Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
anacami spune:
Lixa, super-siteul; am reusit chiar sa imi uploadez lista mea dintr-un fisier Excel. Aveam si eu completate coloane cu status-ul (cumparat /nu), firma de la care vreau, linkuri catre web-siteuri.
Poate chiar mi-l pun la semnatura (in cazul in care vrea cineva sa se "inspire"; cred ca lista comuna este un pic dificil de facut, ca fiecare are alte preferinte- poate doar o lista comuna generica, cel mult..).
In plus, trimit linkul si catre sot, in cazul in care merge in locuri din care mi-ar putea cumpara cate ceva, este pus la curent cu necesitatile si recomandarile mele
..
Camelia, Sebastian
si Stefania 
dany26 spune:
Roxxy80 ce faci unde esti azi??Hai ca luni merg sa verifica daca au primit costumasul cosmonaut la Victoria....de abia astept sa aduca mai ales pe bleo...
26+
ANDREI
creem spune:
Pe mine ma tratati cu indiferenta?
Sau ati plecat toate?
Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba. 
iuli-ana spune:
CREEM,pe baba aia nu o lua in seama,ca asa sunt babele,rele si surde...
Nu te mai gandi la ea,ca-i faci rau
si apoi te alerga cu batzul...![]()
Poate ar trebui sa stai la patutz,cu niste fructe...versi tot ce mananci???Si...ramai aici cu noi,o sa vezi ca asta te va binedispune!!!

dany2007 spune:
quote:
Originally posted by creem
Sau ati plecat toate?Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba.
Si eu sunt la fel

ma doare spatele si pe sub burtica nu mai pot

....Dana
23+
Luca-Rareshttp://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
dany26 spune:
quote:
Sau ati plecat toate?Am o stare groaznica...mi-am facut si un ceai, dar degeaba.
Of creem imi pare rau pt ce s-a intamplat...
si pe mine m-a bufnit plansul aseara ...de la o contrazicere, nu grava, cu mama....apoi mi-am adus aminte si de faza cu stomacul lui bb si am plans si mai tare cam 10min asa....
Poate iti revii de la ceai curand...

26+
ANDREI
dany26 spune:
dany2007 ia nospa-ul neaparat si daca nu trece intr-o ora asa mai bine suna-ti dr.....iti zic asta din exeprientele gravidutzelor noastre nu ale mele...
26+
ANDREI
dany2007 spune:
dany26 - am luat si acum am o senzatie de voma...
si bebe misca si el ...ma termina..
Dana
23+
Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
gill spune:
OOOOOFFF....HORMONII DE SARCINA...BATE-I VINA

quote:
.....IAR BABA...ERA CIUDA DE FRUMUSETEA TA DE BURTICA.....URATA
......tu ia un ceiutz de tei cu putina lamaie si miere si pune-te in patutz cu o muzica relaxanta......face bine si la bebe...
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"
SARA IOANAAu mai ramas 10 saptamani....

.....URATA
......tu ia un ceiutz de tei cu putina lamaie si miere si pune-te in patutz cu o muzica relaxanta......face bine si la bebe...