FIV 130
Raspunsuri - Pagina 23
diana_d spune:
Puiramy,
Dr Dracea vine la spital abia din 10 sept.
Eu voi face punctia cu dansa aprox in 11 sept.
Valeria,,
sa te ajute DD la urmatorul Fiv. Fii puternica.
Si eu am pierdut un puiut in aprilie si am mers mai departe.
KoraPop spune:
kineta imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea,te inteleg,simt doar printre randurile tare mult pesimism (ai multe motive,e adevarat...),dar asta probabil tine si de firea omului...eu de exemplu desi ma doare sufletul pt fiecare nereusita,nu privesc spre viitorul uitandu-ma la nereusite ( desi si eu am un FIV nereusit) ci uitandu-ma la cele care au reusit chiar daca nu din prima incercare.Cam asta e diferenta....Statisticile de reusita FIV 25-30% eu cred ca se refera la formarea sarcinii,dupa aceea de dus la bun sfarsit e tot ca si la sarcina normala asta tot doctorii o spun,singura diferenta dintre o sarcina prin FIV si una naturala e formarea embrionilor care are loc in eprubeta,in rest e totul la fel.Bineinteles urmeaza "n" chestii importante:calitatea ovocitelor,a spermatozoizilor,varsta,antecedente,problemele de infertilitate ( endometru mic,uter cu probleme),afectiuni genetice,endocrine si muuuulte piedici pot fi sau chiar cauze inexplicabile (indiferent de cum se obtine sarcina) pt ca din pacate stiinta mai are mult de evoluat....Sper din suflet sa devii mamica prin FIV si sunt sigura ca atunci vei spune si multe alte lucruri pozitive
Sa lasam timpul si soarta sa decida!Pana atunci iti doresc toate cele bune si daca vrei pe listuta te rog sa imi spui datele tale!Mult succes!

Kora
CARPE DIEM!
Aldolina spune:
Valeria, imi pare tare rau.....

Cellu, te asteptam la intalnire. 
Kitta, probabil ca deja ai vorbit cu Andrada. oricum, vezi ca pe la pagina 13 am dat detalii despre locul de intalnire. 
toate fetele si va doresc multa bafta in tot ce faceti.
felicia_ spune:
Valeria,
ooofff.. ce rau imi pare...
Kitta,
Carry zicea ca MrBig e plecat in strainatate pana pe 10... trebuie sa vb cu el, sau doar sa iti faci programare? Eu am programare pt luni, dar dr Cocei a zis ca imi face ea eco, dr M fiind plecat pana pe 10... Daca nu il gasesti, macar ne vezi pe noi, cred ca va fi o coada la Giuly...
Diana d,
tocmai ma pregateam sa intreb de tine... ai inceput deja stimularea? Mai vii in Buc pe 3 sept? Sau faci acolo eco, si vii doar pt punctie? Bafta in continuare!
Nusy,
bine ai revenit din concediu! Madalina,
distractie placuta in delta!
poze
valeria72 spune:
Va multumesc din suflet la toate pt sustinere si incurajari... incep sa ma linistesc si sa privesc inainte cu optimism... insa sunt un picut cam obosita si eu si al meu sotior asa ca probabil o sa plecam cateva zile pe la munte pe undeva.
Ne vedem luni la intalneala!!
Ana_p sa stii ca inca mai am putere sa-ti fac galerie

Aspiranta la titlul de mamica 
Moniland spune:
Feltelor, fetelor, nu uitati de poze
. Si sa zambiti si nu uitati de nume la fiecare poza. Macar asa sa va vedem si noi cele care nu putem ajuge ![]()
lilianaFi spune:
Flori76 rindul trecut am inceput cu suprefact 0,3 si pt ca imi intirzia CM mult(care de fel era f.regulat) am trecut la o,2 si am facut 150 UI Puregon,eu am raspuns slab:6 ovocite dintre care 2 mature si spre noroc in final 2 embrioni de grad A ,dar ...oricum raspunsul slab e datorat endometriozei mele....si de aici si problema implantului(in afara faptului ca pt 2 sarcini pierdute am 3 chiuretaje+o sinechie uterina rezolvata ...dar uterul e cam traumatizat saracutul...)...acum incep cu S 0,2 si mai mult puregon,dar deocamdata nu stia nici dr.daca cu 200 sau mai mult...multa bafta iti doresc...
Marrina kora
Numai bine tuturor...

nusy spune:
Multumesc pentru urari, va
pe toate!
Chiara: si prima data am facut tot protocolul lung.Singura modificare e ca in loc de 3 gonal 75/zi voi face 4.
Mirelus: merge injectatul,dar..nu stiu ce am ca prima data ma intepam mai bine.Acum cam ratez,trebuie sa bag acul de vreo 2 ori,caci din greseala il scot.Si,bineinteles,ca si la primul FIV( tii minte ca ma plangeam?), doareeee....ma ustura tare dipherelinul.Pana reusesc sa bag tot serul,strang din dinti ca ma ustura rau.Abia astept sa trec la gonal,caci nu-l simt deloc,nici nu zici ca fac injectia.Tu cam cand incepi?
Nusy
kla78 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Feltelor, fetelor, nu uitati de poze. Si sa zambiti si nu uitati de nume la fiecare poza. Macar asa sa va vedem si noi cele care nu putem ajuge
da da si cand
ganditi-va si la noiANA mai ai putin !
KORA te rog pune si la mine langa nume fiv 3 in Getafe incep luni!
pup toate fetele!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
NUSY si pe mine ma pisca dipferlinul asta(aici ii spune decapeptyl)dar am gasit o metoda si nu ma mai pisca,caut locul unde vreau sa-l fac si ma pisc tare pana imi amorteste si apoi bag acul si dau drumul la ser,![]()
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos