* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Claudela imi pare tare rau ca ti s-a intamplat nenorocirea asta, stiu perfect prin ce treci, sunt 2 luni de cand am pierdut si eu sarcina, dar mi-am revenit, ai sa vezi ca totul va fi bine. Mi-a zis si mie doctora ca la primul copil foarte multe sarcini patesc asa, nici ea nu stie de ce, cel mai probabil anomalii genetice pe care organismul le elimina. Ai sa vezi ca in curand o sa zambesti din nou

Ieri trebuia sa-mi vina CM, azi au inceput sa ma doara sanii un pic, dar nici un semn de CM pana acuma. Am avut 2 mici accindente in care nu ne-am protejat, dar nu cred ca asta e cauza intarzierii, poate e din cauza avortului si intarzie mai mult acuma. Nu stiu ce sa zic.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Pai uite cea mai tare poza cu mine: !
Cred ca io am fost sursa de inspiratie pentru emoticoanele astea.. hihi!

Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

am deschis un nou capitol aici
sper sa fie cu noroc si sa avem mai multe gravidute..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Buna Kitsy, nu ti-a venit inca dupa pierdere? Oricum nu te ingrijora ca vine intre 4 si 8 sapt dar poate sa si depaseasca. Mie de exemplu mi-a venit la 3 sapt juma. Sper din suflet sa ne simta Claudela aproape si sa-si revina repejor ca sa incerce iar. Tie doctorul ti-a dat unda verde sa incerci dupa CM? Mie mi-a zis sa astept 3 luni ca sa ma refac complet.
Arde nu te trimite nimeni la plimbare da crek vrei sa scapi fara sa ne zici despre tine. Esti cumva spioana?

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

claudela...o pentru tine
sfatul meu este sa incerci sa te detasezi de obiectivul bebe pentru ceva vreme, pentru a te reface in liniste si fizic si moral...daca concediu nu se mai poate macar un hobby ceva]
eu cand am trecut acum aproape un an prin ce ai trecut si tu nu am stiut lucrul asta si in loc sa ma relaxez am devenit pe zi ce trece mai obsedata de bb...si nu e bine...chiar daca e greu de crezut viata are o gramada de lucruri frumoase de oferit
trebuie doar sa le observam la timp

http://tt.lilypie.com/ZuUdp3.png

Mergi la inceput