Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9
Raspunsuri - Pagina 13
Relya spune:
Alexa Ioana
, stiam io ca am uitat sa multumesc cuiva ![]()
![]()
Multumesc tuturor !!!
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
asi spune:
Relya , draga proaspata graviduta, ma bucur ca esti bine si tu si puiutii.Odihna si relaxare va asteapta
Doamne ajuta!
Vale imi pare rau dar eu habar nu am sa te ajut.In rest toate bune?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
MADYN spune:
Raluca multi ani si multa sanatate micutei!
Relya te asteptam cu doo liniute si apoi cu doua fetite. E buna urarea? Ai alte preferinte?![]()
Vale habar n-am ce inseamna chestiile alea din analizele tale, dar cred ca vor sa zica ca ai avut rubeola in copilarie si ca nu mai faci acu'. Adica cu rubeola cred ca e de bine ...
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
asi spune:
Cum a fost la intalneala?Ceva poze?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
RalucaN spune:
Ce facei dragelor? Haideti ca s-a reparat forumul, nu aveti de gand sa ne povestiti cu v-ati distrat?
Multumesc inca o data de urari dragele mele !Pupici back to you 
Relya, stai cumintica acolo si ai grija de samburasi! Doamne ajuta sa se prinda bine bine de tot!
Vale parerea mea e ca ai avut si rubeola si CMV, deci e ok
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
valentinag spune:
Ma io nu inteleg cum am avut rubeola fara sa stiu,fara sa stie mama..in fine,oi fi avut vreo forma mai usoara!
Asi in rest toate bune,listeria,toxo,bune!Mai am de facut clamydia,mycoplasma,cultura fungi,dar saptamana viitoare abia!
La intalneala a fost perfect,imi pare rau ca nu ati ajuns mai multe,Anca rezervase o masa mai mare,dar ne-am simtit bine ca de obicei,am ras cu pofta,am vazut pozici cu fetele laurei,care sunt niste scumpe,pe ea aproape sa n-o mai recunoastem,s-a schimbat mult,are alta atitudine,alta privire in oki..nu's cum sa zic,dar e alta!Doar are 2 minuni acum!
Androixo,di ce nu raspunzi la esemes???
Poze,au facut fetele ceva,cand or sa apara ele sa vedem ce spun!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Androix spune:
Pai imi merit drujba cu varf si indesat. Nu am raspuns pentru ca a fost cam din scurt si nu am avut cu cine lasa kinderii dar chiar si asa ma gandeam sa trec macar sa va salut cu ei cu tot, dar pana la urma nu am mai reusit. Dar astept poze breeeee, nu va aratati?
Si eram sigura ca il uiti pe monty la intalnire
nu-i bai ca si eu il uit frecvent si nici nu ma intalnesc cu nimeni.
Raluca, sa-ti traiasca printesa, la multi ani! 
Andreea
sheherezada spune:
RalucaN la multi ani cu intarziere pentru printesa ta
Relya pupici pentru
si sa ai grija de tine si de micutii tai puiuti 
Ieri am fost la doctor si am fost super incantata cand ne-a spus ca am recuperat foarte bine si am ajuns la dimensiunile unui copil nascut la termen.Adica avem 48 cm (am crescut 8 cm) si 3,4 kg.
Sheherezada si
Maia-Iulia
Poze
Anca Wish spune:
Shehe, stiam eu ca va fi bine. Poate ne mai pui niste pozici cu ea. 
Asta-noapte am visat ca imi luasem rezultatul de betaHcg. Valoarea era 88.![]()

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
sheherezada spune:
Anca iti tin pumnii pentru ca rezultatele sa iasa bine si pentru ca dumnezeu sa-ti indeplineasca cea mai fierbinte dorinta.O sa vezi ca in curand o sa
in cinstea celor doua liniute.
Cat despre poze...poate ca in weekend sotul meu o sa aiba timp sa ne pozeze,ca el este responsabil cu asta. 
Sheherezada si
Maia-Iulia
Poze