Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, cand plecati?
A, uitam sa-ti spun: aseara am sters niste picturi de pe un perete cu un burete din ala, a iesit perfect alb, chiar am fost impresionata, deci sunt f. buni, poti cumpara cu incredere!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Adriana, te rog, spune-mi cum se zice in germana pelerina de ploaie, ca merge Eugen maine sau poimaine in Germania si vreau sa-i caute Iustinei.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Criss nu te mai stresa asa de mult. Sa stii ca si eu m-am gandit de multe ori ca, daca as mai avea un copil, nu-mi imaginez cum as putea avea sentimente identice ca cele pe care le am pentru Stefan. Si incercam sa-mi inchipui cum ar fi cu un bebe nou in brate si cu Stefan pe langa mine...si cred ca erau cele mai frumoase imagini pe care mi le-am "proiectat". Asa ca sentimentele or sa ti se schimbe pe parcurs, ai sa vezi!
Dana ce-ati mai facut cu apartamentul? Ceva noutati? Incepe sa ma intereseze si pe mine subiectul, pentru ca, pe moment, am renuntat la casa si vrem sa ne orientam spre un apartament cu trei camere.
Adriana spor la facut bagaje!
Ana foarte frumos ce ne-ai povestit tu! Cum e noaptea, te lasa sa dormi?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora cand am timp, voi opera

Dana era vb de data botezului Ce zici de 29 sept? Nu trebuie sa ne punem de accord? Sa vedem cum facem si cu, cumatria.

Ellinia asa si asa- oricum dorm mai bine ca la Casandra. Dorm cam in 2-3 ture cate 2-3 ore de somn.

Stiu si eu ca sunt oameni ciudati. Azi voi iesi cu fetele la maicamea sa stea si Casandra un pic la aer. Asa am iesit si cu ea. Pana la botez am scos-o la ai mei.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana pe 29 e perfect,nu stiam ca la data botezului te referi !!Mai vb cand ne vom intalni!

Cristina nu ma mai intreba de apartament,pur si simplu nu reusim sa gasim,noi am vrea tot in zona asta Darmanesti,dar nu sa ma duc la dracu-n-praznic Asa am gasit dar ori nu e et care il vrem(1-max 2)ori nu ne place zona ori e prea mic(vrem macar 100 mp).
Am gasit aici langa Staro,un duplex,fara nimic in el,e jale cum arata,nici centrala nu are,vrea 85 de mii euro pe el,e misto ca e et 1 spre 2 si are vedere si in spate,si in fata.Numai ca treb bagati multi bani in el,macar de avea centrala,si ma mai gandesc la scarile alea interioare,ca la cat de repeziti sunt copii mei,sa nu ia vreo unul vreo tranta

Mai cautam,poate in final vom gasi ceva,la un moment dat am zis ca macar cu 3 camere(dar din ala cu 80 mp) si chiar ne gandisem sa ne apucam de casa ,acolo la Turturesti(sunt 6 km pana in fata blocului la noi),asta in ideea ca sa pastram si apartamentul,dar sunt vise,inca nu ne-am hotarat si treb umblatura multa,eu nu am nici carnet,as depinde de masina.Poate la anul...

Adriano dar cum de te-ai hotarat sa te duci cu ea in K?Ma bucur ca a fost cumintica si nu te-a deranjat!

Criss inseamna ca ai sa ne mai scrii de acasa,sper !!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana esti sigura ca duplexul ala la care te referi nu s-a vandut? Nu e cel de care spuneam eu, ca a fost cumparat cu 65.000 euro, parca...Pe mine chiar ma intereseaza sa fie cel mai varza apartament, pentru ca am oameni sa-l faca si oricum nu ma costa cat ar costa diferenta daca ar fi bec.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, pai sunt singura fara mama si trebuia sa ajung la cump., ca la Fidelio nu gasesti cine stie ce, asa ca am impachetat-o pe fii-mea si hop la Kaufland.

Lora, ma bucur ca sunt buni - mi-era teama sa nu ma injuri, ca ti-am dat ceva prost; oricum ii poti incerca si pe ceilalti, daca vrei, sa faci o comparatie.
Pelerina de ploaie cred ca se spune - Regenmantel sau Regenjacke (Regen =ploaie, Mantel= palton, jacke=geaca pelerina in cazul asta si au maneci).
Trebuie sa coste cam 15 euro. Eu am vazut si aici in Piatra la un magazin langa piata o pelerina, dragutica, avea insa si pantalon de ploaie, iar noi avem pant.; costau impreuna 25 Ron, deci acceptabil.

Ellinia, e adevarat ca bine e sa gasesti un apart. in stare proasta si daca ai mesterii tai sa-l faci asa cum vrei tu; e mai bine, decat sa stai cu o faianta sau un tapet vechi, care nu-ti plac; insa 85 mii euro, fara imbunatatiri e enorm; normal cele in stare proasta sunt ieftine, ca acum toti si-au pus centrale, termopan, si-au zugravit nou.
Eu nu m-as repezi la un asa pret.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

nu e ala sigur,niste tipi de la agentie ne-au dus ieri sa-l vedem,de fapt nici nu e prin agentie dat inca,cica le dam lor dreptul,acuma nu stiu,inca ne mai gandim

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Adriana, multumesc! Unde langa piata ai vazut? Eu am gasit 2 pe net, dar una costa 58 RON si una 100 RON, asa ca mi s-au parut cam mari preturile... La aia de 58 RON nu era specificata nici marimea, ca altfel poate dadeam comanda, ca era draguta. Sper sa gaseasca in Germania.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Cum adica sa le dati lor dreptul daca nu-i prin agentie???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput