1000 de ce

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

quote:
Originally posted by cami30

Cineva spunea ca daca femeia ar avea puterea unui barbat, ar ucide si in cea mai mica confruntare... ceea ce ar putea fi adevarat daca ma gandesc la reactiile mele uneori. (vezi femela calugarita ce-si devoreaza partenerul in timpul reproducerii)

cami

vai de mine !

asta e din ciclul: cum ar fi lumea daca femeile ar avea prostata si testosteron si barbatii ovare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Scumpa, ce au baietii buni, doar draguti dar si insipizi?
Nu te simti bine langa unul de genul asta?
Parerea mea sincera este ca inca nu te-ai saturat de copilarit ,inca mai cauti aventura intr-o relatie...
Cred ca o sa vina si la tine momentul acela in care o sa te saturi de genul de barbat bogat, frumos si bun la pat dar si bun la pumni.
Succes,

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cand e vorba de violenta, eu sunt de parere ca si ereditatea e o componenta importanta. Nu numai educatia. E foarte posibil sa nu fi vazut un tata brutal, dar e la fel de posibil sa aiba pe undeva o gena defecta. De ce spun asta? Din experienta mea cu ex-ul. Ex-ul un baiat minunat, plin de calitati, dar cu grave probleme afective. Tatal bataush, bunicul, unchii, "cai breji" in satul lor (adica tot batausi). MAma divortata de tatal bataush din motiv de prea multe batai incasate de fata cu copilul (ex-ul meu). Si omul asta, traumatizat, a fost multa vreme convins ca educatia (faptul ca a facut o facultate si ca a fost crescut-mai apoi- cu dragoste) o sa-l salveze de ereditate. SI asa a fost, o vreme, pana a rabufnit. Chestii de genul strans mana bine, de la umar, sa ma doara. Pus mana in gat si alte mici atentii. Pana aici, am trecut peste multe alte probleme (a fost o relatie de mai bine de 7 ani), dar asta........n-am putut sa o mai duc. Stiam ca intr-un fel "nu e vina lui", dar nici vina mea nu era.
Lasa-i in legea lor de baieti cool si agresivi. Masculinitatea n-o gasesti numai la ei. POate ca cel cu care esti acum, o fi el bland si insipid si una peste alta nu te inspira, dar sigur nu e ultimul barbat normal de pe lumea asta. Trebuie sa stii clar ce vrei si sa urmaresti cu consecventa scopul pe care ti-l propui (acel EL care sa fie masculin si cool, fara a fi violent si rasfatat). Bafta.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by blackgirl0

Ca sa fiu la subiect: violenta din familia mea (a tatalui) a avut la baza o mare carenta de educatie din partea mamei sale (adica bunica-mea). Ca sa va faceti o imagine: tata, domnu' injiner si dom' sef, era cules din santuri mort-de-beat, de subalternii sai . Cand se trezea din betie (sau era trezit!), avea nervi! Si lovea. Cu palma, cu pumnul, cu stransul mamei de gat. Cu aruncatul salariului pe foc si a mancarii din frigider afara pe fereastra. Cam asta a fost taica-miu! A fost, ca cica i s-a facut mila de noi si s-a prapadit!.. De ce nu a divortat mama? De teama cava creste doi copii fara tata, ca asa cum era el, mai aducea un salariu (chit ca era pentru bautura lui, nu pentru noi).

Urmarea: mama s-a inrait, in sensul ca s-a ambitionat ea sa fie si mama si tata, ea singura a cumparat casa in care stateam, a luat decizii importante fara nici un ajutor, a incercat sa ne faca o viata suportabila si fara lipsuri. Ne-a daruit dragoste (dar a si devenit posesiva din cauza asta), mereu reclama prezenta noastra pe la ea (chiar si acum casatorite fiind si la casa noastra). Cand ne-am maritat si eu si sora a plans, efectiv a plans. Ca am uitat ca avem mama, ca ea s-a sacrificat pentru noi o viata intreaga. Si da, are dreptate, ca ea asta a facut: s-a sacrificat pentru noi... dar viata noastra??

