Interviu la Raiffeisen .Cine ma ajuta?
Am aplicat online pentru un post la Raiffeisen,"consultant credite"..M-au chemat la interviu maine,imi puteti da niste sfaturi?
Eu am ceva experienta in credite ,in sensul ca intocmeam contracte la un magazin de electrocasnice prin mai multe banci...Acum sunt in Cic.Sa le spun ca sunt in cic sau mai tarziu?Ce credeti,munca este asemanatoare agentilor de asigurari ce umbla din usa in usa?...ca nu m-ar atrage deloc asa ceva...Mereu mi-am dorit sa lucrez intr-o banca ,dar detaliul de mai jos cu "program de munca flexibil "ma face sa cred ca nu este munca de birou...
Dau copy/paste la anunt poate imi puteti spune cate ceva despre ce m-ar astepta maine...
Descrierea firmei:
Oferim credite in conditii avantajoase
Descrierea postului:
Companie de renume internatioal selecteaza si pregateste gratuit personal.
Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.
Descriere:
- dezvoltarea portofoliului de clienti;
- promovarea produselor companiei;
- dezvoltarea unei echipe.
Cerinte:
- studii medii/superioare;
- persoane cu spirit de initiativa, dinamice;
- spirit de echipa;
- abilitati de comunicare;
Oferta (bonusuri, beneficii):
- pachet salarial motivant;
- posibilitatea dezvoltarii carierei intr-un mediu aflat in plina dezvoltare;
- instruire profesionala gratuita;
- program de munca flexibil
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Raspunsuri
marius spune:
Cred ca este o munca de "teren" asemanatoare agentilor de vanzari. Probabil este vorba de credite imobiliare (locuinte) sau pensii private.
Ceva imi spune ca nu asta doresti.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Mirrella spune:
Asa e,Marius,nu asta imi doresc....
Mai astept opinii.
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
alinam spune:
si eu zic ca e munca de teren, au multi agenti de genul asta care incaseaza comisioane mai mari decat cei care lucreaza la birou si fak credite, orikum merita sa incerci, mergi la interviu si te hotarasti tu dupa daca e ceva ce te intereseaza sau nu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
gudinde spune:
Din moment ce in descrierea postului scrie "dezvoltarea portofoliului de clienti" ma tem ca asta e ...
Eu am fost la un interviu la o alta banca si tot asta vroiau sa-mi propuna si am intrebat direct si dupa ce au impachetat frumos cu analiza clientilor si bla, bla ,bla s-a ajuns si la faptul ca trebuie continuu extins portofoliul de clienti si la intrebarea mea punctuala mi s-a spus ca exista un target (a se citi un nr minim de clienti pe care trebuie sa-i aduc trimestrial). Ori eu nu ma pricep la sales, nu sunt om de vanzari.
miki68 spune:
Sotul meu a participat la un asa zis interviu la Raiffeisen. In fapt, era vorba de agenti cu contract de colaborare pentru Raif. Banca pt. locuinte, insa nu era specificat niciunde ca nu este vorba de banca, ci de o "ramura" a acesteia. Interviul a constat in participarea la un fel de seminar in care se prezenta activitatea Raif. BPL. Sotul a plecat dupa 15 min.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madaluta spune:
si eu cred k este vb despre RBL-adica Reiffeisen, banca pt locuinte....deci munca de teren. Am primit si eu oferta lor, dar nu m-a incantat
uite aici cate ceva despre ei:http://www.railoc.ro/
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Mirrella spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Intr-adevar,era vorba de munca de teren,comision din vanzari,fara carte de munca si fara salariu fix.Nu-i pentru mine.Noroc ca pana mi se termina cic-ul am timp de cautat.