* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

gabi, poate esti ...poate ai si tu acle al 6-lea simt ca si
claudela

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

gabriela..salutari esti de-a mea de aici...tu la ce dr ginecolog esti ca si eu as vrea sa merg dar nu stiu unde ...ah si poate s-a prins ceva...TB cum e?
Lili...ce s-a dus portia de pe luna asta ?...ca eu pe cuvant de as face de cand se termina ciclul pana cand ar trebui sa vina cu pauza de 2-3 zile normal...sa fiu sigura ca se prinde ceva

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

vreau sa merg la dr. Niculescu de la Giulesti recomandat de dr. ginecolog din ploiesti, mi-a spus ca are reusite multe.
Eu tre. sa ma programez duapa data de 4 sept. dr> niculescu este in concediu, tre. sa fac prima IAS. poate nu mai este nevoie , sper din tot sufletul sa fi ramas. I-mi doresc atat de tare un bebe ca si voi.
Noroc ca am o soacra super de buna i-mi face orice vreau si ma mai sfatuiesc cu ea.Ea nu stie ca baiatul ei are probleme, nu vrea sotul meu sa-i spun absolut nimic, dar oricum cred ca banuie ceva mai ales ca i-am spus ca mie mi-au cam isit analizele bune HSG, si altele in afara de prolactina cam maricica si progesteron cam mic urmat de tratament si refacute tre sa i-au rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

am uitat sa i-ti spun ca TB nu mai mi-am laut-o de anul trecut de cand nu am mai facut nici o investigatie am lasat sa vad ce da DD, deja eram f. stresata pastile, analize, si altele, acum o i-au de la capat. Dr mea mi-a spus ca din punct ginecologic sunt ok, dar nu prea am asa incredere in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salut fetele. Am venit de la doctor. Vreti sa va povestesc?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Da, da, suntem ochi si urechi, ia zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

vrmoana, de la doctor ??? ce ai facut la dr ? hai povesteste-ne....

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Asaaaaa M-am dus pentru o eco transvaginala ca sa vad cum stau cu ovulatia. Ca asta mai ramasese nefacut dupa HSG, instilatii si dozari hormonale.
Am mers aici in Pitesti la o clinica la o super doctora. M-a consultat intai, am stat de vorba si pe urma am trecut la partea interesanta. Adica eco transvaginala.
Eu azi sunt Z 15 si se pare ca am ovulat cu ovarul stang, a vazut corpul galben. Endometrul este bun, 7 mm.
Mi-a dat sa iau 10 zile, incepand de maine, Duphaston si Evening Primrose cu Vit E.
Acum sa vedem ca de ovulat am ovulat, dar sotul meu nu prea a fost acasa. A venit aseara, am prestat dar sa vedem...

oana
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

oana, e de bine, iti tin pumnii sa vezi II cand vine vremea

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

,Mersi Oana. Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea.
Oricum daca nu se intampla nimic luna asta, urmatoarea m-a chemat in Z12 ca sa urmarim foliculul din timp.

oana
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput