* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Alina, iti tin pumnii si o sa stau pe net toata ziua ca sa vad ce povestesti cand te intorci.

Lili
http://tt.lilypie.com/IhQep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

toate fetele si va multumesc ca sunteti alaturi de mine, nu stiu ce m-as face facre voi ca fetele de la odisee dupa ce ca sunt decat 5( si cu mine 6)intra foarte rar pe forum.
ramonzca, claudela mai dati mai si voi un semn de viata!

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o aspirata de 2 ani, va citesc aproape in fiecare zi cu mult drag, de la voi am invatat foarte multe si sper din tot sufletul sa fim toate cat mai curand.
am si eu niste neclaritati, ieri am fost la dr. si mi-a spus sa iau si eu si sotul meu cate o pastila de acid folic si vitamina e. am uitat sa o inteb cum se i-au. stiu ca vitamina e, citind nu stiu pe ce forum ca nu se ia mereu. poate ma lamuriti si pe mine cum se iau aceste vit. si cat timp.acidul folic e bun si pt conceptie ?
va pup si sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

alina, iti pumnii la medic si sa dea DD ca totul sa fie bine. te astept cu vesti bune. la ce medic mergi in constanta?

Mergi la inceput

merg la dr.Raica Dan

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

alina, mult succes cu vizita la medic!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

gabriela bine ai venit si mult succes la BB!
ac folic iei de 5 mg una pe zi,inainte de a ramane gravida cu cel putin o luna si pana in saptamana 12 de sarcina pt a preveni malformatii ale fatuluiprecum spina bifida, nu ajuta la conceptie!vit e este pt fertilitate!
nu am auzit pana acum sa se recomande si la barbati ac folic, mai intreaba medicul o data, poate ai inteles gresit!

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

quote:
Originally posted by gabrielarusu

Buna fetelor,
Si eu sunt o aspirata de 2 ani, va citesc aproape in fiecare zi cu mult drag, de la voi am invatat foarte multe si sper din tot sufletul sa fim toate cat mai curand.
am si eu niste neclaritati, ieri am fost la dr. si mi-a spus sa iau si eu si sotul meu cate o pastila de acid folic si vitamina e. am uitat sa o inteb cum se i-au. stiu ca vitamina e, citind nu stiu pe ce forum ca nu se ia mereu. poate ma lamuriti si pe mine cum se iau aceste vit. si cat timp.acidul folic e bun si pt conceptie ?
va pup si sa aveti o zi minunata.

buna fetelor!
bine ai venit printre noi Gabriela, iti doresc mult succes si sa fugi cat mai repede la Odisee!
din cate stiu eu acid folic poti sa iei in fiecare zi cate una, mie dr mi-a dat vit e din ziua 5 pana in ziua 25, dar nu stiu sa-ti spun de ce, oricum, acopera toata perioada de ovu.
Florex, la tine e dereglare in continuuare, daca nu cumva e bebe in burtik si eu am un cm super neregulat, care venea si la 48 de zile, de 3 luni iau duphaston, care il iau din ziua 15 pana in ziua 24, ce pot sa-ti spun e ca nu a reactionat din prima luna, de abia in a 2-a luna mi-a venit in ziua 26, iar acum, in august, in ziua 23 si de la prima pata eu l-am stopat, n-am mai luat nici o pastila. Acum si eu sunt cam nelamurita, ca nu stiu dak sa-l mai iau sau nu, cu toate ca dr mi-a zis sa-l iau in continuare, ea stie ca vreau bb, acum eu nu mai vreau din pacate dar as vrea sa vad dak mi-a reglat cm sau nu.
bafta fetelor si va astept cu vesti bune!

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

!!! Ce faceti mai fetelor ?

stefiuta, ma bucur ca mai intri din cand in cand pe la noi. Ce mai faci, cum mai esti ? S-a rezolvat ceva cu problema ta ?

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Gabitza nici eu nu stiu de ce a trebuit sa iau aspenter,dar era la recomandarea medicului meu,deci am avut incredere in judecata ei

Mergi la inceput