Acum... sora-mea... a nimerit peste un bataus... cumnata-miu i-a aplicat o palma de corectie/pumn (habar nu stiu ce-a fost aia) la fix doua saptamani de la nasterea fetitzei lor. Asa! Sa se invete minte si sa nu-i mai solicite ajutorul. Sora-mea a plecat, s-a intors, iar a plecat, iar s-a intors. La barbat, soacra si cumnata! Ca asta-i familia ei de acum... O duce bine? Naiba stie! Eu nu o mai intreb nimic! Ea se jura ca nu a mai primit corectii corporale. Si ca el este un sotz si tata "model". Asa o fi! Eu nu sunt chiar asa de conviinsa. De ce accepta? Pai are copil de crescut plus unu in burtica! Si mama le sufla in f.und, ca daca nu le da bani, sora-mea are certuri in familie, si nici nu-si va vedea nepoata

Eu... am avut si din asta, mai frumushel, daaaaaaaaaaar caaaaaaaalm. Mamaliga lui ma-sa! Cam genul lui Radu... am stat 6 ani, dar neah! am fost tradusa bine, taman cand tata, obosit de atata alcool si macinat de cancer, isi dadea sufletu'... Mie mi-a fost greu psihic, mama a rasuflat usurata. Numai avea motive sa suporte betii, batai, scandaluri. Mi-am gasit relativ repede sot, nu a avut modele de violenta in familie. Mai ridica tonul la mine, cand vede ca devin isterica. Stiu, dar incerc sa ma "las". Nu bea (slava Celui de Sus), deocamdata nu cauta distractie in alta parte. Cu familia lui am altele de impartit. Si dupa lupte seculare cu soacra-mea, cu certuri interminabile cu el, am decis sa nu ma intereseze. Este familia lui, sa se spele el pe cap. Nu vorbesc cu soacra-mea de nici o culoare: nu telefon, nu vizite, nimic!! Si mi-e bine! Ahhhh, si nu e cine stie ce frumusete: mai pitic de inaltime, chelios si mai nou cu burtica (inainte era cam piele si os). Nu o merge pe termen lung politica strutului ingropat in nisip, dar deocamdata amandoi o aplicam cand vine vorba de soacra-mea. Ca numai avem nici noi de unde sa-i trimitem "ajutor" taman atunci cand vrea ea. Si cat vrea ea. Asta in condittile in care noi stam in chirie, si ea de bine de rau, are un acoperis al ei. Ehhh! sper sa ii treaca, ca mie, cat sunt de nu-mi va trece prea repede.

scumpa

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acina

Scumpa, ce au baietii buni, doar draguti dar si insipizi?
Nu te simti bine langa unul de genul asta?
Parerea mea sincera este ca inca nu te-ai saturat de copilarit ,inca mai cauti aventura intr-o relatie...
Cred ca o sa vina si la tine momentul acela in care o sa te saturi de genul de barbat bogat, frumos si bun la pat dar si bun la pumni.
Succes,

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre

mda. am avut doar 2 din astia, in ultimii doi ani.
n-am nimic cu barbatii de treaba. chiar acum incerc o relatie cu unul din categoria asta. dar vorba ta, un pic de aventura inca ma incita.
vreau stabilitate si respect, dar totusi sa existe si un pic de picanterie, care sa nu fie sinonima insa cu badarania.

nu stiu sincer, simt ca pana la urma voi alege un barbat de treaba, om cu suflet. dar probabil trebuie sa-mi fac numarul de tzepe.

Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

_

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danet

Mirela 80,exact la asta ma gandeam si eu , la cat de evident e patternul: baieti de bani gata , buni la pat si tari in pumni.
Babyblue cred ca aici ar trebui sa lucrezi, sa intelegi de ce te plictisesc tipii de treaba si te atrag ailalti.
Ma gandeam la istoria mea amoroasa, nu am avut niciodata prieten sau ulterior, sot care sa ma loveasca , indiferent de discutiile pe care le-am avut( bine aveau ei alte hibe,dar nu erau violenti fizic/verbal)
Si asta nu pt ca am avut noroc ci pt ca genul ala de barbati imi intoarce stomacul pe dos.
Inca ceva, semne sunt de la inceput , fara exceptie sunt toti misogini , e ceva ce nu pot ascunde indiferent cat de tare se straduiesc ( urmareste felul in care vorbesc despre femei in general,bancuri proaste etc)
Poate ca atunci la inceput ,inainte sa te implici, e cazul sa le spui pa.

la astia doi ai mei, ca semne: zgarcenia. da' asa zgarcenie n-am mai vazut. fara exagerare, dar toata relatia mi-am platit toate cafelele si mesele la restaurant. si excursiile si tot. si de ce imi e sila..ca ma.. in ele de cafele si mese, ca mi le super permit singura, dar ma zgandara la biblica sa te vad nonsalant asa de partea aialalta a mesei cum nici nu te roade vreo placere sa-i oferi aleia o cafea dom;le..atata viciu am si eu, cafeaua. sa vad pe unul ca ma duce la o super cafenea si-mi aduce ala o cafea cu de toata in ea si frisca si scortisoara si pe ma-sa picurata acolo..si sa o vad ca o face pt ca stie ca-mi place..ca-i placerea lui asta. neah..n-am vazut asa ceva de la ei. da stiau sa ceara nonsalant sa le fac eu de toate,mancare, curat, cadouri...

alt semn: cand vorbeau de femei, de foste, de colege..unul zicea: femeia a facut, femeia a dres...ma irita exprimarea asta. dar femeia aia nu are nume? la el toate erau "femeia"...femeia venea si imi gatea, femeia era smechera dom'le avea audi, femeia etc...imi zicea ala de voia sa ne mutam: dom'le eu vreau sa vin acasa de la serviciu si sa vad femeia ca ma asteapta, ca o pot vedeala orice ora, dc e fug de la serviiuc o ora si gasesc femeia acasa.....si ii ziceam, bine mah sasha, dar care femeie draga? eu cumva? poi eu, am nume bre.

apoi invariabil, amandoi obsedati de moda si shopping. full de haine si parfumuri si accesorii si kkturi...isi luau pt sufletul lor orice. oricat costa.
si ii zic eu astuia ultimul, xulescu, eu vreau sa-mi iau telefon x, ca asta pe care il am nu-mi mai place. la care el, care are vreo 3 telefoane super de super, imi zice: aa, nu draga,nu ti-l lua pe ala, ala e telefon de fitze. ce, unul la 1,5 milioane nu-i bun?...
bun, mi-am luat eu telefonul pe care la-m vrut, ca nu m-am uitat in gura lui. si aveam telefonul asta, cel vechi care nu mai mergea si un telefon nokia din ala la 1 milion jumate. il tineam pt o cartela de cosmote. puteti ghici? ei bine, domnulx imi cere telefonul ala micut, ca il vrea el. zic, dar ce doamne iarta-ma faci cu el? ca ai 3..si super telefoane. ca cica...o sa-i dea sheful sau o cartela de serviciu si sa si-o puna in telefonul meu ca sa nu-si strice rostul cu telefoanele lui. deci..pradator din ala feroce. si mi-e sila. mi-e sila. n-am ce face, dar nu-mi pot opri sila cand vad asemenea lacomie umana. nu i-as da astuia un cap de sfoara, sau cum se zice...si fostului meu sot ii faceam cadouri si dupa divort ca era ziua lui. apoi i-am facut cadou de craciun ca era craciun si de paste si tot asa...de drag.ca am ramas prieteni buni.

io cred ca si zgarcenia asta spune multe. spune cat poti dari. pai dc nu poti darui ceva material, dapoi ceva sufletesc.

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_80

mai babyblue,
ti-am citit si eu mai multe subiecte, nu stiu daca toate, si tot am vrut sa ma puc sa-ti scriu dar nu m-am apucat. vreau si eu sa te intreb cum dumnezeu nu inveti niciodata din greseli si continui sa iti alegi acelasi tip de partener, parc-ar fi trasi la indigo : aratosi, spilcuiti, bogati, buni de gura, etc...plus chestia asta a ta cu familia buna, pai ia gandeste-te putin cine a facut multi bani dupa revolutie, cum i-a facut, ce caracter a avut si ce valori le-a transmis copiilor.

am cunoscut si eu diversi baieti de bani-gata, unul dintre ei chiar cu geci frumoase si pantofi de antilopa ( mare avocat, isi invinetea prietenele, sper ca n-o fi acelasi) dar nu mi-ar fi trebuit o relatie cu ei nici intr-o mie de ani, asa ca nu te inteleg deloc.

scrii frumos, coerent, nu faci greseli de gramatica, pari a avea o buna capacitate de analiza, de sinteza, o buna inteligenta emotionala, cum de-ti scapa tocmai adevarul asta care mie mi se pare evident?

nu mirela, asta nu era avocat, ci inginer.
nu ca ma disculp, dar nu as zice ca, chiar am niste relatii inchegate numai cu asemenea indivizi. cu primul de genul, am stat anul trecut vreo 3-4 luni la distanta, ca nu eram in acelasi oras, apoi ne-am despartit, iar cu asta am stat vreo 8, adunate, dar ne vedeam mai rar.adica rar. si ne-am si "despartit" de vreo cateva ori in aceste 8 luni.am plecat de 3 ori din tara, cateva excursii la munte, vreo 2 la mare si cam atat a fost relatia.
am stat 3 ani cu sotul meu, non stop, fara despartiri...certuri sau altceva,pana la idiotenia de scandal cu soacra-mea, cand am plecat eu din casa noastra, la ai mei acasa. aha..deci pot! si relatie cu tipi ok.:)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Babyblue, ma alatur si eu grupului celor care isi cauta barbatii dupa un tipar stabilit, din pacate cu efecte neplacute. Doar ce am terminat o relatie fulger si am ramas exact ca traznita: o ploaie indelungata nu mi-ar fi facut asa de rau cat mi-a facut acest fulger.
Ce caut, ce carente am si de ce ma orientez mereu spre acelasti tip de barbat stiu, dar nu ma pot opri: e ca si cum as fugi dupa un cal naravas caruia nu-i pot pune hamul dupa cap. Asa ca ma voi indrepta spre un cabinet psi si-mi voi lua viata sub lupa si crea un nou sablon al cautarii unui partener.
Palme nu am luat, dar am fost indoita, ingenunchiata, franta, tocata, pisata, injosita: nervii mi-au fost facuti ferfenita. Ce satisfactii or avea acesti barbati, nu stiu? Mai ales ca ultimul studiase psihologia!!! Nu din convingere, ci din ambitie, ce-i drept. Cam trist.
De 1000 de ori: de ce cad mereu in aceeasi plasa?

Mergi la inceput

ochi albastri....ce naiba pot sa mai zic...nici pe mine ultimul nu m-a lovit dar am avut sute de scandaluri in care incerca sa ma ingenunchieze. ca si gatitul asta, nu voia pt ca se omora dupa mancarea gatita, din contra..ci pentru ca NU voiam eu sa fac. sau nu aveam timp, sau in timpul ala trebuia sa lucrez pt colaborari. si avea o placere morbida sa ma enerveze si sa ma scoata din ritm. si nu mai eram om, nu ma mai puteam concentra la nimic..ma apuca plansul de nervi si venea el..fericit parca..sa ma consoleze. bleah..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai nu cadeti in aceeasi plasa, pur si simplu ma gandesc ca este normal sa fie necesar ceva timp ca sa-ti dai seama ce fel de specimen e.

Sunt unii pe care ii scoti din calcul din prima. Pe altii din a doua...si uite-asa, pana gasesti ceva compatibil.
Sau poti sa accepti primul ce-ti iese in cale si iti asumi soarta - iar peste 2,3 sau 5 ani mai apare o poveste de abuzare pe forum.

Nu disperati. E plina lumea de barbati adevarati. Care se imbraca elegant, care au maniere. Care au scoala. Care au ce oferi. Sau in fine, fiecare ce cauta. Important este sa deschideti ochii in directia in care trebuie, sa nu acceptati relatii de dragul de a fi cu cineva, si sa aveti puterea sa mergeti inainte.

Daca vreti stabilitate, fidelitate si siguranta, eliminati macho din calcul. Nu faceti decat sa va pierdeti inutil timp si nervi cu ei.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput