* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *
Raspunsuri - Pagina 21
oanasm spune:
gabi, poate esti
...poate ai si tu acle al 6-lea simt ca si
claudela
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
voicu_bebi spune:
gabriela
..salutari esti de-a mea de aici...tu la ce dr ginecolog esti ca si eu as vrea sa merg dar nu stiu unde ...ah si poate s-a prins ceva...TB cum e?
Lili...ce s-a dus portia de
pe luna asta ?
...ca eu pe cuvant de as face
de cand se termina ciclul pana cand ar trebui sa vina cu pauza de 2-3 zile normal...sa fiu sigura ca se prinde ceva
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
gabrielarusu spune:
vreau sa merg la dr. Niculescu de la Giulesti recomandat de dr. ginecolog din ploiesti, mi-a spus ca are reusite multe.
Eu tre. sa ma programez duapa data de 4 sept. dr> niculescu este in concediu, tre. sa fac prima IAS. poate nu mai este nevoie , sper din tot sufletul sa fi ramas. I-mi doresc atat de tare un bebe ca si voi.
Noroc ca am o soacra super de buna i-mi face orice vreau si ma mai sfatuiesc cu ea.Ea nu stie ca baiatul ei are probleme, nu vrea sotul meu sa-i spun absolut nimic, dar oricum cred ca banuie ceva mai ales ca i-am spus ca mie mi-au cam isit analizele bune HSG, si altele in afara de prolactina cam maricica si progesteron cam mic urmat de tratament si refacute tre sa i-au rezultatul.

gabrielarusu spune:
am uitat sa i-ti spun ca TB nu mai mi-am laut-o de anul trecut de cand nu am mai facut nici o investigatie am lasat sa vad ce da DD, deja eram f. stresata pastile, analize, si altele, acum o i-au de la capat. Dr mea mi-a spus ca din punct ginecologic sunt ok, dar nu prea am asa incredere in ea.
vrmoana spune:
Salut fetele. Am venit de la doctor. Vreti sa va povestesc?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze
waiting for my baby
maryb spune:
vrmoana, de la doctor ??? ce ai facut la dr ? hai povesteste-ne....
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
vrmoana spune:
Asaaaaa M-am dus pentru o eco transvaginala ca sa vad cum stau cu ovulatia. Ca asta mai ramasese nefacut dupa HSG, instilatii si dozari hormonale.
Am mers aici in Pitesti la o clinica la o super doctora. M-a consultat intai, am stat de vorba si pe urma am trecut la partea interesanta. Adica eco transvaginala.
Eu azi sunt Z 15 si se pare ca am ovulat cu ovarul stang, a vazut corpul galben. Endometrul este bun, 7 mm.
Mi-a dat sa iau 10 zile, incepand de maine, Duphaston si Evening Primrose cu Vit E.
Acum sa vedem ca de ovulat am ovulat, dar sotul meu nu prea a fost acasa. A venit aseara, am prestat dar sa vedem...
oana
poze
waiting for my baby
oanasm spune:
oana, e de bine
, iti tin pumnii sa vezi II cand vine vremea
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
vrmoana spune:
,Mersi Oana. Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea.
Oricum daca nu se intampla nimic luna asta, urmatoarea m-a chemat in Z12 ca sa urmarim foliculul din timp.
oana
poze
waiting for my baby