Doctor rabdator pentru situatii rare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_s spune:

Pot descrie.
Primul semn de sarcina apare in saptamana a doua - inainte ca orice altceva sa poata confirma o sarcina - dureri puternice in abdomenul inferior.
Durerile cresc progresiv si se succed la interval de cateva ore.
Le pot asocia cu ingestia de alimente sau senzatia de defecatie in prima luna - apoi apar haotic -nu le mai pot lega de nimic. Apar si ziua si noaptea. Durerile ajung sa devina aproape imposibil de suportat - nu ma pot misca, nu pot manca, nici daca stau in pat 1 luna nu se amelioreaza. De multe ori o astfel de criza dureroasa duce la lesin. Starea se inrautateste progresiv.
Prima sarcina s-a finalizat cu un avort spontan, urmatoarele 2 s-au oprit in evolutie, iar ultima a fost intrerupta din decizia medicului - starea mea fiind din ce in ce mai proasta in conditii de spitalizare sub tratament si aparand usoare sangerari.
Cu fiecare sarcina durerile sunt mai intense.
Si in tot acest timp analizele di ecografiile arata excelent.
Cam asta ar fi pe scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Brrrr, naspa. Deci se poate si mai rau ca la mine.

Trebuie sa recunosc ca situatia ma depaseste. Nu pot sa-mi dau cu parerea asa cum as fi tentata sa fac. O sa cercetez netul sa vaz de gasesc ceva.

Nu-mi e prea clar ce anume numesti tu "la doua saptamani de sarcina". Adica cite de la UM?

Si din nefereicire, daca nu gasesti un medic care sa mai fi vazut exact asa ceva, cred ca te vor sfatui sa ramai din nou insarcinata si sa incerce sa-ti dea de cap gravida fiind.

Cercetez si revin.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

www.merck.com/mmpe/sec02/ch011/ch011b.html" target="_blank">Asta am gasit despre durerile de burta. Severitatea lor in sa nu se leaga cu sarcina...

Poate o colita? Asta da dureri, crampe si junghiuri de nu poti respira... Mai ales ca in sarcina, constipatia e regina.

Mai caut.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...

...si eu am doua sarcini pierdute:in sapt.6 respectiv 13...obtinute cu greu si la ani distanta si un fiv nereusit..toate analizele bune: imunologice,de coagulare,infectioase,hormonale,cariotipurile(al meu+sot),uter OK(confirmare prin histeroscopie),numai in urma unei laparoscopii am descoperit:endometrioza pelvina(care poate fii o cauza de infertilitate,avort...)...si un ginecolog mi-a recomandat o fertilizare in vitro in Spania unde se poate face diagnosticul preimplant al embrionului(un fel de analiza genetica)...ceea ce ma si pregatesc sa fac...!!!

Numai bine tuturor...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

imi permit sa ti-l recomand pe prof. Ancar de la Sf. Pantelimon. nu este rabdarea intruchipata, insa am vazut paciente de-ale lui carora le-a rezolvat probleme pana atunci fara solutie din partea altor medici .

daca esti medic probabil ai auzit multe despre el, eu il recomand pentru experienta vasta pe care o are.. e o sansa!

succes.

p.s. am numarul lui Badiu, insa este ultima recomadare pe care as face-o. nu-mi permit sa-i contest pregatirea profesionala, insa cu mine a fost superficial, iar pe o prietena de-ale mele - pacienta pe toata durata sarcinii - a lasat-o sa nasca cu medicul de garda (cezariana) pentru ca el se jucase toata noaptea la calculator si in final s-a culcat ca era prea obosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Nu vreau sa declansez polemici aici, dar am o parere foarte proasta despre Ancar. "Datorita" lui si a superficialitatii lui am ramas fara ovarul drept si cu 3/4 din stangul, nu mi s-a facut vaccinul dupa ce mi s-au facut transfuzii cu rh+ eu avand rh- si acum poate nu voi mai putea naste copii normali niciodata si as putea continua. Nu-i neg calitatile profesionale, doar spun ca e superficial si daca ar fi pus macar putin suflet sau rabdare probabil nu treceam prin astea.
Sincer, nu cred ca e medicul care iti trebuie.

Mergi la inceput

Pe Ancar senior il cunosc am lucrat cu el la un moment dat.
Totusi insist pentru cine are nr tel dr. Badiu sa mi-l dea pe PM.
Am mai trecut si pe la alti mari profesori - dar...superficialitatea e stapana lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ai reusit sa obtii numarul? Daca nu, ti-l pot da eu...
Sper sa te ajute si sa afle cauza problemelor tale. Am auzit si bune si rele despre el, important e cum ti se va parea tie...mie nu mi-a fost de prea mare folos, m-am chinuit cu contractii mari toata sarcina, mi-a zis ca-s normale...offf

Numai bine!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Multumesc de ajutor, dragelor.
Am vorbit cu doctorila azi.
M-a trimis sa-mi fac screening de trombofilie la Fundeni la dr. Uscatescu. Sper sa rezolv rapid.
Daca mai aveti sfaturi pt mine sau ati trecut prin situatii similare... be my guest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Este f bine ca te duci sa ti faci analizele astea.Si eu am 2 avorturi spontane si se pare ca sindromul antifosfolipidic ar fi de vina , dr meu a banuit ca as avea asa ceva si se pare ca a avut dreptate .La Fundeni poti sa mergi in fiecare zi de luni pana vineri , este f aglomerat , s a ajungi acolo pe la 6.45 , iti ia sange si a doua zi te cheama pt rezultate .Succes si s a ne anunti ce ai facut

Mergi la inceput