Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetele!

Ana sper ca ati ajuns cu bine acasa! Sunt curioasa care a fost reactia Casandrei, de abia astept sa ne povestesti!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, am vazut mesajul tau. Noi suntem acasa acum- as fi vrut pe la 15 sa mergem acolo. Crezi ca ele sunt inca acolo la Dodo la ora aia?
Dana, te-ai mai inveselit? Afara e soare, cald.
Pe la 9:30 dim era tare frig, acum insa s-a incalzit, e bine.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, deja nu mai sunt acolo, au fost. Iti dai seama ca au ajuns la 12..nu aveau cum sa stea pana la 15.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, nu-i nimic, mai avem noi timp sa mergem la Dodo, cand o fi vreme urata. M-am gandit ca poate trec si prin Zoo si ajung mai tarziu.
Iesim si noi in centru.

Laura, Lara se va culca azi pe la 19 si ceva, deci ...vorbim maine

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Salut din Piatra Neamt !

Reactia Casandrei? A adormit in masina la ai mei and au venit cu ea(pe la ora 21) iar cand s-a trezit si m-a vazut pe mine s-a blocat un pic, iar apoi a fost emotionata si nu stia cum sa reactioneze.Apio a mers in dormitor si le-am facut cunostinta - runda 2 de emotii pe care nu stia cum sa le exprime(tare dulce a fost-a inceput sa-mi povesteasca tot ce stie). Dupa vreo jum de ora si-a revenit si a inceput sa ma pupe si a pupat-o si pe Ecaterina pe manute si picioruse....momente unice, ce mai! De atunci tot o mai verifica, o pupa de nu se mai poate, iar eu trebuie sa am grija sa nu exagereze. Deci acum totul e ok. Mai vedem cum evolueaza treaba-eu ma gandesc numai la bine. A inceput sa-i arate din jucarii - hi hi hi

N-am avut timp inca sa citesc ce at mai scris.

Multumesc tare mult de urari. la fiecare.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

quote:
Originally posted by ana1980

Salut din Piatra Neamt !

Reactia Casandrei? A adormit in masina la ai mei and au venit cu ea(pe la ora 21) iar cand s-a trezit si m-a vazut pe mine s-a blocat un pic, iar apoi a fost emotionata si nu stia cum sa reactioneze.Apio a mers in dormitor si le-am facut cunostinta - runda 2 de emotii pe care nu stia cum sa le exprime(tare dulce a fost-a inceput sa-mi povesteasca tot ce stie). Dupa vreo jum de ora si-a revenit si a inceput sa ma pupe si a pupat-o si pe Ecaterina pe manute si picioruse....momente unice, ce mai! De atunci tot o mai verifica, o pupa de nu se mai poate, iar eu trebuie sa am grija sa nu exagereze. Deci acum totul e ok. Mai vedem cum evolueaza treaba-eu ma gandesc numai la bine. A inceput sa-i arate din jucarii - hi hi hi

N-am avut timp inca sa citesc ce at mai scris.

Multumesc tare mult de urari. la fiecare.

Ana si Casandra

. Ce frumos...
Oare la mine cum o sa fie?
Ce sentimente ai pentru Ecaterina? Sunt la fel ca si pentru Casandra?

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

'Neata!
Ana, ce emotionant!!! Ma bucur mult pentru voi! Sa va traiasca amandoua comorile si sa fiti sanatosi! E o dulce Casandra!
Criss, nu-ti mai fa atatea griji! Lasa totul sa decurga normal, vad ca te obsedeaza sentimentele astea, linisteste-te! Andrada e o fetita deosebita si cu siguranta o sa fie cea mai fericita cand o sa-si tina surioara in brate!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Intradevar este minunat. As putea spune ca mai bine de atat nici ca se putea sa reactioneze. Ieri a vrut sa iasa afara si i-am zis ca poate sa mearga la buna sa se joace si se intoarce seara acasa - eu nu mai plec si o astept. Bineinteles ca nu a stat decat 2h dupa care s-a pus pe bocit ca vrea acasa(ii era frica ca u cumva sa fi plecat). Cand a ajuns era asa de feircita, a verificat sa vada daca mai este si bebe Azi dimineata vroia sa-i puna in manute o jucarie de dinti(a cumparat-o buna)

Dana cand se intoarce sotiorul tau mai vb si vedem cum facem sa ne vedem si....nu te mai stresa atata. Am sa consult si un calendar.

Criss vorba Lorei - nu te stresa si lasale sa vina de la sine si toate la timpul lor. Ai sa vezi ca ti se 'mareste' inima si vei avea sentimente pt fiecare. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fie sentimente identice. O vei iubi pe fiecare in functie de ce ti se pare mai frumos si mai interesant. Oricum vei avea capacitatea sa le iubesti pe amandoua...nu-ti mai fa probleme.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, tre' sa-ti schimbi semnatura...
Dana, mama, nu te-ai trezit? Dai si tu o cafea, ceva?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Criss, nu-ti mai fa atatea griji! Lasa totul sa decurga normal, vad ca te obsedeaza sentimentele astea, linisteste-te! Andrada e o fetita deosebita si cu siguranta o sa fie cea mai fericita cand o sa-si tina surioara in brate!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Da, asa e. Ma obsedeaza ideea ca nu o sa am aceleasi sentimente pentru bb2 cum au fost si sunt pt Andrada. Poate vi se pare ciudat dar asa simt eu. Sper sa se schimbe lucrurile pe parcurs.

M-am apucat de facut ordine prin hartii si sa aduc totul la zi. Daca plec sa nu imi las colegii chiar in aer complet. Macar sa stie de unde sa gaseasca ce au nevoie .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput