stie, cuvintele se stie ca-s de prisos,de aceea de multe ori ma abtin sa mai scriu ceva, ma rezum a fi alaturi doar cu gandul de fetele de trec prin astfel de incercari.
Dar noi nu tb sa disperam,suntem precum pasarea phonix, trecem prin atatea metamorfoze si in final vom fi invingatoare.
Candva te vei bucura de surasul unui copil, nu conteaza metoda prin care vei ajunge sa te simti implinita.
Eu tin pumnii la toate fetele si sunt alaturi de voi chiar daca nu mai scriu asa de des.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput