* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *
Raspunsuri - Pagina 9
dara_d spune:
Neata fetelor sunt si eu o aspirtanta,am facut lunaasta tratament de stimulare ovariana a doua luna,sotul a terminat si el tratamentul cu undestor de ceva timp ,si azi in ziua 22 temperatura bazala 37 de grade pina acum de vreo doua zile a fost 36,9 , dar cind trebuia sa fie ovulatia in zilele 12-14 la mine era temperatura 36,7,36,8. Nu stiu ce sa cred, eu am ovare polichistice si ciclu lung la 35 ,40,50 de zile analizele hormonale sunt ok.Sotul a facut spermograma-astenozoospermie s-a tratat cu undestor trebuie sa faca vinerea viitoare spermograma din nou sa vedem cum iese. Ce se intimpla cu mine se poate sa ovulez asa tirziu? Mi-as dori din tot sufletul sa fie asa si sa ramin gravida,daca nu trebuiesa merg la doctor sa vedem ce mai zice .
Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Salut Florex ma bucur ca te-am gasit si am citit despre tine, trebuie sa ai incredere poate e bebe bafta multa si nu te mai consuma psihic ca nu face bine ,iti tin pumnii.
alina_1980 spune:
lili nu ma supar deloc uite cum a fost: BB din prima luna de prestat, usoara greutate jos la burtica dupa ovulatie si de atunci tot timpul, mi-e cald(lucru f suspect pt ca mie nu mi-era cald niciodata nici macar la 35 de grade sau cand faceam multa treaba)ciclul era regulat si abia dupa 4 zile de intarziere am facut primul test de sarcina din viata .
metoda naturala 100%, fara grafice, fara tb, fara teste de ovulatie, doar ac folic am luat de la jumatatea lunii iunie, am prestat tot timpul la 3-4 zile !
Alina
5+
dara_d spune:
Buna dimineata Kimmy ce poveste impresionanta, sa dea Dumnezeu sa ai parte de din nou de o noua sarcina,multa bafa.
Si eu sunt o aspiranta ,fac tratament de stimulare si acum astept.
arde2010 spune:
Kimmy, imi pare rau ca a trebuie sa treci prin asa ceva...
Ti s-a spus cumva motivul pentru care ai fi putut pierde sarcina? Ti s-a dat vreun tratament preventiv, pentru evitarea repetarii situatiei?
Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png
Kimmy spune:
pe timpul sarcinii luam duphaston si aspenter,desigur acid folic.bebe probabil avea ceva defect genetic.
preventiv nu mi-au dat nimic,doar unda verde sa incercam din nou.dr mi-a spus imediat dupa un test pozitiv sa merg la control...atat.
oricum...mai dureaza pt ca deocamdata nu mi-au venit rusii...offff astia vin cand nu trebuie,si se lasa asteptati cand nu mai ai rabdare...
irinamincu spune:
buna dimineata fetelor..
nu mai apare nimeni cu II ?
eu mai astept pana sambata si daca nu vin pana atunci, fac un test.
a, si bine ati venit noi aspirante, sa va ajute Bunul Dumnezeu sa stati cat mai putin pe-aci si sa treceti la Odisee!!
oanasm spune:
buna irina, sper vei vedea dublu sambata![]()
kimmy, nasol......iti tin pumnii!!!
dara, f posibil sa ovulezi mai tarziu de z12-14, mai ales ca ai cm asa de lung, parerea mea, uite aici un link http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/ cu exemple de grafice (am vazut aici si cm lungi ca al tau) 
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
irene26 spune:
buna dimineata fetelor! ce faceti?
oanasm, nu te stresa, ca am citit pe un site american faptul ca multor fete nu li s-a pozitivat testele chiar deloc, dar ele erau gravi.
alina, acum iti sta foarte bine cu acea semnatura.
anca, sa nu muncesti prea mult la servici, sau sa te stresezi, ai grija de maria.
fetelor, va urez o zi superba!