Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, cica depinde de gradinita, e la alegerea lor ce cer si ce nu. Normal cica e sa ceara doar avizul de la medicul de familie. Alte gradinite cer si parintilor VDRL (sau cum s-o scrie...o analiza din care reiese daca ai sau nu sifilis).

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nu se duce nici o analiza,nimic,e asa cum a zis Criss,doar un aviz de la medicul de familie,luat atunci ,imediat inainte de a incepe gradi.

Ana poate ne arati si noua niste poze cu fetele tale!!Nu mai am rabdare Parintii ce zic de a doua nepotica?

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Pai si-atunci de ce ....beeeep....la alte gradinite se cer analize??????

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

aici unde o duci tu ti-a cerut analize??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Chiar asa Ana nu ne-o prezinti si noua pe Ecaterina . Abia asteptam sa o cunoastem .

Voi stiti anatomie? Ce e in partea dreapta sub coasta asa mai sus spre cosul pieptului ca tare ma mai doare...

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Gata, m-am adunat de pe drumuri, nu m-a mai prins ploaia si parca s-a mai luminat un pic. Sper ca saptamana viitoare sa nu mai ploua, ca vreau sa-l las pe Stefan la soacra-mea, sa ma mai eliberez si eu un pic. Apropos de haine, am fost acum vreo doua zile in showroom la Dinasty si m-am crucit de ce preturi au. Sub 10 mil costumul nu gasesti, si nici macar nu mi-au placut, iar camasile erau chiar urate. In consecinta, am ramas foarte dezamagita...
Sambata am iarasai nunta. Daca e vremea tot asa friguroasa, oare sa-mi iau ciorapi? Ce probleme imi pun si eu ! Avand in vedere ca imi iau si sacou pe deasupra, merge la piciorul gol? Ca pe mine nu ma deranjeaza, chiar cred ca mi-ar fi cald, mai ales daca dansez,dar nici nu stiu cum e cel mai indicat.
Ana chiar asa, nu faci niste poze?
Lora cum sunt papuceii astia cu scai? Ca ar fi indicat sa-i iau si eu lui Stefan, mai ales pentru atunci cand merge la tara, cand e frig, pe jos mai trage curentul pe la usi.
E deja trei ceasul! Ce repede a trecut vremea astazi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

cred ca ficatul e in dreapta,insa nu stiu sigur

Mergi la inceput

Cristina, nu sunt cu siret nici cu fermoar..deci sunt cu scai, din ala care se prinde si se desprinde si iar se prinde...si tot asa...pentru copii sunt usor de incaltat/descaltat, sunt ca un fel de tenisi.
In general asa e teoria: nu merge sa te imbraci in costume/rochii de seara fara ciorap...cica ar fi inestetic...eu, una, noaptea nu merg la nunta fara ciorap. Acum...fiecare face cum crede...si cum se simte bine, nu? Nu e cazul sa tinem cont de parerea altora. Mergi asa cum te simti tu bine!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

asa sunt ai nostrii:

http://good-times.webshots.com/photo/2245370900090466212WhVSpy

Mergi la inceput

Dana, ce frumosi sunt!!! Sa-i poarte sanatoasa!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput