Mamici de Martie - Aprilie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 24

serry_ann spune:
Randunici ma bucur ca santem asa multe si putem vb despre evolutia sarcinii...eu sant un pic ingrijorata pt ca am usoare dureri in partea dreapta mai mult ca niste crampe .Am fost in urma cu o saptamana la eco si s-a vizualizat saculetul si vezicula vitelina cu schita embrionara...sau ceva de genul asta(sper sa nu gresesc)deci sarcina e in uter dar totusi mi-e teama pt ca am 2 SEU la activ ,ultima acum 3 luni...Stiti cumva daca se poate asa ceva...adica concomitent o sarcina uterina si una ectopica?Oricum maine ma duc sa fac un eco pt apendice ma gandesc sa nu fie el cauza.Va scriu si datele mele D.N. 21.06.1980,UM 9.07.2007. VA PUPIC.... Serry6+

serry_ann spune:
A....doctorita mi-a dat sa iau duphaston si no-spa +acid folic...si urmatoare eco trebuie sa o fac peste 2 saptamani...Sant foarte emotionata pt ca la prima eco nu am vazut decat un samburel Serry
6+

katyc spune:
salutare la toate mamicile
scriu pentru prima data pe acest forum. voi fi mamica de martie 2008, am 10 saptamani de sarcina.bucuria este mare dar cred ca sunt cea mai stresata mamica din lume. am numai pareri de tot felul. sper ca ma veti ajuta sa trec mai usor de toate starile mele.
DN 17.10.1980,UM 17.06.2007,DPN 24.03.2008

midasnu spune:
quote:
Originally posted by elara
Referitor la tigari, Midasnu, eu le-as face morala colegilor care fumeaza langa mine, ca sunt gravida si sa ma protejeze si (in functie de cat curaj ai si cat tii sa-l protejezi pe bebe, daca nu ar intzelege asa) i-as amentintza cu reclamatzie la Inspectia Muncii si la Institutul de Sanatate Publica, pentru ca fumatul in spatiile publice inchise este interzis prin lege. Sa vedem daca vor sa plateasca amenzi!
Eu nu m-am mai atins de nici o tigara de cand am aflat de bebe. Inainte fumam, ce-i drept f putzin, ocazional, dar acum regret acele tigari fumate pana sa aflu de bebe, la 5 saptamani. Oricum stiu ca am luat o decizie foarte buna si ca de acum inainte va fi bine si mie nu imi e greu deloc fara tigari. De fapt intotdeauna am fost convinsa ca nu voi fuma cand voi fi gravida si iata ca puterea gandului si a deciziei voluntare e foarte mare.
Vorbeati si de cafea. Eu stiam ca putina cafea dimineatza nu face rau. Insa am o cunostinta medic de familie care mi-a zis ca si mai putzin de jumatate de cana cat bausem eu, e contraindicat in sarcina. La fel si cu pepsi, cola, ciocolata..cam tot ce contine cofeina.
Eu nu prea pot sa-i mustrez ca sunt chiar sefii mei, si ei chiar se mandresc ca in biroul lor se fumeaza, invita si clientii sa fumeze

De cafea m-am cam lasat, de sambata nu am mai baut, sper sa nu inceapa durerile de cap.
Eu nu prea pot sa mananc dimineata, bine nici inainte nu ma omoram, doar ca acum e importanta fiecare masa.
Va pupic fetele, va multumesc pentru incurajari, sa aveti sarcina usoara si bebei frumosi, sanatosi.
Elena

simonette spune:
Buna dimineatza! Sa aveti o saptamana minunata!
Elara ma bucur ca ti-ai mai revenit asa incat sa ne mai dai si noua vesti despre tine! Sper sa nu iti mai fie rau! Dr-ii sunt tare ocupati si uita daca ti-au dat sau nu un medicament! Se intampla de multe ori sa aiba atitudini neprofesionala...dar asta se intampla cu toti nu numai cu unul...
SweetBaby , nu e cazul sa te ingrijorezi! La 11 saptamani si mie mi-au disparut durerile de sani de nu stiam ce sa mai fac si imi venea sa imi smulg parul din cap! La echo am vazut ca e bine si de atunci nu-mi mai fac probleme! Am observat totusi ca in jurul datei la care venea CM durerile cresc in intensitate din nou!
Serry Ann ceea ce ai vazut tu la echo era normal la varsta aia a sarcinii...nu cred ca exista posibilitatea unei SEU...biata de tine la ce ai tras te cred ca esti asa de ingrijorata! O sa fie bine
Simonette14+
PozeLuca
BB2

oanapopescu spune:
'Neata! mi-am dorit sa se racoreasca , dar nu sa ploua atat de mult. Cum o dai cum o intorci nu prea e bine.Asta e...
SweetBaby, si eu sunt in 11+ .Si la mine au mai disparut durerile de sani. Mai dor puti, dar in nici un caz ca la inceput...Am citit ca e normal sa dispara pe la 10-12 spt. sau cel putin sa nu te mai doara asa de tare.
Elara, dar ai recuperat aseara cu scrisul, nu gluma! Si mie mi-a dat vitamina E(doar 10 zile pe luna, timp de 3 luni).
Pupici!
Oana 11+

Nicoleta spune:
Servus.
Revin, desi se pare ca scriu cam din 10 in 10 pagini... am mers si eu sambata la medic, mi-am vazut samburelul din burtica, este bine, in uter, pulsa tot (cred ca de emotie ;)), sunt foarte fericita... Am primit analize de facut, in continuare iau acid folic si am primit si Duphaston (o luna, 2 pastile pe zi) ca nu stiu ce zona mai decolorata vazuse medicul... nimic grav, dar a zis ca e mai bine asa.
Cam atat, incerc sa il obisnuiesc pe Stefan cu ideea, dar fara sa il stresez prea tare.
Greturi nu, uneori dureri (cred ca de col, care la mine e cicatricial... sper sa nu fie probleme de continenta, ca altfel trebuie cerclaj).
O saptamana frumoasa si multa sanatate.
Nicoleta

simonette spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Servus.
Revin, desi se pare ca scriu cam din 10 in 10 pagini... am mers si eu sambata la medic, mi-am vazut samburelul din burtica, este bine, in uter, pulsa tot (cred ca de emotie ;)), sunt foarte fericita... Am primit analize de facut, in continuare iau acid folic si am primit si Duphaston (o luna, 2 pastile pe zi) ca nu stiu ce zona mai decolorata vazuse medicul... nimic grav, dar a zis ca e mai bine asa.
Cam atat, incerc sa il obisnuiesc pe Stefan cu ideea, dar fara sa il stresez prea tare.
Greturi nu, uneori dureri (cred ca de col, care la mine e cicatricial... sper sa nu fie probleme de continenta, ca altfel trebuie cerclaj).
O saptamana frumoasa si multa sanatate.
Nicoleta
Sanatate multa! Cu ce anume sa-l obisnuiesti pe Stefan? Si Cine e Stefan???

Simonette

PozeLuca
BB2

Nicoleta spune:
Stefan este baietelul meu de 4 ani si 7 luni (am mai scris ca am unul, dar la frecventa mesajelor mele...), as vrea sa il obisnuiesc si eu cu ideea de frate/sora... :)
Nicoleta

simonette spune:
Nicoleta, e posibil sa fi luat la cunostinta dar neuronu` Ca deh...si acum la batranete si cu sarcina m-a abandonat saracu neuron!
Simonette14+
PozeLuca
BB2